*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (258)
Raspunsuri - Pagina 21
mara95 spune:
nu stiam ca se face vaccin la 4 ani.flavi va fi tare "fericita". tb sa-il facem si lui andru pe cel de un an
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
melku spune:
eu tocmai ce m-am vaccinat. acum 1 ora.
m-am saturat sa tot fac slalomuri printre stranuturile din metrou.
am copil de crescut si nu ma bazez pe sistemul meu imunitar.
am fost total impotriva vaccinului de la Glaxo care n-au vrut sa-si asume responsabilitatea pentru eventuale reactii adverse si eram convinsa ca media e de vina pentru exagerari.
dar mor oameni si, de unde mureau numai cei cronici, au inceput sa moara oameni sanatosi.
"imi place" comparatia asta: "mor mai multi oameni pe sosele decat de porcina!"
asa este, da' nu s-a inventat inca vaccinul anti-accidente rutiere
in vaccinul romanesc am incredere si ca atare azi m-am intepat. ma doare un pic mana. om vedea daca fac ceva reactii adverse azi-maine. poate nu![]()
nu exista vaccin pentru copii de 4 ani. asta stiu sigur. era varianta de la Glaxo pe care se pare ca n-au mai importat-o. dar si daca ar exista, atunci ar fi un mare semn de intrebare daca as intepa-o pe Daria sau nu. e mult mai periculos la copii, dr. noastra nu ne-a dat voie s-o vaccinam niciodata impotriva gripelor sezoniere. reactiile adverse pot fi mai grave si mai ales pot fi din alea ce apar mai tarziu sau pe termen lung.
asa ca, Dumnezeu cu mila dar io m-am saturat sa-mi fie frica de-un stranut!!
La multi ani, Andrei dragutel!!
si cu astea fiind zise, astept schimbare de subiect ca sa ne mutam cu catel, cu purcel la avansati.
lavi02 spune:
Mara ai citit mesajul lui soanso? Ea lucreaza in domeniu.
Nu ai vaccinat-o pe Flavia la 2 ani jumate?
Noi am facut atunci vaccinul, deci am scapat, urmeaza cel din clasa I.
Apropo de A1N1 desi mortalitatea la nivel mondial cica e 2 la mie sau asa ceva, in Romania vad ca azi - 9 morti la 120 cazuri noi 

Incepe sa ma bata si pe mine gandul vaccinarii.[:-(]
madau spune:
Vaccinul de la 4 ani e cel care trebuia facut la 2.5 ani, dar din cauza ca nu s-a gasit atunci pe nicaieri s-a luat hotararea sa se amane. E vorba de DTP. Bine...nici acum nu prea se gaseste, dar asta e alta discutie.
Vaccin contra gripei..l-as face sa fiu in siguranta...dar mi-e teama de efectele adverse si am tot auzit ca nici nu te-ar proteja complet. Ma gandesc

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
corap spune:
HM.... vad ca nu vrea nimeni sa schimbe ultimul scutec - toata lumea umbla cu mainile curate :)
(l-as schimba io da' nu stiu...)
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
ioana_77 spune:
Hahaha, Corapino, ma gandeam eu ca nu se inghesuie lumea sa mutam subiectul![]()
Daca incep serviciul, voi face si eu vaccinul porcesc.
La Multi Ani, Andrei!
melku spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madau Vaccin contra gripei..l-as face sa fiu in siguranta...dar mi-e teama de efectele adverse si am tot auzit ca nici nu te-ar proteja complet. Ma gandesc ![]() ![]() |
vaccinul Cantgrip protejeaza in totalitate impotriva virusului porcin cu tot cu mutatia lui ce da complicatia la plamani.
Din pacate, virusul porcesc poate suferi si alte mutatii necunoscute si deci neacoperite de vaccin.
in sensul asta nu protejeaza complet ca n-are cum.
maria_alexia spune:
Si eu m-am hotarat sa-mi fac vaccinul anti-porcina. Ma intorc in curand la un serviciu unde lumea circula mult, inclusiv in afara, aeroporturi, intalniri, sedinte etc., au contacte multe. Iar eu am doi copii mici acasa si nu-mi permit riscul sa vin cu gripa.
Din ce-am citit, e fix vaccinul anti-gripa obisnuit, care se face de ani de zile si de care n-a murit nimeni, doar ca e cultivat cu virusul nou. Probabil de la anul va fi un singur vaccin anti-gripa, care va contine si tulpina aceasta (si evtl mutatiile ei).
La noi apare asa de mare mortalitatea in cifre deoarece pentru fff multe imbolnaviri nu se face testare. Deci numarul real de imbolnaviri e mult mai mare. Probabil procentul de decese e acelasi. Desi, la ce spitale avem...
.
ioana_77 spune:
La noi e si vb de ignoranta. Saracu Tecuceanu, D-zeu sa-l ierte era bolnav de ceva vreme si nu avea timp sa mearga la control sa vada ce e cu el. De asta a si ajuns la complicatii. Probabil multi sunt adeptii sintagmei: mie nu mi se poate intampla
bb_alinus spune:
Tot astept evenimentul: schimbarea scutecului!!!
Plec spre casa acum, sper sa ne vedem la o alta epopee!
Vaccinul nu l-am facut, nici unul din cati cunosc nu l-au facut, toti ezita si deocamdata lucrurile par linistite aici: nici o alarma de gen in jur...Mai vedem ce se intampla cu frigul asta....