Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata,

m-a exliat tati in sufragerie cu copilul ca el vrea sa doarma. am facut o cafea mare (poftiti si voi ca am mai multe) si i-am pus lui fiu-meu www.youtube.com/user/bryanadams?blend=1&ob=4" target="_blank">asta. se uita aucm la mine cu ochii mari si pumnii stransi. aseara am avut timp sa=l citresc pe spock care spunea ca nu trebuie sa incerci sa=i entertain 24 din 24 ca se obisnuiesc asa si nu mai poti face nimik de ei. dimpotriva, trebuie sa-i lasi sa admire peretii, tabrourile, jucariile. incerc sa nu-l bag in seama acum, dar el gangureste si se uita insistent la mine si ma cearta. azi dimineata a ras prima oara cu zgomot. e un dragut. rade din ce in ce mai mult.

raluk ce ma bucur ca Alex nu a vomat, saracutul de el. Doamne, cred ca ce suparat era ca nu putea manca. i sa vezi ca va uita. eu sunt zgripturoaica in casa aucm, ca i-am tot dat Ca si acum ceai cu fenobarbital si plange si e suparat. cand vede lingurita deja e jale. bineinteles ca taica-su e iubit, ca el il ia si-l linisteste dupa ce eu il chinui. dar va uita, ai sa vezi. da-i o zi, doua. pana la urma, papa tot mama o are. lui Aidan inca nu-i dau dintii ca am verificat. probabil ca a avut ceva zile proaste. si pe 14 urmeaza a doua tura de vaccin. oh, joy!

Lumi_Richard sa va fie de bine botezul. asa-i ca era simpatica atunci cand ingana popa? al meu ma distreaza tare cand "canta" cu mine.

liliacule a fost intr-adevar super hazliu pentru ca "interviurile" erau de fapt glume pe seama noastra. se lega de ceva ce spuneam si o ducea mai departe. toti trei au fost foarte funny si daca nu as fi fost obosita, as fi fost ceva mai activa.

copilul meu s-a foit aseara de m-a terminat. cred ca ceva probleme cu burta, ca-si tot aducea picioarele in cap. si-a facut prostul obicei sa se traga cu capul spre mine. vine ca o rama. nu misca deloc corpul si ajunge oblic langa mine doar miscand capul intr-o parte si alta. iar cand ajungem cap in cap, el inca tot mai da stanga, dreapta ca stergatoarele si ma trezesc cu dureri de dinti ca numai cu capatana in gura imi da.
ma duc sa-l adorm ca e cam rupt si se chinuie.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lumi e de bine! Al meu si in spatiul ala de joaca se agita de numa, loveste tot, vorbeste cu toate, si peste 10-15 minute plange...

Monikus sa speram ca incet incet isi vor reveni. Eu nu imi mai pun termene limita ("hai sa rezistam pana la 6 saptamani, ca se zice ca le trece", "hai ca a zis cineva ca pe la 8 saptamani le-a trecut, nu mai e asa mult de rabdat", "hai ca toata lumea zice ca a urlat bebe pana la 3 luni") ca sunt foarte dezamagita cand trec si el e mai rau decat cum era la 4 saptamani cand ma intrebam cum voi mai rezista inca doua cu plansetele alea... Important e sa fie sanatosi, ca astea le rabdam noi.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

ralukule nici al meu nu e fericit mereu in leaganul ala de la fisher price, dar pot sa-mi fac treaba stiind ca e in siguranta. uneori da sa atipeasca, alteori ma striga sa-l scot din el. are zile cand sta juma de ora fara sa zica nimik si momente cand dupa 10 minute trebuie sa-l scot. eu pe salteluta nu pot sa-l tin decat pe pat in dormitor pentru ca e cumplit de frig la mine pe jos. si salteluta i-a ramas cam mica si e in nunate de crem si cacao cu lapte. cred ca i-ar trebui ceva mai colorat sa-i stimuleze creierasul. ma uit si io ce as putea lua. Delia ce firma e centrul tau de activitati?

Mergi la inceput

Maria imi imaginez distractia de la voi din dimineata asta . Ai dreptate cu entertainmentul, am o prietena care era foarte implicata. Citea ce ar trebui sa faca bebe la fiecare varsta, il provoca in continuu cu multe jocuri, cu povesti, toata ziua se ocupa numai de el, ca sa fie cat mai bine si sa fie copilul destept. Dar cand a trebuit dupa 2 ani sa se intoarca la servici a fost dezastru mare, jale mare... Si pana atunci deja dupa un an o lua razna ca baiatul plangea si daca ea voia sa mearga la baie, nu mai vorbesc de mers la cumparaturi sau altundeva. Era pur si simplu legata de el...

M-ai distrat cu zgripturoaica. Vezi ca nu m-am gandit sa-l pun pe Relu sa-i dea ceaiul, tot eu il necajeam si cu ala... si se uita cu niste ochi mari si intrebatori la mine... cred ca se gandeste "mami, da ce ai facut cu tzitzi de imi da acuma amareala asta... hai sa ma prefac doar ca beau, ca poate primesc si putin laptic..."

si deci te cam loveste... eu patesc asa cand il tin in brate, ca tot cu capul isi da avant daca vrea alta pozitie in brate. Si ma intreb ca daca pe mine ma doare asa tare, oare capul lui cum e?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Maria imi imaginez distractia de la voi din dimineata asta . Ai dreptate cu entertainmentul, am o prietena care era foarte implicata. Citea ce ar trebui sa faca bebe la fiecare varsta, il provoca in continuu cu multe jocuri, cu povesti, toata ziua se ocupa numai de el, ca sa fie cat mai bine si sa fie copilul destept. Dar cand a trebuit dupa 2 ani sa se intoarca la servici a fost dezastru mare, jale mare... Si pana atunci deja dupa un an o lua razna ca baiatul plangea si daca ea voia sa mearga la baie, nu mai vorbesc de mers la cumparaturi sau altundeva. Era pur si simplu legata de el...

M-ai distrat cu zgripturoaica. Vezi ca nu m-am gandit sa-l pun pe Relu sa-i dea ceaiul, tot eu il necajeam si cu ala... si se uita cu niste ochi mari si intrebatori la mine... cred ca se gandeste "mami, da ce ai facut cu tzitzi de imi da acuma amareala asta... hai sa ma prefac doar ca beau, ca poate primesc si putin laptic..."

si deci te cam loveste... eu patesc asa cand il tin in brate, ca tot cu capul isi da avant daca vrea alta pozitie in brate. Si ma intreb ca daca pe mine ma doare asa tare, oare capul lui cum e?

a adormit singur. mare realizare ca de obicei trebuie leganat pe perna. a marait el aici langa mine pe canapea, dar a vazut ca nu primeste, si-a fixat privirea intr-un punct, cum face de obicei si a luat somn. as fi vrut sa-l legan, m-am simtit ca si cum nu-l bag in seama, dar cred ca e mai bine asa. dupa cum ai spus si tu, trebuie sa se invete si singur. deseara incerc sa-l pun treaz in pat sa vedem ce zice. numai ca nu are nici un carusel deasupra capului sa-l tina ocupat. si eu eram la fel cu mama. si la baie mergeam agatata de capotul ei. de tata imi era frica. nu avea rabdare, iar dupa mama urlam ca disperata si cand eram mare. cand pleca la serviciu, era circul de pe lume. ma stia tot blocul in fiecare zi. eu de la 11 luni la 3 ani am stat la tg. mures la bunica mea. uitam de ai mei peste saptamana, eram acolo cu animale, etc. in fiecare sambata ai mei veneau din bacau la tg. mures sa ma vada. apoi la 3 ani m-au adus acasa si m-au dus la gradi. atunci am devenit dependenta de mama. cand facea garzi la farmacie, plangeam cu orele in patut. apoi o sunam si colega ei de tura imi promitea papusi, imi spunea povesti, etc. si eu plangeam in telefon ca o vreau pe mama. oare cu ce inima facea ea serviciu? stiu ca prima oara cand m-a lasat la camin, am plans de am rupt. si ea plangea pe langa usa, dar nu au lasat-o educatoarele sa intre dupa mine. te dai cu capul de pereti cand ii vezi cat sunt de suparati.

Mergi la inceput

Dovlecime, dar apropo de forme de entertainment... (si de faptul ca nu i-am luat piticului nimic de Craciun, cred ca de asta a facut scandal de fapt...)

Eu il pun cateodata si in casa in landou, cu landoul pus pe un fotoliu din ala para-puf, ca sa stea pe plan inclinat. Pe manerul de la landou ii atarn tot felul de jucarii ca sa le loveasca si sa povesteasca cu ele. Dar se mai rastoarna pe lateralele manerului, asa ca m-am gandit sa investesc in ceva special pentru asta.

Acuma va intreb pe voi, poate ati observat la puiutii vostri ce prinde mai bine la ei, alea stil arcada la care sa ajunga sa le loveasca, sau alea stil carusel la care sa se uite doar cum se rotesc.

Am in vedere arcadele astea: www.bebemarket.ro/La-joaca/Jucarii-Tiny-Love/Arcada-muzicala-Ia-ma-cu-tine.html#" target="_blank">arcada 1 si www.bebemarket.ro/La-joaca/Jucarii-Tiny-Love/Jucarie-Plimbare-insorita.html" target="_blank">arcada 2. Sau caruselurile: www.bebemarket.ro/La-joaca/Jucarii-Tiny-Love/Carusel-muzical-Ia-ma-cu-tine.html" target="_blank">carusel 1 sau www.bebemarket.ro/La-joaca/Jucarii-Tiny-Love/Jucarie-muzicala-Ia-ma-cu-tine-Sea.html" target="_blank">carusel 2. Eu mai am si 15% reducere la astia ca de la ei mi-am comandat pompa de san.

Mergi la inceput

Cred ca o sa trebuiasca totusi sa aleg dintre arcade, pentru ca la www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=19" target="_blank">caruciorul zippy acuma m-am uitat pe net (ca al meu in afara de landou e in cutii) parca are acoperisul prea sus de atarnat o chestie asa micuta, cu sfori asa scurte.

Maria uite asa o sa aflam si noi si o sa simtim pe pielea noastra cat au suferit parintii nostri... si puiutii nostri o sa rada si n-o sa ne inteleaga pana cand vor fi si ei, la randul lor, parinti. Cred ca i-a fost tare tare greu mamei tale...

Ma bucur ca a adormit singur puiutul, lasa ca e mult mai bine asa. Nu cred ca intra in categoria copil abandonat, ca tot te simtea aproape si avea incredere ca e in siguranta. Poate asta e tot o dovada ca se simte in siguranta, nu trebuie sa-l asiguri tu continuu. Sau poate e iarasi fenobarbitalul ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

bUNA!
vORBITI DE PATURICA, NICI EU NU STIU CE SA II CUMPAR, TREBUIE SA STUDIEZ PROBLEMA.
In privinta somnului, al meu adoarme singur seara, chiar daca il pun treaz in patut. Mai trage un partz, mai misca si capul ca "stergatoarele", apoi gata. Ciudat ca ziua e marait si nu vrea nici cum sa doarma, desi se vede ca nu mai poate de oboseala. Acum, dupa o ora de maraiala, l-am dus in patut la el, nu l-am mai lasat pe canapea in sufragerie, si a adormit. Dar se trezeste dupa 5 minute, plangand...
In privinta greutatii, nu sunt multumita, in 2 saptamani a luat 190 grame. Are acum, la 3 lunite, 5870 si 63-64 cm. Eu stiu ca ritmul cresterii e mai scazut pe masura ce cresc, dar mi-ar fi placut sa ia mai mult....Macar sa depasim pragul de 6 kg

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Eu as alege intre http://www. culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=10076 (dar nu are arcada, doar sunete pe paturica), si asta http://www. culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=9023.

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Mangagirl,multumim! Nasul radea continuu de cantarile ei. Si a mai fost comica la impartasit,cand i-a dat lingurita cu vin,a facut un `ahhh` satisfacut,de radea si preotul! Are cui semana,la cat de petrecareti suntem noi!

Salteluta noastra e `tiny love` de la Giminy- foarte colorata,cu muzica,chestii fasnaitoare,si jucarii frumoase.O sa bag o poza,ca aveam.

Acum o sa o echipez si iesim afara,ca tocmai a papat si sa ia o gura de aer,la desert

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput