Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Wow, imi place la voi,aveti ganduri mari pe 2010! Si eu ma gandeam la niste exercitii plus ceva dieta sa scap de cateva kg din cauza carora nu pot purta din hainele dinainte...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anamaria1979 spune:
La Multi Ani pentru 2010! Multa sanatate si fericire, un an mai bun si plin de impliniri!
raluk16 spune:
Buna dimineata!
Eu aseara nu am mai intrat sa va deprim, ca eram la pamant cu moralul... citisem despre stenoza aia de pilor si e groaznica, necesita operatie cat de repede. Si aveam de acolo majoritatea simptomelor. Dar m-a necajit ca si diagnosticul se pune prin proceduri dificile pentru puiut, cu endoscopii imediat dupa ce mananca... asa eram de ingrijorata...
Si puiul era super flamand (apropo, Maria si al meu e disperat cand ii este foame) si se uita cu niste ochi la mine . Si a mai regurgitat aseara de doua ori cam doua linguri cantitativ. A zis nasa sa-i dam doar ceai peste noapte
ca sa nu mai vomite si sa fim siguri siguri ca nu e boala aia... dar nu am putut. Pe la 12 noaptea deja puiul plangea si se jelea tare, oricat il pacaleam eu cu ceai, cu suzeta (pe care zilele astea de foame a acceptat-o), cu plimbat (se uita speriat pe pereti si tot astepta sa ne oprim sa-i dau sa pape, apoi a plans si n-a mai mers nici asta), cu schimbat scutece (pe masa de infasat tot timpul e fericit ca stie ca urmeaza papi
, dar dupa 20 de minute nu a mai avut rabdare si a plans). Relu disperat a zis sa-i dau lapte, eu stresata de boala aia parca as mai fi intins, sa nu vomite si noi sa nu stim daca e boala aia. Ca ultima masa pe la 9 parca, dupa foarte putin lapte a regurgitat, pentru ca a mancat saracutul foarte repede si a inghitit mult aer (aveam impresia ca ma uit la concursuri din alea gen "cate placinte poti manca in 5 minute", sau cum vezi la tv cum se sparg recordurile la mancat hamburgeri..). Instinctul de supravietuire i-a spus ca nu va sta mult la san si sa bage bine...
Asa ca i-am dat, ca Relu ma tot batea la cap ca nici pana acum nu voma noaptea, doar ziua, si dormea bine de tot. Si acum uite ca cu regimurile astea i-am stricat bunul obicei. Dar i-am dat numai 3 minute. Si a adormit saracutul instantaneu... Apoi tot la 3 ore se trezea de foame si Relu nu m-a mai lasat sa-l ametesc cu ceai, ca tot disperat de foame ramane si cu ceaiul si numai ii umflam stomacul.
NU A VOMAT! Dimineata la 8 m-a sunat nasa si a fost foarte fericita, ca m-a simtit aseara ca sunt ingrijorata. A zis ca azi sa-l mai tin un pic mai la regim si sa am grija sa nu pape mult, doar 3-4 minute.
Dar nu va spun ca la cat eram de fericita dimineata tot am tras o tura de plans... cand se uita la taica-so radea si era fericit, iar daca apaream eu in peisaj imi ocolea privirea, tot isi muta ochii in alta parte . Chiar asa sa fie de suparat pe mine? Cred ca asa cum citim ca atunci cand plang sa-i alinam, ca sa aiba incredere in noi, tot asa eu i-am distrus increderea in mine, ca el plangea de foame si eu nu-i dadeam, sau il luam brusc de la san cand manca mai bine... eu am fost persoana in care avea cea mai mare incredere si i-am distrus-o
. Deci azi chiar cu toata lumea a vorbit si s-a distrat si cand povesteam eu cu el avea deja o fata serioasa si se uita pe pereti in alte parti, oricat ma bagam in fata lui
. Of, sper sa uite si sa ma iubeasca din nou
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Of, Ralu, mi-au dat lacrimile.... Important este ca nu a mai vomat,saracutul. Stai linistita,chiar daca iti este greu,el va uita si tot in tine va avea cea mai mare incredere. Important este sa fie sanatos!
raluk16 spune:
Liliana in conditiile date numai cu sportul poti face ceva, nu trebuie sa zdruncinam armonia aia... auzi... sa gateasca sotul
Diamar sigur nu ai putea mulge destul laptic? A, si oricum ar trebui sa iti duci cu tine pompa, ca sa te mulgi cand esti plecata.
Maria
eram asa de surprinsa de puiul tau cum descriai ce cumintel a fost, apoi ai spart vraja cu fenobarbitalul
Lumi multumesc mult
! Cum a fost la Botez?
Lumi_Richard spune:
Raluk,te admir,esti foarte curajoasa!
La botez a tremurat in biserica,dar dupa ce au imbracat-o i-a trecut. Cand canta preotul facea si ea `aa aaaaa a aaaaa`. La petrecere am tinut-o de la 8 la 10,a papat cu invitatii,facut poze,dansat,apoi am dus-o in camera(am facut la un hotel).
Noi ne-am distrat extraordinar de bine!
raluk16 spune:
Maria eu v-am zis ca pe rand pe rand, vazandu-va pe aici, imi amintesc ce am citit zilele trecute. M-ai distrat tare cu afirmatia aia cu font mic (aia cu ferrero) . Si tin minte ca ziceai ca e mult mai marait. Or fi dintii si la el. Stiu ca ai intrebat daca e prea devreme de dinti. Uite ca si aici la noi in odisee sunt la care apar mai repede. Am citit undeva ca e o predispozitie genetica. Deci intreaba in familie cand ti-au aparut tie si lui Sergiu. Uite ca la noi mie mi-au aparut pe la vreo 5 luni, dar lui Relu la 3.
Si iti multumesc si tie de incurajari
Si am citit mesajul tau de bilant de sfarsit de an. Foarte frumos!
Ati vorbit mai multe despre leagane. Si eu tot la ala fisher price m-as fi gandit, ca imi place ca-l leagana si pe laterale. Ala mi se pare un leganat mai sanatos pentru stomac. Noi am primit de la finutul nostru de anul trecut multe lucruri, un sac mare de haine si incaltaminte (ca avem noroc ca s-a nascut in septembrie, deci am prins haine de iarna cam de aceeasi marime), un carusel de patut, jucarii si un balasoar. Dar e in genul cum sunt leaganele in parc, nici nu am unde sa-i pun jucarii. Problema e ca asta al meu in loc sa se relaxeze si sa adoarma in leagan sau in patut uitandu-se la carusel si ascultand muzica, asta incepe sa povesteasca cu lucrurile, se agita de numa, da din picioare si din maini, sta concentrat, si dupa vreo 10 minute de zbenguiala se oboseste si incepe sa planga tare. Oare are rost sa investesc si eu intr-un leagan mai bunuc? Ca sunt la seconduri pe okazii, deci nu as da chiar atatia bani. La toata lumea adoarme puiul in leagan, sau macar sta linistit? Ca poate asta de la finut nu i se potriveste. Problema e ca astea care imi plac, cu leganarea laterala (ori fisher price, ori graco sweetpeace) nu merg pana la multe kile, si al meu are 6.3 kg deja. Avea si acu o saptamana tot 6.3, dar a scazut de a avut ieri la 11 saptamani 6.2, cu vomat mult si regim cu ceai... Oare are rost sa ma bag la un leagan? De acum mai cresc tot in ritmul asta?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
La multi ani pe anul asta fetele,
Am intrat sa vad cat am de recuperat.
Raluk, nici la mine nu sta potolit in leagan. E agitat mereu. Al meu face cam ce face si al tau doar ca nu vomita asa mult. Acum chiar din ce in ce mai putin. Ma bucur insa ca sunteti sanatosi.
Offf, al meu vrea numai plimbat in brate si leganat in bouncer. Acum tre sa-l plimb ca iar urla.
Va doresc un an excelent.
PS. Luto sper sa vina Sarah cand simtiti voi ca e cel mai bine.
Va pe toate.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ pentru prima data in asteptarea lui
in trei
Lumi_Richard spune:
Ralu, a mea sta in bouncer(nu intotdeauna,dar de multe ori) si ziua sta pe salteluta de joaca,azi a stat 40 minute singura si a `vorbit` cu jucariile de acolo.
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Raluk,te admir,esti foarte curajoasa! ![]() La botez a tremurat in biserica,dar dupa ce au imbracat-o i-a trecut. Cand canta preotul facea si ea `aa aaaaa a aaaaa`. La petrecere am tinut-o de la 8 la 10,a papat cu invitatii,facut poze,dansat,apoi am dus-o in camera(am facut la un hotel). Noi ne-am distrat extraordinar de bine! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)