Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am intrat rapid. Nu am recuperat , am citit pe fuga doar ultima pagina.

Luci ai fost super cu inceperea regimului . Maine dimineata depinde daca vrei masa de glucide (cereale integrale cu lapte sau iaurt de 0% cred ca merge, painica doar cu gem fara zahar (cum e magiunul, daca are cine sa-ti aduca din tara, ca nu are nici zahar, nici indulcitori), asta apropo de ce zicea Gianina) sau pe lipide (oua cu salata, carne si branzeturi cu legume)

Dana bine ca a trecut si excursia asta obositoare, stiu ce zici. Dar no, saracii bunici sigur mureau de dorul ei... Noi dupa ce am trimis pe mail poza cu craciunelul nostru in dimineata urmatoare de Craciun au venit socrii, ca li s-a facut brusc dor de el . Mie mi-e frica de o reactie negativa a sensibilucului meu la Botez.

Va tzuc! Acuma seara a fost durere, plangea isteric de tot de oboseala, murea de foame dar nu putea sa suga de obosit. Am pregatit seringa sa-i dau, dar dupa cateva ture de somn impus cu leganat si foen, a reusit sa suga putin. Eu cred ca se datoreaza regimului, acuma azi oricat am vrut sa-i dau pe placul lui, mai mult de 2 minute nu putea sa suga si obosea si plangea... Sa speram ca vom iesi din cercul asta vicios - nu poate papa de oboseala si nu capata puteri pentru ca nu poate papa...

Noapte buna, fete dragi!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna seara dragele mele
Nu am reusit sa recuperez nimic dupa zilele astea in care am absentat; motivul: bubulika mea este alt copil in 2010
Nu o recunosc: nu ne intelegem cu ea deloc, e plicitisita si plange mereu, nu cred ca o doare ceva ca nu e plans dinala de suferinta, e rasfat dar nimic-nimic nu o incanta.Ea nu era niciodata asa, era cel mai dulce si cuminte copil. Doarme bine noaptea, doarme cand o scoatem afara insa in casa nicio jucarie, nicio joaca cu noi si niciun giumbusluc de-al nostru care inainte o distra nu mai are efect. Nu mai rade la noi, la nimeni...Nu ne explicam ce are ! Si asta de 3 seri, de pe 1 ianuarie..am tot zis ca e conicidenta, deochi, rasfat..dar deja cred ca maine chemam doctorul. Febra nu are..am verificat fiecare cm de gingie, de piele,fiecare fir de par, am cautat-o in urechi..nu stiu ce i-ar putea produce stare asta.
Iar eu am o migrena CUMPLITA in urma acestor "iesiri" ale iubitzucii mele .
Nu stiu voi ce mai faceti, sunt cheauna de somn ..de la 8 incerc sa o fac sa adoarma, mi-au amortit mainile..Nu va mai zic ca am avut si musafiri in seara sta, just great!
Va pup si incerc sa recuperez ceva-ceva sa nu fiu proasta clasei

Uka, cea mai fericita mamica de Carina - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

HAPPY_UKA sigur isi va reveni Carinuta,poate a fost prea multa agitatie zilele astea in casa si d-aia a reactionat asa.
RALUK sper sa iesiti si voi din cercul ala vicios si sa pape Alexutu atat cat vrea
Legat de dormit in patut,piciu meu a dormit numai acolo in fiecare seara doar ziua ce mai aterizeaza in patul meu,ce-i drept ca patutul lui e pus chiar langa al meu si cum deschide ochii ma vede.Intr-o noaptea atat s-a foit in somn incat a venit peste mama .De fapt el doarme unde il pui nu are preferinte

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Uka, pupam fata dragalasa sa se faca cumintica din nou!

Am muncit o ora sa adorm fata..e inca in pat la noi..cand mergem noi la culcare o pun in pat la ea. Sper sa fie cat mai smooth totul sa nu mai muncesc iar s-o adorm.

Mai, de la atata blue incep sa ma gandesc ca poate nu se satura de la mine de suge atat de des..are deja 4 luni si mananca la fel ca la 2 saptamani.
Delia, tu intelegi mami, asa-i?

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara,

v-am tot citit azi, dar am uitat ce am vrut sa spun, ca am facut-o pe bucatele.

ce voima sa zic: luci ai PM cu taratele.

raluca nu ma fi blue cat depsre cat de des mananca fata, eu ma dau cu cpaul de pereti de 3 zile. cere lapte si la 40 de minute. si de atata cat mananca si vomita mereu. nu cred ca nu mai am eu lapte, dar mi se pare ca i s-a marit capul, deci a crescut. sper sa-ti treaca blue. si la toate fetele care se simt asa. eu ma simt blue cand imi vad burta si ma urc pe cantar. azi dimineata am atins un nou high - 68.4kg. de maine la revedere dulce de orice fel. mai putin lingurita de miere pe care eu o folosesc la cafea. voi tine si eu un semi regim. psihologic pe mine ma omora sa stiu ca nu am voie anumite chestii. asa ca voi incerca sa mananc sanatos, fara paine, iar paste doar integrale. nu promit ca nu mai mananc nici un cartof, dar imi promit ca ii voi manca copti si cu cat mai putin unt. eu cand m-am oprit de la dulciuri cam acum vreo 3 sp, o luna, am slabit un kg in cateva zile fara nici un efort de la mancare. deci se poate. cat despre dulciuri, vreau sa le opresc pentru ca Piski s-a simtit azi cam rau, a facut caca apa si se tanguia inainte de a face. sintu convinsa ca e de la toate porcariile pe care le mananc. si mie imi plac E-urile la nebunie, dar cred ca mai degraba un sanwich decat ciocolata cu irish cream, nu?

revin.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

HAPPY_UKA sigur isi va reveni Carinuta,poate a fost prea multa agitatie zilele astea in casa si d-aia a reactionat asa.

Merci mult Madalina, sper sa fie asa Pupici lui Irinel dulcel, mare petrecaret si iubaret de mami. Sa-ti fie de bine noua culoare de par, esti frumoasa tare.

Vad ca va apucati de slabit.. uf mi-ati amintit ca mi-am propus sa nu mai mananc dulciuri si junk-food dar n-am niciun chef acum, tocmai ce am mancat niste ciocolatele 'merci' .. poate de maine, sunt prea stresata acum, nu dati cu rosii

Am citit povestea cu micul Alex, ma bucur ca macar ati taiat de pe lista boala aia pacatoasa. Of ce m-am intristat, acum istericalele Carinei par floare la ureche.. nu pot decat sa-ti trimit o imbratisare draga mamica incercata

Am vazut pozele cu Davidutu, a crescut, e taaare frumusel, are neste oki..doamne-doamne ce oki are . Iar rochia de mireasa a fost suuuuper, tare bine artati amandoi, la fel si in luna de miere, va potriviti tare, se vede cat sunteti de fericiti.

Febletea Carinei Aidan e evident un dulce, are zbenghi pe nas dar tot cuceritor este . Cred ca are puseu de crestere nu?

Si frumoasa Lumi Richard are o bebelusa super dulce , tare mi-au placut falcutele Alexei (ce nume frumoase are).

Si Alexandru de crisbebe e scump tare, pozele de la nunta/botez mi-au placut foarte mult, felicitari , Casa de Piatra !!

Am vazut ca sunt si fete suparate din diverse motive..va trimit un si sper ca pana acum s-au rezolvat problmele.

Liliac, imi pare rau pt prietena ta!

Referitor la sani .. eu de cand mi-e jena cu imensitatile mele , surprind priviri oprite pe ei si ma simt aiurea, poate n-ar trebui. Si inainte erau big, dar acuuuum...vai mie.

Biaz Bine ai mai venit, ce ma bucur sa te 'vad'! M-am delectat cu povestile tale, desi le citisem si inainte, mi-au placut atat de mult!

Mary_07 imi pare rau de durerile de dintisor...pupici la Razvanel ca sa treaca repede!

Iulika , cum "-13 grade"?! Azi la noi erau 0 si nu am stat decat 10 minute ..si alea cred ca au fost 8 ..

Dana15, bine ati revenit de la "rasfateala". Te inteleg cu rudele, si noi avem jdemii de matusi pupacioase si insistente si sfatuitoare rau... In schimb bunica-mea de 89 de ani are mare grija de Carina, i-o dau cu toata incredrea, isi iubeste la nebunie stranepoata

Am revazut in seara asta pe HBO Sex & the city..poate o sa ziceti sa-s superficiala dar mie mi-a placut foooarte tare si serialul si filmul. Pe undeva sunt adanci fetele alea, orice ar zice uraciosul meu sotz..iar hainele, accesoriile, locatiile..de vis

Va pup, ne auzim maine, sper sa intru mai des; asta daca-mi da voie domnisoara fitz.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

am vazut la buburuze ca se vb de autodiversificare. habar nu aveam ce e aia asa ca am gasit un www.babycentre.co.uk/baby/startingsolids/babyledweaning/" target="_blank">articol despre asta.

dana bine ati venit acasa. cred ca-mi dau seama cam ce vrei sa spui tu despre home sweet home. asteptam poze si sa ne mai spui ce mai faceti.

mada esti o frumoasa. mi-au placut mult tare pozele. nu ma pot minuna de ajuns la cat par are Iri care mai are si un zambet foarte, foarte simpatic.

Uka imi pare rau sa aud ca fetita e maraita. poate a fost prea multa agitatie in jurul ei cu sarbatorile astea. si Aidan a trecut prin asa ceva sp trecute si inca nu si=a revenit, dar acum doarme dus pentru ca e sub influenta fenobarbitalului si imi adoarme si la 7 jumate in seara asta nici nu i-am mai facut baie ca plangea de oboseala.

raluk bine ca nu e grav la Alex, dar tare imi pare rau ca e suparat. of, of, sper sa se termine toate problemele astea si sa se bucure si el de lume.

am mai vazut si poze minunate de

Mergi la inceput

am trimis ca bleaga mesajul.

deci, am vazut poze minunate de lumi_richard, cu bblina frumoasa si tati mandru. sa va fie de bine botezul. tu arati minunat.

mely s-au cma inversat treburile, zici. deh, e randul lor sa-si traiasca a doua tinerete.

oare mai voiam sa spun ceva? Luci eu i-am psus mamei in seara asta clar ca Aidan nu accepta ceaiul si ca nici nu mai incerc. si intr-adevar nu-i place. pentru ca eu nu-i pun zahar deloc. asa se facea pe vremuri un pik de zahar la fiert care se invertea. dar eu nu vreau sa-i pun nimic dulce. si cu asta am incehiat discutia. stie ca nici nu ii voi mai da. am intrebat-o cum a inceput ea diversificarea la noi. si mi-a spus ca ea nu ne-a dat cereale. a inceput cu piureuri de fructe, apoi de legume, branza cu mar si biscuiti, dupa cum va spuneam ca-mi fac si eu si chestii din astea. si a inceput foarte usor, cu cate juma de lingurita tot a doua zi ca sa vada cum reactionez. tot imi spune sa-i pun pe buze cate un strop de portocala sau banana ca sa se obisnuiasca cu gustul pentru ca daca astept pana la 5-6 luni, spune ea, exista riscul sa nu accepte. cel putin asta a fost experienta ei cu mine. nu am acceptat mancarea. voiam doar lapte de mama. eu tot spun ca astept pana la 6 luni, dar trebuie sa ma mai documentez. recunosc, subiectul asta ma copleseste, desi nici macar nu m-am documentat.

elle .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Seara buna!
Am citit ultimele 3 capitole, insa nu am fost ordonata si nu am luat notite. Am vazut toate pozicile si a fost tare placut sa remarc ce mult au crescut bebelusii de cand nu i-am mai vizionat.
raluk, poate totusi se apropie finalul chinului vostru. Imediat face puiul 3 luni, insa 3 si treceti la diversificare, lucrurile trebuie sa se aseze incet incet, nu va fi asa mereu. Imi pare isa teribil de rau ca nu va puteti bucura la maxim de perioada asta din viata pruncului. Sanatate multa!
Si da, ca spuneai de antibiotice si parinti nestiutori, ignoranti, foarte multi medici de familie prescriu antibioticul (Amoxicilina e la mare moda) just in case la orice viroza. Cativa muci si un gatut putin umflat, pac antibioticul. Si chiar sunt parinti care fac intocmai cum prescrie medicul.
mada, de fiecare data cand te vad, ma dai cu gata cu frumusetea si finetea ta. Si Iri e o scumpete de copilas!!!
De la ce vine 22-ul de la masina ? Si noi tot asa avem, numai ca la noi e DAR si e ziua in care ne-am intalnit eu si sotul.
ralucapaun, bravo tie ca faci demersuri s-o culci pe Natalix in patutul ei. Eu am fost tare comoda cu Daria mea si drept urmare, acum tot in patul nostru doarme... noroc ca e mare si avem loc suficient, ba chiar mai apare si Filip pe la un miez de noapte, depinde de toanele mele de somnoroasa. Noua ne e tare drag sa dormim cu Daria in pat si oricum, crescand mai maricica, nu s-a aratat niciodata dornica sa doarma singura, asa ca tacem si ne modelam dupa firea ei.
uka, Carinei, o fi coincis inceputul de an cu dureri de gingiute, de burtica, de agitatie, cine stie... Noi oricum iti dorim sa isi revina repede-repejor.

Vad ca mai toate va plangeti de dureri de gingiute, de ros pumnisori si orice pica in manutele lor pufoase, nici noi nu facem exceptie. Si daca e sa urmam linia Dariei, dintii pot sa apara si la 8 luni. Incepusem de la 2-3 luni cu bavetele peste bavetele, uda tot, numai la poze ii dadeam bavetica jos, in rest, o cara peste tot si asa am tinut-o pana spre un an. Trec si astea...
Pot zice ca Filip e un cumintel, un vesel voios si voinic, la 3 luni jumatate, avea 7 kile (fara 5 grame ), la inimioara suntem tot mai bine si nu a mai fost nevoie de inca un drum la Iasi, cal putin nu acum, in iarna. Poate mai incolo, vom mai merge o data la domnul profesor sa ne mai zica si el ca suntem bine.
De ceva timp, nu sunt nici un fel de probleme la transbordare in patut (adoarme pe perna sau in balansoar sau la san si cand sa il mut in patut, simte, deschide ochii, ma priveste si ii inchide la loc), ba chiar mai adoarme si singurel, daca il surprinde somnul satul, schimbat si linistit si nu e vreo surioara galagioasa prin zona. Radeeeee mult de tot, face vocalize si ii place de numa' vocea lui, se place si de cate ori se vede in oglinda ca tare isi mai zambeste , papa tot laptic made in mami si chiar si hainutele de 6-9 luni incep sa nu mai fie asa incapatoare.

Felicitari pt initiativa de slabit si eu trebuie sa fac ceva, dar ma mint frumos ca de la 6 luni ale lui Filip, e mai potrivit sa incep.
dulci!

Geani, mamica unui carliontz pufos - Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin - Filip (30.08.2009)
Poze

Mergi la inceput

in ceea ce priveste dieta actual 68kg, target 54.

cristina pe unde o fi pitita? cred ca dimineata merg pe ochiuri, sunca si branza si rosii. Luci cred ca stii deja spray-urile alea de ulei cu o calorie pe fas.

Mergi la inceput