Pufuleti 2010 - HAI ROCO! (92)
Raspunsuri - Pagina 18
bAly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amiss_zip BAly mersi mult pentru raspuns. fetitele tale s-au grabit sa vina sau nu prea ? La prima sarcina am avut si eu travaliu de 12 ore tot cu apa rupta fara alte simptome si la fel mi-au dat oxitocina. A fost cat de cat in regula. Nu am cerut nici un fel de calmant si nici epidurala, dar am fost mega obosita pe final cand trebuia sa dau tot ce pot [:-D]. Nu prea mai aveam ce. Pe masa intre contractii adormeam instant Daca travaliu e mai scurt la a doua sper ca si pe final sa fiu mai odihnita si cu mai multe forte Trebuie sa recitesc despre nastere ce si cum, sper sa regasesc site-urile/articolele pentru a ma simti oarecum pregatita, Am tendinta sa intru in panica daca nu sunt bine pusa in tema cu ce se va intampla in cele 12 ore ce trebuie sa fac eu, ce asteptari sa am de la moase etc... La fel si cu alaptatul. Am avut in jurul meu tot felul de povesti horror de la mami si sora mea care s-au chinuit super mult cu alaptatul. Am petrecut luni intregi citind despre asta, vazand filme explicative etc...si am avut placuta surpriza sa am parte de cea mai frumoasa experienta in a alapta 1 an si ceva. Din nefericire lucrurile se uita si va trebui sa reiau studiul [:-D]. Va pup si mai revin. Tin pumnii gravidutelor pe ultima suta de metri! Nastere usoara si bebei sanatosi! Amiss |
Amiss, da fetele mele s-au grabit amindoua. Andreea s-a nascut la 38 saptamini si 5 zile, iar Laura fix la 37 de saptamini. Au fost amindoua bine, la o zi si jumatate dupa nastere plecam acasa.
Vine Surpriza
Alina
34+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
plateea spune:
vreau si eu chestia www.recoveryshorts.com.au/src-recovery-shorts" target="_blank">asta, da e a naibii de scumpa, si de 500 de lei, cumpar la pampers, pt un bloc intreg...
daca vedeti pe undeva pe net, sau in farmacii ceva similar, dar.. nitel mai rezonabil ca pret, va rooog sa anuntati aici...
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, dragele mele! Vad ca toata lumea s-a distrat si acum ne revenim cu greu! Noi inca suntem cu verisoarele si ne distram tare bine. De nascut inca nu, duminica intru in s 37, asa ca avem liber
De revelion a fost frumos, ne-am distrat, am cantat, dansat, am fost la artificii, apoi la prietenii nostri unde s-a lasat cu chef, la 6 ne-am pus in pat! Ne-am cam dereglat cu somnul, drept urmare Sara e tot mai irascibila, dar si surescitata de atata activitate! Va sarutam cu drag!
FElicitari proaspetelor mamici si succes celor care se pregatesc sa aduca pe lume puii!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
36 +
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui plateea vreau si eu chestia www.recoveryshorts.com.au/src-recovery-shorts" target="_blank">asta, da e a naibii de scumpa, si de 500 de lei, cumpar la pampers, pt un bloc intreg... daca vedeti pe undeva pe net, sau in farmacii ceva similar, dar.. nitel mai rezonabil ca pret, va rooog sa anuntati aici... 36+ cu bbTo...+ 3 kg , ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena AMR teoretic 4 sapt. , practic "cica" 2 sapt. |
Eu am primit ceva similar (cred ca difera doar culoarea) de la mama, din Spania. Nu a costat f mult si m-am bucurat enorm ca s-a gandit sa-mi aduca. E f utila!
Daca ai rude sau cunostinte in Spania sau o alta tara roaga-i sa se intereseze!
Am mai cumparat una, de la noi, gen maiou cu corset.. fff faina si utila (am purtat-o in perioada rece).
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
plateea spune:
onitza, baly, gabriela, bine ati revenit acasuca...
va asteptam cu drag la un pahar de vin fiert, si o majoreta, poate se hotarasc nebunii aia de englezi sa nu mai tortureze bietul pufulet...
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
plateea spune:
rebiana, nu mai stii o denumire, sau poate ai o eticheta, sa stiu ce caut, pe net? plsss...
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui plateea vreau si eu chestia www.recoveryshorts.com.au/src-recovery-shorts" target="_blank">asta, da e a naibii de scumpa, si de 500 de lei, cumpar la pampers, pt un bloc intreg... daca vedeti pe undeva pe net, sau in farmacii ceva similar, dar.. nitel mai rezonabil ca pret, va rooog sa anuntati aici... 36+ cu bbTo...+ 3 kg , ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena AMR teoretic 4 sapt. , practic "cica" 2 sapt. |
pai, mie nu-mi iese la socoteala de ce vrei tu asta: bbTo+placenta+etc=cel putin 5 kile si daca tu ai acum +3, rezulta ca vei fi oricum mai slaba decat inainte

deci?Cris,
36+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 3 sapt.!!
blue_rain spune:
Merci fetelor
Da, e afacerea mea, de care mi-s tare mandra. Ma rog, suntem axati pe trei domenii mari si late: clubul pentru copii, organizare evenimente de mari proportii pentru copii (cel mai mare a fost pentru 12 000 de persoane - organizat pe stadion la Galati
), si consultanta, creare si dotare locuri de joaca si parcuri de distractii (parcuridedistractii punct ro). Acum lucram la un proiect pentru unul dintre cele mai mari parcuri de distractii din Romania, nu spui inca unde ce si cum, pana nu vad cum decurg lucrurile ![]()
Ma tot gandesc cum, cand o sa revin inapoi pe "metereze"
Inca ma tin bine, nu ma pot desparti de birou, macar vreo 4 ore pe zi, sunt si pe acolo, ma trimit fetele acasa, si ma intreaba ce mai caut pe acolo
Au zis ca parca ma si vad, cu bebe in brate la birou, dupa nici o luna
Ce sa fac, e greu sa stau deoparte. Am fost nevoita o singura data sa stau acasa aproape 2 luni, facusem varicela, o forma foarte urata, acum 2 ani, si il rugam pe sot sa ma duca pana in fata clubului, sa ma uit pe geam
Da, na' am noroc de o echipa tare faina, colegi foarte buni si dedicati. Doamna care se ocupa de intretinerea clubului, m-a sunat in ajun de anu nou, sa ma intrebe daca e cineva pe acolo... ca ea si-a terminat treaba acasa, si daca nu e nimeni pe la club, trece ea sa vada cum e... sa nu cumva sa fim inundati, ca ploua torential in Baia Mare
Asa bine m-am simtit, ca s-a gandit la asta, fara sa ii ceara cineva. Una dintre colege,cea mai talentata animatoare pentru copii, ar veni si la 12:00 noaptea daca as suna sa-i spun ca am nevoie sa vina, fara sa intrebe de ce! Contabila noastra, a nascut in mai, de urgenta, pana in ultimul moment a lucrat, desi de la 3 luni am trimis-o sa lucreze de acasa, nu se putea abtine sa nu vina macar de vreo 2 ori pe saptamana pe la club
Avea placenta joasa, si i-am instalat acasa computeru si tot ce avea nevoie, si i-am impus sa lucreze doar 4 ore pe zi, da' am avut cu cine? Si acu' vine faza tare: dupa ce a nascut, de urgenta, cu cezariana, si-a trimis sotul la noi la firma, sa-i duca actele in spital
, ca se plictisea! D'ajaba i-am zis ca este cine sa se ocupe de ele (lucram si cu o firma de consultanta contabila), n-am avut cu cine! Si acu' rade de mine, ca ma ia ea la rost, ce caut inca la serviciu. Sunt tare norocoasa si recunoscatoare ca avem asa o echipa!
Apropos, ma identifica cineva printre pozele de la "poze Tzontzo"? In una dintre ele sunt insarcinata in 7 luni
, in celelalte in care mai apar sunt blonda. Pozele sunt vechi majoritatea, doar cele de la Halloween sunt recente, si acolo sunt si eu cu o parte din colegele mele
Trebuie sa acutalizam si site-ul tzontzo, ca sunt poze vechi de acum 3 ani, si clubul a suferit modificari majore
Se vede cat de pasionata sunt de ceea ce fac, avand in vedere la cat m-am intins in mesajul asta![]()
tzontzo manager
37+ 
poze
poze Tzontzo
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui plateea rebiana, nu mai stii o denumire, sau poate ai o eticheta, sa stiu ce caut, pe net? plsss... ![]() 36+ cu bbTo...+ 3 kg , ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena AMR teoretic 4 sapt. , practic "cica" 2 sapt. |
Am cautat pe eticheta insa nu scrie firma care a produs-o; scrie doar Fabricado en Espana si marimea pe care o are. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai multe detalii :(

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
blue_rain spune:
Plateea, vezi ca sunt pantalonasi din aceia in farmacii, parca in Catena am vazut. Pretul nu depasea 150 ron, parca. Eu mi-am luat doar burtiera, da' e luata demult... asa ca nu am idee la ce pret e acum.
tzontzo manager
37+ 
poze
poze Tzontzo