Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
diamar78 spune:
La multi ani dragele mele!
Sa ne dea Bunul Dumnezeu sanatate si multa rabdare ca sa ne putem creste frumos copilasii. O zic pe asta cu rabdarea ca eu nu prea am. Si eu am o depresie din cauza celui mare care atunci cand e obosit e groaznic. Arunca cu lucruri dupa noi, plange, daca-l certam ne face prosti. Nu stiu cum sa-l fac sa scoata cuvantul asta din vocabular pt ca el inainte nu ne spunea asa dar are un verisor care cum nu-i convine ceva il face prost si de atunci a inceput si al nostru sa faca pe toata lumea prost.
Raluk si sa nu fie nimic grav cu Alexutu. Tie ti-a dat Dumnezeu multa rabdare.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 La multi ani dragele mele! Sa ne dea Bunul Dumnezeu sanatate si multa rabdare ca sa ne putem creste frumos copilasii. O zic pe asta cu rabdarea ca eu nu prea am. Si eu am o depresie din cauza celui mare care atunci cand e obosit e groaznic. Arunca cu lucruri dupa noi, plange, daca-l certam ne face prosti. Nu stiu cum sa-l fac sa scoata cuvantul asta din vocabular pt ca el inainte nu ne spunea asa dar are un verisor care cum nu-i convine ceva il face prost si de atunci a inceput si al nostru sa faca pe toata lumea prost. Raluk ![]() mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Multumim de urari!
![](pupic.gif)
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
![](mos.gif)
![](mos.gif)
![](mamica.gif)
![](mos.gif)
![](mos.gif)
Bruce, minunea noastrå
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
delia79 spune:
LA MULTI ANI 2010!!!!
Luto si Aida multumim de uraturi, super inspirate!
Raluk, mi se rupe sufletul pt tine si pt Alexutu, nu pot sa cred ce greu va este . E cumplit sa nu-ti poti ajuta puiul cand sufera, off. Sper din inima sa treaca perioada asta de acomodare cu lumea, te imbratisez cu drag
.
Aida, sa-ti traiasca domnul husband, sa va bucurati toata viata de foca voastra mica si scumpa .
Cristina, imi pare rau ca v-ati ciondanit tocmai inainte de rev, dar important e ca acum sunteti bine. Si noi ne certam extrem de rar, dar atunci cand se intampla ne facem de ras de fata cu prietenii grupa mare (ni s-a intamplat de 2 ori).
Iulia, ce rau imi pare ca ai un inceput de mastita . Pune comprese fierbinti si maseaza cat poti de apasat si pune bebe sa suga din sanul dureros. Multa sanatate!
Iulika s-a zbantuit in noapte de rev cool! Pupam pe SuperBrucu
Pupam si pe Sophie de Andra, care e cumintenia intruchipata
Soimita a avut o pasa proasta ieri si mi-a plans de m-a facut cu capul, mai ales pe seara. O dor gingiile si nu poate manca bine si nu poate dormi, of, deci am adormit-o cu mare greu pe la 10 aseara. Imi venea si mie sa plang odata cu ea, eram epuizati si eu si sotul. Dar chiar si asa am simtit ca a fost cel mai frumos revelion doar pt ca o avem pe ea si ne umple sufletele de bucurie. Noi am adormit in asteptarea orei 0:00 si ne-am trezit ametiti pe la 1:00 si ne-am mutat in pat de pe canapele
. Partea buna e ca ne-am odihnit cu totii si astazi suntem fresh
.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
raluk16 spune:
Iulika, Selen, Diamar, Delia multumesc tare mult!
Selen da, de maine incerc sa-i dau normal, dar de fapt tot voi creste progresiv. Daca azi si la noapte nu vomita tare inseamna ca nu are boala aia, asa ca e clar ca e doar prea fomist. Voi incerca sa gasesc eu un echilibru daca el nu stie... Doar ca e dificil sa-l iau brusc de la san, ca nu stiu daca a tras tare sau nu, deci nu tot timpul mananca la fel in 2 minute, de exemplu...
Aida n-am apucat sa citesc, dar uite, noroc cu citatele astea ca vad si eu ca-i motiv de sarbatoare, si ieri si de fapt si azi, ca e Sf. Vasile, apropo LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor! Si deci si lui Laci tau!
Delia ai dreptate, parca si daca suferim alaturi de ei, acest Revelion a fost special si emotionant
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta eu nu stiu de ce dar nu ma simt ok .. sunt cam deprimata, am inceput anul prost .. azi-noapte am si plans .. ma simt trista si nu-mi explic de ce. anul 2009 nu a fost unul bun .. sper ca macar 2010 sa fie bine .. Elena, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iti doresc sa ai parte de un an 2010 exceptional si sa fii fericita alaturi de familie. Hai, nu mai tristuta
![](pupic.gif)
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
am intrat special raluk sa vad ca sunteti bine si ma bucur tare ... acum ma intorc la musafiri
fetelor recunosc ca e bine la mama , dar abia astept sa ajung acasa sa ma odihnesc si sa ne reintram in program si asta inseamna si sa citesc si sa scriu pe forum
... sper ca in 4 sa plecam si sa vedem pe unde ne mai oprim pe la munte ...
va pupacesc cu mare drag si dor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
MULTI ANI BUCUROSI, sa vi se implineasca toate dorintele Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubim
drag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
liliac1 spune:
Buna seara dragele mele.
Ralukule ma intristez de fiecare data cand vad ca aveti probleme dar tot de fiecare data imi spun usor in barba ca...Alex o sa fie bine! Imi plange sufletul cand te stiu cum te chinui si traiesc cu speranta ca toate isi vor gasi rezolvarea in cele din urma. Dar de ce nu ai apelat tu la nasa cu pricina de prima data cand ti s-a parut ceva suspect??
Te pupam cu mare drag si asteptam sa ne spui ca ai descoperit echilibrul.
Aiduc Sa-ti traiasca sotiorul!!!
Ellenuta de ce sa fii deprimata draga noastra?? Ai 2 motive de fericire si veselie continua. Chiar daca uneori vrei sa spui ca nu mai poti, e suficient sa ridici capul si sa realizezi ca...mai este loc. Hai, spune aici tot ce ai pe suflet si daca e sa luam masuri, le luam, daca putem sa te ajutm c-o vorba buna, sigur o vom face.
Fii barbata !!!
Luto ce curaj pe capul tau, mamis. Sa dea Domnu sa vi se implineasca si cea mai arzatoare dorinta.
Iuliko Oooo, pai esti la nivel superior cu valsul. Deci Bruce a fost baiat de gashca, sa-l pup eu pe el de simpatic .
cristina_ana Dar nici tu nu cedezi
Eu, cand vad ca se ingroasa gluma vociferez de ma stie tot blocul dar ma calmez imediat, al meu e incapatanat ca un catar dar incep sa-l supun la santaje sentimentale si..cedeaza. Si pe urma radem ca prostii.
Delia ce simpatici ati fost voi in asteptarea gongului de la miezul noptii. Imi si inchipui cum aveti capetele lasate pe-o parte si cu paharul de sampanie {gol} langa voi... Bine ca totusi v-ati trezit la ora 1. Ei, ati sarbatorit si voi dupa alt fus orar. Tare de tot! Sa va pup eu pe voi toti
diamar Te intleg tare bine cu oboseala copiilor. Cum procedez eu in astfel de cazuri..o iau si o calmez, fara sa o trimit sa se odihneasca. Pur si simplu spun da-da-da la fiecare trasnaie de-a iei, o iau in brate, o mangai pe cap si incerc sa o calmez fara sa complic situatia.
Faza cu "proasto"/"prostule" trebuie tratata atunci cand el este linistit. Sa-l iei sa-i explici ca ar fi bine ca in casa voastra sa nu folositi astfel de cuvinte. Noi am trecut prin episodul asta si am pus-o sa aleaga: ori cu noi, dar in felul nostru, ori cu cuvinte urate dar fara noi Cam sadic, recunosc, dar i-a trecut. De la idee poti dezvolta ceva care sa se aplice pe modelul vostru de comportament.
Eu prefer sa o ating acolo unde o doare
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
raluk16 spune:
Aida
Liliana cu nasa lui Relu... hmmm ... acum nici eu nu-mi dau seama. Poate pentru ca e doctorita la un spital (dar la sectia de copii la tbc), nu are cabinet privat sa trateze copilasi, nici nu m-am gandit pana acum. Si marti parca am sunat-o pe pediatra noastra care e si doctorita de familie sa vina pe la noi ca e bizar copilul, dar era tare tare racita si a zis ca vine altadata (a venit ieri). De aia de parinti panicati ce suntem ne-am interesat de la cunostinte de cea mai buna pediatra (cica) cu un cabinet privat unde sa putem face rapid o programare. Si nasa asta a noastra se tot mira cum a putut recomanda antibiotic la un copil fara febra si fara alte simptome, ca ei i-am spus toata povestea cu toate doctoritele. Si asa de tare s-a bucurat ca nu i-am dat.
raluk16 spune:
Liliana eu tot citesc capitolele trecute pierdute si nu imi notez, dar daca te-am vazut mi-am amintit sa-ti multumesc de sfaturi si sa-ti spun cat de tare m-ai distrat cu scarpinatul bebeului din cap pana in picioare, ca poate il mananca ceva