Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
raluk16 spune:
Aida si de la tine tin minte ca am citit ca acolo toata lumea se distreaza cu puiul scump, dar cand e plangacios repede te cheama pe tine sa-l calmezi. Ei bine, asa s-a intamplat pana acum si la mine. Si tatal meu sare sa ma ajute sa stea cu Alex dar sa vezi cat de repede fuge la mine cu el in brate disperat cand incepe sa planga . Si am zis "pana acum" pentru ca azi am cam fost scutita (de aia ma si vedeti atata pe aici) ca m-au cam trimis mai departe de puiut... nu stiu, ii miros a lapte sau ce are, dar la cat e de flamand, daca il iau in brate e disperat si plange isteric dand cu capul de pieptul meu ca un vitelus... trist dar daca e spre binele lui, pana stim sigur ca nu avem boala aia, atunci rabdam amandoi supararea asta. Pacat ca la el se manifesta si cu dureri de burtica de foame...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
raluk16 spune:
Diamar tin minte ca ziceai ceva de ficatul puiului, dar nu mai stiu ce, ca am citit ca zapacita zilele astea. Era vorba parca de ceiuc, nu? Uite ca eu am ajuns sa ma straduiesc sa-i dau ceai sa uite de foame...
Delia, Iulika am citit sfaturile voastre cu privire la doctorita cu antibioticul. Va multumesc mult.
Stiu ca am citit mai multe sfaturi, dar v-am spus ca imi amintesc pe masura ce va vad pe aici .
Aaaa, da, am citit bilantul de sfarsit de an minunat al Deliei, m-am emotionat tare tare... ce superb! Si cel al Lilianei m-a facut sa-mi aduc aminte ce nefericita eram la revelionul trecut. Dar uite ca nu stim noi ce ni se pregateste...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
Raluk daca voi prindeti incredere in nasa lui Relu, atunci mergeti pe mana ei mai ales ca-i un pic mai "implicata" decat celelalte. Stii tu, cand e vb de cineva din familie parca ne dam interesul mai mult...e o chestie generalizata.
Mai, aia cu scarpinatul sa stii ca-i testata Ma gandesc si eu ca or fi avand si ei aceleasi neplaceri ca si noi astia de ne putem exprima. Si...cat de bine este sa fie cineva in preajma care sa ne ia "suferinta" cu unghiile
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
crocodana spune:
seara buna fetele,
eu am ramas la cap 34 pagina 8 cu o gramada de ganduri de scris..jumate dintre ele sunt deja uitate..
mi-a placut foarte tare cortul primit de la mos si cum dormea mandretea de fata in el, am vazut toate pozele si mi-au placut tare si vroiam sa ii zic cristinei ca da ..ma bag si eu la monti poate asa de rusine, de ambitie..sa mai dau jos din kg!
mi-e foarte greu sa mi adun ideile pentru ca citesc pe apucate si cu un asa delay cine isi mai aduce aminte la ce raspund eu....
ma bag la recuperari pe cat posibil si revin cand oi avea si eu ceva interesant de zis... sa avem un an excelent si puiuti sanatosi!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
diamar78 spune:
Va vine sa credeti ca deja au trecut sarbatorile? Mai un pic si vine Pastele, incepem diversificarea si se face anul.
Al meu a inceput sa doarma mai putin ziua, ii plac povestile si este cu ochii dupa fratiorul care se zbenguie in jurul lui.
Raluk, normal ca plange cand e la tine ca simte miros de laptic.
Eu o sa fiu plecat 1 zi din oras si o sa-i dau lapte praf la copil ca daca ma mulg nu adun mare lucru si ma gandeam ca daca nu-i prieste laptele praf la copil, daca-i stric stomacelul.
Liliac, iulika multumesc de sfaturi.
Vad ca fetele din diaspora nu au aparut. Cred ca apare imediat Lutoniana.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
MangaGirl spune:
buna seara doamnelor,
La Multi Ani cu voie buna! vad ca v-ati distrat pe langa casa.
iulia la mine sanul ra foarte dureros in partea de jos. nodulii erau mici. l-am pus pe Aidan la san mereu si mereu. am facut si eu frisoane seara si temperatura mare noaptea si simteam ca ma doare cand trage el, dar cred ca am luat din pripa pentru ca a doua zi deja ma simteam mult mai bine si nici sanul nu ma mai durea. la mine durea un pic si celalalt si imi faceam griji ca tot golindu-l p asta cu probleme, sa nu patesc la fel la celalalt. scoate si cu pompa, dar copilul e cea mai buna pompa. am luat paracetamol cam la 4 ore. sper sa treaca fara antibiotic. multa sanatate iti doresc.
luci si aida super urarile. si la multi ani domnului sot, Aida.
elle hai nu fi suparat. ai doua fete superbe, a inceput un an nou care speram sa fie bogat in bucurii.
noi am fost la niste amici acasa. am fost 3 cupluri. eu pe la 2 deja as fi dormit si in picioare. baietii s-au distrat ca toti trei sunt dj si au mixat si s-au prostit la un microfon. al meu iubit a fost iarasi clovnul serii si tot venea sa ne ia interviuri pe diverse teme haslii. asta ca sa ne faca sa ne ridicam de pe canapea. copilul meu mi-a facut o surpriza foarte placut.a dormit tot drumul pana acolo. apoi s-a trezit pe la 10 pentru papica si a dormit egat pana la 4, desi era muzica si galagie. gasca s-a spart pe la 3, dar noi am ramas sa dormim la ei si am intins-o spre pat pe la 4. copilul s-a trezit apoi pe la 8 fara ceva, a mancat si a gangurit langa noi pana a adormit la loc. dupa aia l-a luat ta-su la vorba pana pe la 9 si el a mai atipit un pik anga mine. iar cand am ajuns acasa, a dormit inca vreo 2 ore cu noi, desi cam avea chef de joaca. eu ii dau si praurile alea cu fenobarbital de ieri ca ma dispera galbejeala aia la ochi. asa ca sunt convinsa ca asta e motivul somnului.
taica-su e plecat la club cu un prietenii, ca e ziua unuia, asa ca ma duc sa ma culc. sa profit ca pustiul doarme de la 9.
pup toate fetele fresh si obosite si va doresc tot binele din lume.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
raluk tare imi pare rau prin ce treceti. dar bine ca ai ajuns totusi la cineva capabil si iti tin pumnii sa nu fie boala grava. pupam pe Alex ce viteaz. nu stiu ce m-as face daca ar trebui sa-l tin pe Aidan flamand. e isteric si cand imi ia 10 secunde in plus sa scot sanul.
liliacule . nu mai stiu ce am vrut sa-ti zic.
selen ce frumos! ati dansat-o pe Ebruska.
diamar .
gata, ma duc la somn.
MangaGirl spune:
mai voiam sa spun ceva. cristina ce rau imi pare ca in loc sa va distrati in provincie, ati ramas acasa. sper ca nu ati intrat certati in noul an.
liliac1 spune:
mangulico Ce distractie pe capul vostru si ce bun la intretinut atmosfera este tati al vostru. Prea tare
croco moama ce rasucesti cutitu'n rana mea Eu nu stiu daca as putea sa ma tin de vreun regim alimentar pentru ca eu nu gatesc
Conditia primordiala cand m-am maritat a fost ca trec la cratita doar cand am chef si placere, in rest, de zi cu zi, gateste sotul meu. Si cum el este gurmand...parca mi-e jena sa-i spun ca eu vreau de regim...dupa ce imi pune castronul la bot. Asa ca eu voi alege varianta pilates sau ciugulit zisei eu infulecand o ciocolata
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata si de la mine!
Am absentat motivat: a venit tati in Romania,am botezat bebelusha,facut cumatrie,petrecut Craciun...etc.
Raluk,imi pare rau sa aud de Alex ca a vomat atat,sper sa nu fie nimic rau. Multa sanatate si multi pupici puiutului!
Cristina,asa ma revad pe mine in cearta aia....exact asa fac si eu si sarbatorile/evenimentele trec,oricum ne impacam,ne iubim,dar,in loc de amintiri frumoase,raman cu regrete.
Va doresc ca in noul an sa nu mai treceti prin asa ceva!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise