Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

eu tot intr-o stare de blue sunt .. asta este, sper sa-mi treaca.

cristina imi pare rau pentru revelionul vostru. dar bine ca v-ati impacat .. asa e si la mine, ma cert singura caci sotul tace si nu zice nimic si mor de nervi ..

andra am vazut dresul cu volane .. e super frumos! am vazut in carrefour in colectia andreei marin un body cu volane pe fund .. era super si costa vreo 40 ron ..

diamar cunosc modelul .. si eva ne-a bagat in sperieti. face numai tampenii, tipa, se tavaleste si ne mai si pocneste daca nu-i facem pe plac. eu ii dau ignore cand face crize caci daca intervin, mai rau face ..

liliana

raluk ma bucur ca puiul e mai bine. nu mai fii supi .. alexul te iubeste neconditionat, fii sigura de asta! cat despre leagan .. eu ti-as recomanda unul care merge pana la 13 kg, cu centura in 5 puncte (adica si peste umeri) .. ori un graco lovin' hug ori fisher price swing and bounce .. eu l-am luat pe asta de la fisher price ocean wonders caci merita la bani .. dar, anna sta cam inghesuita in el. dupa cel dau, ma voi orienta la un graco ..

uf .. a venit instalatorul , revin

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cam asa sta anna in leganus .. cred ca in maxim 2 luni nu mai are loc in el ..

iar salteluta am de la tiny love, loveste si canta .. asta eva a fost tare fericita in ea. se juca de numa' cu toate jucarelele si fosnitorile.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Dragelor,
intru si eu repede sa va salut, sa va "tzuc" pe obrajori si sa va urez un AN 2010 MINUNAT, in care sa aveti parte de cat mai multe impliniri, cat mai multe momente fericite si toata iubirea celor dragi!

v-am citit de la parintii mei pe telefon..cam greu, dar am perseverat..nu am reusit sa vad pozele, dar ma voi delecta cu ele in dupa amiaza aceasta;
deocamdata vreau sa-i spun lui Raluk cat de mult ma bucur ca puiul este bine si ca au scapat de grija stenozei de pilor; (si noi ne-am documentat despre aceasta boala in primele 2 saptamani de viata ale Anei, cand ne speriasem de regurgitatiile ei)
revin..mai tarziu

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LA MULTI ANI!!! SA AVETI UN AN BUN,CU MULTA SANATATE,FERICIRE SI REALIZARI PE TOATE PLANURILE
Incep cu RALUK ca ma facut sa plang cand am citit ce necajita e cu Alexutu si ii doresc toata sanatatea si linistea dupa pamant.Iar tu mami nu mai fi suparata ca Alex te iubeste...al meu i-a facut asa lui tata si eu am pus-o pe seama rusinici,ca tata nu i-a facut nimik,pur si simplu intorcea capul cand il vedea,asa ca poate si Alexu a facut la fel.Ma bucur ca e mai bine si nu a mai vomat,muta sanatate
LUTO mi-a placut foarte mult urarea ta,ai talent nu gluma si iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele
MANGA tu ai avut un baietel tare cuminte,sper sa-i treaca si lui si sa nu mai ia fenobarbital
ELLENUTA,CRISTINA,imi pare rau ca ati avut o stare mai proasta,sper ca v-ati revenit deja si anul asta o sa fie mai bine
AIDA sa-ti traiasca barbatul,sa fiti sanatosi si fericiti,pup pe ERIKUTUL dintos
IULIKA iar nu s-a dezis de la distractie,auzi la ea vals
DELIA am vazut ca voi ati adormit,inseamna ca o sa fi-ti relaxati tot anul
DIAMAR nu stiu ce sa-ti zic despre baietel,se pare ca e varsta la care folosesc tot felul de cuvinte,trantesc usile,bat si tot asa...sper sa gasesti o solutie
LUMI sa va traiasca crestina,cred ca a fost o simpatica cantand cu preotul
IULIA sper sa treaca mastita repede
SELENE am vazut ca ati avut un revelion linistit si cu dans pt pitica
HAPPY_UKA voi ati avut multe artificii,bravo...noi am avut una cu 100 de focuri dar cand am luat-o am uitat sa intreb daca trebuie sa o desfac din tipla aia cu care era impachetata cutia...nu trebuia,eu am desfacut-o,a sarit prima in sus si pana ne-am dumirit noi se terminase ca au luat foc si nu au facut decat foarte muuuult fum
RALUK eu te-as sfatui sa-i iei arcada,caci o sa inceapa curand curand sa puna mana si o sa-i placa tare mult.mie mi-a placut arcada 2 ca e mai viu colorata
Noi am fost la tara dupa cum v-am spus,am avut un revelion linistit,cu mici divergente cu mamicuta mea care e experta in a strica cheful la evenimente importante cu frazele ei dar nu prea i-am dat importanta.
IRINELUL meu a sarbatorit si el revelionul pana pe la 2,a fost cuminte si apoi a dormit linistit.A doua zi au mai venit niste rude,am dat baiatul de grinda si ne-am chefuit,baiatul a fost agitat de la atata lume dar intr-un final am reusit sa-l adorm si am dormit si eu cu el,nici nu stiu cand au plecat musafiri.Azi am ajuns acasa si asteptam musafiri,el doarme si eu v-am recuperat.
Ma bag si eu la somnic si o sa revin mai tarziu cu un ras in hohote care m-a facut sa plang de fericire

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna la toata lumea.Fetelor,multumesc de raspunsuri,insa din nefericire nu s-a imbunatatit situatia.Sanul meu e inca tare ,drept e ca nu e dureros decit la palpare putin ,insa nu cedeaza .Febra nu am mai facut de ieri,insa in seara asta simt ca ma paste putin o temperatura mai ridicata decit normal.Si ca sa fie treaba oabla ,piciul meu a plans toata ziua dupa ce l-am luat de la san iar azi noapte numai agatat de tzitzi a stat.La indemnul sotului ,dupa ultimul alaptat,vazand ca bb isi suge pumnisorii ,i-am facut formula si ce credeti?!A RAS 90 DE ML LAPTE+70 DE CEAI! Copilul nostru era mort de foame! ce ma fac? Inseamna ca nu mai am lapte? E adevarat ca nu am mai luat ceaiuri de stimulare de citeva zile...dar ..eu stiu?!Nu-mi mai simt nici sanii plini(vorba Luciei care avea si ea la un moment dat dilema asta) dar chiar asa ?
Macar sa-i mai dau o masa ,doua in zi...Sunt asa de neacjita..Dac anu trece nici maine sanul cu toate compresele calde si reci si cu masajul ,luni merg la medic.

va pup

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!
Bebe voios de mami Iulia
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Salut, salut

Ellenuta, ce scumpe pot fi fetitele tale, mor dupa falcutele celei mici si dupa privirea celei ''mari''. E foarte fain centrul vostru de activitati .

Raluk, tare mult ma bucur ca v-ati linistit un pic cu puiutul, chiar daca acum se uita cu repros la tine . Va uita pana maine si-ti va zambi ca inainte . Eu te sfatuiesc sa iei arcada, eventula cu jucarii care tipa/fosnesc/se trag/se rod . Bebelachii sunt innebuniti dupa chestii colorate si galacioase . La mine caruselul nu are mare succes . D.espre leagan, in schimb, pot sa-ti spun ca m-a salvat, sta cel putin 3 ore pe zi si mai si atipeste acolo pe timp de zi. Eu am modelul Little Lamb de la FP

Manga, ce bine ca a adormit Piski singurel , nu-ti face procese de constiinta ca nu ai de ce, din contra, te vei felicita mai tarziu ca i-ai dat un pic de libertate . UIte www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2875239&cp=3950072.3950072&parentPage=family" target="_blank">AICI modelul de baietei al gymului soimitei. Si AICI soimita in actiune. E lesinata sa o pun la joaca .

Madalina, ce baiat cuminte ai tu, pai la noi e jalea pamantului daca nu reusesc s-o adorm pana la 10. Bine ca e sociabil Irinel frumusel .

Lumi, felicitari pt mica crestina si cantareata, ce scumpa, sa cante si ea odata cu popa . POze ai pus, ca nu le-am vazut?

Eu acum sunt cu cateva ferestre deschise in cautare de jucarii de dentitie si gelurile aferente . Ne dor gingiutele de mama focului, abia putem papa, cu pauze de plans si pupat, of. Parca are si gingia un pic umflata, dar nu baleste foarte tare. Sper sa n-o tina durerile astea cateva luni .

In rest, am inceput anul cu salate, si de fruscte si de legume, si nu s-a intamplat nici o catastrofa cu stomacelul soimitei , deci voi continua .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Danuta, bine ai ajuns acasa . Cum v-ati distrat in noaptea de rev? I-a placut Annei la bunici? Vroiam sa-ti multumesc pt metoda de a pune copilul pe burtica, asa am facut, si-i place la soimita .

Iulia, imi pare rau ca inca ai probleme cu sanul . Sa stii ca si eu am zile cand imi simt sanii moi, dar nu mi-a trecut vreodata prin minte ca se termina lapticul. Din cate stiu eu, productia functioneaza dupa principiul cerere-oferta. Acum tu faci cum crezi ca e mai bine pt bebe, nu-l tine flamand .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Buna la toata lumea.Fetelor,multumesc de raspunsuri,insa din nefericire nu s-a imbunatatit situatia.Sanul meu e inca tare ,drept e ca nu e dureros decit la palpare putin ,insa nu cedeaza .Febra nu am mai facut de ieri,insa in seara asta simt ca ma paste putin o temperatura mai ridicata decit normal.Si ca sa fie treaba oabla ,piciul meu a plans toata ziua dupa ce l-am luat de la san iar azi noapte numai agatat de tzitzi a stat.La indemnul sotului ,dupa ultimul alaptat,vazand ca bb isi suge pumnisorii ,i-am facut formula si ce credeti?!A RAS 90 DE ML LAPTE+70 DE CEAI! Copilul nostru era mort de foame! ce ma fac? Inseamna ca nu mai am lapte? E adevarat ca nu am mai luat ceaiuri de stimulare de citeva zile...dar ..eu stiu?!Nu-mi mai simt nici sanii plini(vorba Luciei care avea si ea la un moment dat dilema asta) dar chiar asa ?
Macar sa-i mai dau o masa ,doua in zi...Sunt asa de neacjita..Dac anu trece nici maine sanul cu toate compresele calde si reci si cu masajul ,luni merg la medic.

va pup

Bebe voios de mami Iulia
poze nunta

draga mea,

eu zic sa nu renunti inca. mai pune-l la san. poate sunt foarte infundate canalele. cat despre sani moi...nici ai mei nu-s mai de seama, dar vad ca e ok, nu zice nimic. si doctorul iti va spune la fel sa-l pui la san si probabil iti va da si antibiotic. eu am facut dusuri calde si am masat acolo cat am putut, desi durea. sanatate multa.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulia si eu sunt de parere sa mai incerci sa alaptezi, nu are cum sa scada laptele dintr-o data. Eu credeam ca daca ai mastita inseamna ca sanii sunt umflati si durerosi si nu mai iese laptele bine datorita canalelor infundate. Daca il pui pe bebe la san sigur vine lapte cat vrea el. Eu nici macar nu am lapte praf in casa, cum de erai pregatita?

Si eu sunt de parere ca alaptatul merge pe cerere-oferta. Il pui pe bebe cat de des vrea, faptul ca cere des nu inseamna ca nu se satura, ci poate trece printr-un puseu de crestere. Adica el suge mai mult ca sa iti stimuleze sanul sa produca mai mult peste cateva zile cand el va dori cantitate mai multa. Stie natura cum sa faca lucrul asta!

Dar daca atunci cand il vezi ca tot vrea sa suga ii dai lapte praf, atunci productia ta va tot scadea.

Deci sa inteleg ca numai al meu e asa bizar si nu stie sa suga din biberon nici lapte de al meu si nici ceai?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna Delia,multumesc de vorbele bune.intr-adevar sanii moi mi i-am mai simtit si eu,insa acum nu prea constientizam.eu credeam ca puiul mananca,nicidecum ca el nu se satura,mai ales ca ieri noapte cand mi-a fost rau ,asa tare se umplusera ca a trebuit sa mulg vreo 100 de ml,aata pentru ca a dorit piciul de la 22.30 la 6.00 dimineata.Dar na,se pare ca azi a fost cam putin spre deloc laptic la cantina,asa cum imi zice sotul meu.

Bebe voios de mami Iulia
poze nunta

Mergi la inceput