Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Iulia si eu sunt de parere sa mai incerci sa alaptezi, nu are cum sa scada laptele dintr-o data. Eu credeam ca daca ai mastita inseamna ca sanii sunt umflati si durerosi si nu mai iese laptele bine datorita canalelor infundate. Daca il pui pe bebe la san sigur vine lapte cat vrea el. Eu nici macar nu am lapte praf in casa, cum de erai pregatita?

Si eu sunt de parere ca alaptatul merge pe cerere-oferta. Il pui pe bebe cat de des vrea, faptul ca cere des nu inseamna ca nu se satura, ci poate trece printr-un puseu de crestere. Adica el suge mai mult ca sa iti stimuleze sanul sa produca mai mult peste cateva zile cand el va dori cantitate mai multa. Stie natura cum sa faca lucrul asta!

Dar daca atunci cand il vezi ca tot vrea sa suga ii dai lapte praf, atunci productia ta va tot scadea.

Deci sa inteleg ca numai al meu e asa bizar si nu stie sa suga din biberon nici lapte de al meu si nici ceai?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Nu Raluk,nu numai al tau e bizar.Acum 2 saptamani mi se parea mie ca nu ia copilul in greutate cum trebuie si am cumparat o cutie e lapte praf sa incerc sa-i dau in completare dupa supt crezand ca laptele meu nu mai e suficient de gras.Si bineninteles ca nu a vrut neam!Asa se explica existenta laptelui in casa ,cit despre ceai copilul me a baut de la inceput Baby drink cu bibe,odat la citev azile.

Acum despre alaptat,eu imi doresc din suflet,pentru ca vad ca e crunt cu biberoanele,sa le fierbi,streilizezi si sa faci formula.Mai ales noaptea ,imi inchipui.Insa azi noapte si azi l-am pus la san dinora in ora aproape si el tot plingea s baga pumnii pe gat!cit despre sanul intarit am incercat sa mulg si iese un pic de laptic ,se prelinge asa ,nu mai tashneste ca alta data.Si oricum o sa-l pun sa traga ,in speranta ca va reveni cumva laptele.Azi am facut iar ceai de stimulare poate ajuta si asta cumva.nu mai stiu ce as fac.

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!
Bebe voios de mami Iulia
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Iulia, Raducu trece clar printr-un puseu de crestere . Toata foametea asta dureaza cel mult 2 zile, apoi isi revine la vechile obiceiuri . E normal sa nu mai curga mult dupa ce suge cel mic, mai ales daca spui ca cere des.

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

draga mea,

eu zic sa nu renunti inca. mai pune-l la san. poate sunt foarte infundate canalele. cat despre sani moi...nici ai mei nu-s mai de seama, dar vad ca e ok, nu zice nimic. si doctorul iti va spune la fel sa-l pui la san si probabil iti va da si antibiotic. eu am facut dusuri calde si am masat acolo cat am putut, desi durea. sanatate multa.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume
[/quote]

Maria,scumpa mea ,din pacate nu ma mai doare !speram sa raman cu durearea,macar stiam o treaba!acum nu mai stiu,sanul e intarit in partea de sus insa nu ma doare decit daca apas foarte tare1dusuri calde am facut si eu si am masat circular,dar fara folos se pare,cel putin pana acum,si oricum il pun la san in continuare,nici nu ma gandesc sa renunt asa usor!Si apoi nici nu stiti ce am plins azi cind el manca formula,dar mi-a fost mila de el sa-l mai las sa rabde.dupa ce a mancat a adormit si doarme si acum,are vreo 3 ore,ceea ce nu ni s-a mai intamplat.stam si ne uitam la el si nu ne vine sa credem ca e copilul nostru!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Iulia, Raducu trece clar printr-un puseu de crestere . Toata foametea asta dureaza cel mult 2 zile, apoi isi revine la vechile obiceiuri . E normal sa nu mai curga mult dupa ce suge cel mic, mai ales daca spui ca cere des.

Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Multumesc de incurajari,va pup pe toate si sper sa nu ajungeti niciodata in situatia asta

Bebe voios de mami Iulia
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Iulia si eu sunt de parere sa mai incerci sa alaptezi, nu are cum sa scada laptele dintr-o data. Eu credeam ca daca ai mastita inseamna ca sanii sunt umflati si durerosi si nu mai iese laptele bine datorita canalelor infundate. Daca il pui pe bebe la san sigur vine lapte cat vrea el. Eu nici macar nu am lapte praf in casa, cum de erai pregatita?

Si eu sunt de parere ca alaptatul merge pe cerere-oferta. Il pui pe bebe cat de des vrea, faptul ca cere des nu inseamna ca nu se satura, ci poate trece printr-un puseu de crestere. Adica el suge mai mult ca sa iti stimuleze sanul sa produca mai mult peste cateva zile cand el va dori cantitate mai multa. Stie natura cum sa faca lucrul asta!

Dar daca atunci cand il vezi ca tot vrea sa suga ii dai lapte praf, atunci productia ta va tot scadea.

Deci sa inteleg ca numai al meu e asa bizar si nu stie sa suga din biberon nici lapte de al meu si nici ceai?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Nu Raluk,nu numai al tau e bizar.Acum 2 saptamani mi se parea mie ca nu ia copilul in greutate cum trebuie si am cumparat o cutie e lapte praf sa incerc sa-i dau in completare dupa supt crezand ca laptele meu nu mai e suficient de gras.Si bineninteles ca nu a vrut neam!Asa se explica existenta laptelui in casa ,cit despre ceai copilul me a baut de la inceput Baby drink cu bibe,odat la citev azile.

Acum despre alaptat,eu imi doresc din suflet,pentru ca vad ca e crunt cu biberoanele,sa le fierbi,streilizezi si sa faci formula.Mai ales noaptea ,imi inchipui.Insa azi noapte si azi l-am pus la san dinora in ora aproape si el tot plingea s baga pumnii pe gat!cit despre sanul intarit am incercat sa mulg si iese un pic de laptic ,se prelinge asa ,nu mai tashneste ca alta data.Si oricum o sa-l pun sa traga ,in speranta ca va reveni cumva laptele.Azi am facut iar ceai de stimulare poate ajuta si asta cumva.nu mai stiu ce as fac.

Bebe voios de mami Iulia
poze nunta

Iulia sa stii ca si eu am aruncat 3 cutii de lapte praf pana acum. Mereu am trait cu frica in san ca nu voi mai avea lapte. Din cele 3 cutii de lapte praf nu stiu daca a baut macar cate 50ml. A dorit completare doar de doua ori, in rest, l-a refuzat. Parerea mea e sa nu disperi inca pt ca cu cat te stresezi mai tare cu atat e posibil sa pierzi laptele. Nu stiu cate luni are copilasul tau din pacate dar eu zic ca nu pierzi laptele atat de repede si ca o sa isi revina si sanul tau si copilul. Nu stiu cat te-am putut ajuta dar cand am vazut cat suferi, m-am vazut pe mine si nu m-am putut abtine sa nu iti raspund. Sanatate multa.

Noapte buna fatele. Ma duc sa incerc sa adorm copilul ca tare obosit e azi. Nu a vrut sa doarma mai deloc si a urlat.... de m-am saturat. Maine va fi mai bine. Va pup.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Sal'tare fetele mele.

danuta Bine ai revenit! Asteptam sa ne pove cum v-ati distrat de revelion! Va cu mult drag!
Raluk Stai linistita ca nici al meu nu stie cum se face cu biberonul. E asa de haios cum rumega el cauciucul ala cu gingiile si se stramba intr-un maaaare fel si zambeste strengareste, parca-mi face-n ciuda. Eu am incercat sa-i dau ceai ca zic babele ca se dezhidrateaza copilul plus ca l-am lasat cu maica-mea de vreo 2 ori si neputand sa expresez lapte i-am lasat o cutie cu lapte praf. Stiu,stiu, nu dati in mine prea tare, dar n-am gasit alta solutie S-a straduit maica-mea si i-a dat la lingurita dupa ce-a molfait biberonul ala si scotea lapticul pe la coltul gurii.
iulia si parerea mea este sa nu te lasi cu alaptatul. Da-i baiatului sa suga ori de cate ori vrea. Chiar daca iti va fi greu, insista. Ideea ca laptele nu este suficient de gras este falsa. Daca ar fi gras, ar papa un pic si s-ar satura, daca nu atunci papa mai mult pana se satura dar nu cred ca exista varianta prea gras sau prea putin gras. Eheeee, cat de curand o sa vream sa fie direct pasteurizat

Eu am asa o stare nasoala, dar nu din cauza ca mi s-ar fi intamplat mie ceva... De Anul Nou a murit tatal prietenei noastre bune si sunt un pic intoarsa pe dos.

Va

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Sal'tare fetele mele.

danuta Bine ai revenit! Asteptam sa ne pove cum v-ati distrat de revelion! Va cu mult drag!
Raluk Stai linistita ca nici al meu nu stie cum se face cu biberonul. E asa de haios cum rumega el cauciucul ala cu gingiile si se stramba intr-un maaaare fel si zambeste strengareste, parca-mi face-n ciuda. Eu am incercat sa-i dau ceai ca zic babele ca se dezhidrateaza copilul plus ca l-am lasat cu maica-mea de vreo 2 ori si neputand sa expresez lapte i-am lasat o cutie cu lapte praf. Stiu,stiu, nu dati in mine prea tare, dar n-am gasit alta solutie S-a straduit maica-mea si i-a dat la lingurita dupa ce-a molfait biberonul ala si scotea lapticul pe la coltul gurii.
iulia si parerea mea este sa nu te lasi cu alaptatul. Da-i baiatului sa suga ori de cate ori vrea. Chiar daca iti va fi greu, insista. Ideea ca laptele nu este suficient de gras este falsa. Daca ar fi gras, ar papa un pic si s-ar satura, daca nu atunci papa mai mult pana se satura dar nu cred ca exista varianta prea gras sau prea putin gras. Eheeee, cat de curand o sa vream sa fie direct pasteurizat

Eu am asa o stare nasoala, dar nu din cauza ca mi s-ar fi intamplat mie ceva... De Anul Nou a murit tatal prietenei noastre bune si sunt un pic intoarsa pe dos.

Va

D'ale Andrei

Liliacule,seara buna! imi pare rau de prietana ta si de starea in care esti tu,Eu am convingerea sa va fi bine si nu ma las cu alpatatul ,mai ales ca am trei luni incheiate in care nu a vrut niciodata formula! Cit priveste grasimea laptelui nici eu nu cred insa avund ca oricare dintre noi ,mame si soacre prin preajma ,am zis sa le dau si lor ascultare macar odata ca si asa ,nu am legat copilul al picioare ,nu l-am luat de cap nustiucum,samd.Vorbind insa cu pediatra ,ulterior mi-a confirmat si ea ce spui si tu ca nu exista lapte de mama prost sau slab sau gras ,ca astea sunt doar pareri invechite.
Cit priveste starea ta ,sa stii ca parca scrie altcineva ,ma obisnuisem sa scrii totdeauna asa intr-o mina foarte pozitiva ,te pop si iti doresc numai bine

Bebe voios de mami Iulia
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

LA MULTI ANI FERICITI,DRAGI MAMICI ALATURI DE PUII VOSTRI SI DE TOTI CEI DRAGI!!!!!
Noi suntem la bunici in Slatina unde ne simtim foarte bine, rasfatati din toate partile dar si mofturosi. Matei e un nazdravan, creste tot mai voinic...el tine casa!

va pupam cu drag si dor!

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Liliac, imi pare rau pt prietena ta , ce trist!

Fetelor, eu nici macar nu am incercat sa-i dau biberon, fie cu ceai sau cu formula. Si mai am prietene care nu au dat deloc bibe la copii, au trecut direct la canitele alea cu trompa .

Am si o intrebare desteapta : ce inseamna cand dai copilul de grinda? Cum adica ? Madalina, please, lamureste-ma .

Pozici Sofia botez
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

iulia te inteleg tare bine raportat la sfaturile "babelor" Eu chiar m-am certat cu maica-mea din cauza acelui minunat ceai ce trebuie dat bebelacilor...asa ca acum cand isi anunta vizita, fac rapid un ceai sa am in casa si in felul asta sa evit orice fel de discutii. Ca sa nu mai zic ca si asistenta pediatrei noastre insista cu acest ceai dat la copii. Am spus si eu ca incerc. Ca nu mi-a iesit asta-i alta poveste.
Cat despre optimism...pai nu mi l-am pierdut deloc dar am simtit nevoia sa impartasesc cu voi toate gandurile mele.

monikus Uof, Doamne, dupa o sarcina atat de grea, acum o tineti langa-ntr-un urlet. O sa se potoleasca la un mom dat. Metoda "scarpinatul" ai aplicat-o? Eu asa am descoperit punctele care-l linistesc pe Raducan. Asa ca daca-l masez la talpite sau il mangai in spatele genunchilor e ca si cum i-as aplica cel mai fantezist masaj

D'ale Andrei

Mergi la inceput