*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (258)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La MAI 109 EUR pe apartament nu doresc sa dau.
Nici sora-mea nu cred ca va dori sa dea 50-59 EUR dubla. Eu la banii astia o sa ma cazez in buricul Madridului, e drept 2 stele dar arhisuficiente si arata bine si cu review-uri bune.
http://www.pensiunea-mai.ro/acomodare.html

Mi se pare mult pt km 15 intre Sibiu si Paltinis. Of! Ca-s si zgarcomana pe deasupra. Dar asta e situatia, bugetul pt turism l-am directionat in special pe calatoriile mari, in strainatate.

La Pensiunea Alpin e 200 RON apartamentul, mai merge, iar camera dubla de la 80 la 150.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, ic. Drept ca noi nu ne-am cazat niciodata pe-acolo si nici nu ne-am uitat la preturi, ne-am mai oprit cel mult pentru o cafea/gustare/masa...
Cazari ieftine gasiti si in paltinis si in zona, nu-i problema. Doar restaurante sunt putine. Si puteti manca unde doriti, plimbareti cum sunteti .

Mergi la inceput

Noi vrem ieftin si fain, aici e buba. La Conac parea dragut si era 100 dubla 150 apartamentul, OK.

La Alpin o fi buna mancarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mancarea la Alpin e ok, dar m-as minuna tare sa aiba altceva in meniu in afara de gratare si cartofi prajiti. Maxim pastrav la gratar. Idem hotel Cindrel din palti.
Perla paltinisului si Cabana Mai sunt cu specialitati.
Aaaa, daca aveti chef de porcarii adevarat romanesti, specifice , e de mers la Camara Boierului (e dumbrava sb, in complexul hilton, dar n-are deloc aere si nici preturi de 5 stele).

De www.turistinfo.ro/paltinis/cazare-paltinis/vila_armina-c33650.html" target="_blank">asta ce zici?
Hai pe mess sa mai povestim, daca vrei...

Mergi la inceput

Maria, am vazut ca au pastravarie proprie deci nadajduiesc la un pastrav proaspat la gratar cu o mamaliga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani! pentru Ioni si Ioane!

Anda, eu in 2008 am stat la Pensiunea Joker, nu e in cetate dar e in centrul orasului si mie mi-a placut, curata si preturi acceptabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Ioanelor!!!

mor de somn, mai povestesc maine.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ca sa ma achit de datorie: Poze MALTA. Continuarea celorlalte. Slava cerului ca macar de acest task am scapat.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

La multi ani Andrei!!! Sa cresti mare, sanatos, sa ai o viata plina de noroc si impliniri si sa fii in continuare o bucurie pentru familia ta!
Mara sa-ti traiasca copilasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Cu intarziere urez si eu LMA Ioanelor si Ionilor, sper ca ati petrecut pe cinste!

Mi-am inceput ziua delectandu-ma cu pozele din Malta, la ce ceata e afara acum parca taman bine mi-a prins sa iau o portie de soare (chiar daca virtuala) , Noki sa va fie de bine, tare frumos a fost

Multam si pt sfaturile ref la vacanta, oscilez intre Grecia (dar parca n-as merge prin cine stie ce insule cu maimuta dupa mine - ma stiti ca-s nitel paranoica , Mallorca (am ochit aici cateva hoteluri frumoase) si Turcia (dar si aici sunt in dilema, ca nu ma pot deloc hotara la un hotel). Of...greu.

Se trezi viermele....pupam pe toata lumea...si ne reuzim la "copilasi"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput