*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (258)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mihaela am citit si pe jumatate am ras de cum povesteai dar sincer mi sa-a si facut pielea gaina! Sper ca a trecut sau e pe cale!

Noki frumoase poze, m-am uitat asa pe cateva de dimineata! Da, Malta merita sa fie vazuta, deci de mers cand nu e vara, altfel din cate stiu e destul de stancoasa si nu foarte mare. Deci noi mai asteptam cu vizitatul ca missa inca nu e pregatita de atata mers:)

Asa si ca vorbeati de baut laptele din bibe, of course ca si noi il bem seara tot asa, e placerea ei cea mai mare( asta doar acasa, ca daca suntem in concediu, nu vrea deloc).
Dar sa va mai zic altceva, apropos de ce zicea Lavi, da, si fii-mea mai e in carucior, fara nici o jena. E singura din generatia ei, nu ii e rusine nici cand ne intalnim cu colegi de scoala care rad de ea....Altfel abia o fac sa mearga pana in prc, 2 minute de mers

Trimit ca plec in meeting.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki minunate pozele si super concediul! Ma repet, foarte buna idee pt Revelion.

Alinus eu in concediu am "politica" speciala, le iau lapte in cutii UHT cu pai de 250 ml. E tabiet "de concediu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Andrei mititel! Sanatate, fericire si noroc!
Mara, sa va traiasca puiul mic, sa creasca mare si voinic alaturi de surioara lui, sa aveti numai bucurii!

Suntem la pag 20 a capitolului, urmatorul va fi deja la In floarea copilariei ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Wooooow, a facut micutul Andrei un anisor! Sa creasca mare si voinic, sa fie mereu fericit alaturi de familionul sau drag! Mara, sa-ti traisca flacaul!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Laaaaavi, sa-ti dea bunul Dumnezeu santate, noroc, vacante si bani! Niic nu stii ce ajutor cu informatia cu laptele de 250 ml de vacanta! Mirobolanta, sublima, geniala si mirifica idee! Aleluuuuuia carat fiebator de apa-lapte si foste bibe, actuale cani prin concediu!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi eu ii dau lapte in cutii cu pai la scoala la pranz, din cand in cand. Insa in vacante tabietul nostru este: nici o regula de acasa nu se respecta.

Fetelor, peste o luna ma mut si eu inca nu realizez cate am de facut...
Ma duc sa trimit niste mailuri perso!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki la multe vacante frumoase! Pt toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare...
LA MULTI ANI!!!

am muncit saptamana asta la serv. cat pt o luna, mi-am dus de munca si acasa si tot nu am terminat.

zicea Madau de vaccin la 4 ani...

in calendarul de vaccinare pe 2009 e specificat asa:
4ani- DTPAa*( vaccin diftero-tetano-pertusis acelular)
*= pentru cohortele de copii de 30-35 luni care nu au primit DTP doza a 5-a pana la data de 30 septembrie 2008, perecum si cohorta de copii care implinesc 30 de luni in luna octombrie 2008 se va realiza vaccinarea cu DTPa la implinirea varstei de 4 ani, incepand cu 2010.

urmatorul vaccin e la 7 ani(clasa I) RPO -RUJEOLIC-RUBEOLIC-OREION.

pupici colectiei!
weekend placut( eu expediez mandra la bunici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, eu vreau doar sa va intreb ce parere aveti despre gripa asta noua ?... pe aici a innebunit lumea! Eu sunt calma, pentru ca nu prea urmaresc stirile, dar ma sperie colegele, vecinii ... E o isterie generala in jurul meu.
Eu una mi-as face vaccinul, dar Dariei parca nu i l-as face....
Voi ce parere aveti???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

lavi, maria , noki, multumim din suflet pentru urari!
profit de aceasta perioada cu care nu ma voi mai intalni sa savurez momentele de iubire cu andrei, sa-i simt manutele pufoase pe fata dimineata, imbratisarile copilaroase...a trecut acest an extraordinar de repede!si la flavi a trecut tot repede,dar la andrei si mai!probabil in toata vanzoleala, nebunia din casa cu 2 copii, plus un stres cu mult diminuat la al doilea copil.
ma uit la flavi si vad cum se transforma, devine cu copilas cu trasaturi din ce in ce mai serioase, plus manifestarile de independenta si logica copilareasca.

si voua va doresc La multi ani! si fericire in familie!

------

lapte ,flavi bea din cana cu cioc,caci din cealalta are mereu evenimente nefericite.biberon nu am folosit niciodata.

pozele din malta-superbe!
ma delectez cu pozele din concediile voastre si am senzatia ca si eu umblu pe acolo.raman cu speranta ca vom pleca si noi cu copiii candva. .

Mara, mami de Flavi (7 dec 2005) [printesa] si Andru (8 ian 2009) [mami]

Mergi la inceput