Pufuleti 2010 - HAI ROCO! (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

gata, am lamurit si problema asta, garmastan ramane...

multam, de ajutor!

cris, stiu atatea, pt ca sunt genul de viitor dr care absoarbe tot, ca un burete, din orice domeniu. si mai stiu si ce si unde sa caut ca sa ma informez, si mai tin si urechile deschise, sa prind toate posturile "straine", si ochii deschisi sa pot citi printre randuri...
cat despre ceza... nu stiu cand exact, dar... din cauza ca aveam lichid usor scazut la ultimul echo, dr mea mi-a spus sa merg pe 13 ian cand e ea de garda la spital, cu un echo recent, si pregatita de internare. eu am dpn pe 25, si cum e bebe mai micut, chiar 4 feb dupa ultimul echo, deci as mai sta macar o saptamana... pana pe 20, dar... totul depinde de ce iese la echo, si de cum decide dr... ma rog la DD sa fie bbTo sanatos, ca nu mai conteaza cand vine...

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

of of of biata ROCO ce se mai chinuie ea acolo!!!! nici nu mai indraznesc sa-i scriu.... sper sa vina cu vesti buna dupa 6!!!!!

fetele eu am avut o noapte de groaza!!!!niste dureri groaznice jos jos dar nu foarte dese si plus ca m-am speriat foarte tare,ieri seara am pus un ovul p-u candida si tot cu pastiluta dezolvata iesea foarte mult lichid pe parcursul noptii ca am fosst nevoita sa-mi schimb chiloteii de vreo 3-4 ori!!! oare lichidul are de a facea cu ovulul dezolvat?????? si asa m-am chinuit toata noapte cu dureri si cu ganduri la lichidul ala ce iesea din mine!!!! la un moment dat am avut asa o contractie ca jumatate de burta era flat si cocosata acolo unde e bebe si cand am pus maine puteam sa simt tot corpusorul lui bebe!!!!!

of of of un cosmar nu alta!!! si inca ma si gandeam ca e prea devreme sa vina si eu nici macar nu sunt gata

33+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

dupa ce scapi de ovul miroase lichidul care curge. urina si scurgerile vaginale au miros specific. lichidul amniotic e incolor si inodor.

Ratusca 35+

AMR 4 SAPTAMANI - 27 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Buna seara!

Am profitat ca m-au mai lasat un pic migrenele si am plecat pana in Auchan sa cumpar cosul minune. Am ramas foarte dezamagita, e prima oara cand merg, dar nu aveau de nici unele (probabil nu au mai aprovizionat dupa nebunia de sarbatori). Cosul cred ca l-am gasit dar nu sunt sigura, insa era 52 RON nu 21 si nu l-am luat!

Am luat doar un termometru cu varf fexibil de la Primii Pasi si pe urma urgent acasa, ca m-au luat din nou durerile de cap si greturile...

In plus, nu stiu pe ce s-a asezat bebe dar ma doare mijlocul in partea dreapta, spre fund de innebunesc! Merg schiopatand ca babele! Este incredibil cat de mult am cazut fizic in astea 2 saptamani de cand stau acasa! Oare o fi pe fond psihic sau oricum se intampla asa? Hm....

Ratusca 35+

Mergi la inceput

Ma bag sa fac capitol nou daca nu incomodez pe nimeni

Ratusca 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Poftiti la Capitol Nou

Mergi la inceput