Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Da, sunt eu si ma gandesc oare ce mananc eu maine dimineata sau pe la 4-5 cand ma trezesc sa alaptez ...ca vad ca nu mai apare mama noastra Cristina, in calitate de sefa de trib sa ne indrume cu vorba buna sau cu bata daca nu merge cu vorba.

Iulika pai tocmai tu mai mami....

Carinablanca iuteste pasul cu recuperarile si vei pierde si ceva kilograme
Iulia bafta maine la doctor si sa ne tii la curent.
Eu merg sa pregatesc mancarea pentru maine ...cea de la pranz .....
Mangulico crezi ca am sanse sa gasesc aicvi tarate ? sau macar ma ajuti sa-mi spui cum le zice ?
Daca nu am sa-mi fac diverse cu faina neagra/integrala/cu seminte ca dinaia am vazut pe aici
Cristina te rog sa ma treci pe prima pagina cu 72 de kilograme ca vad ca nimeni nu are curajul sa strige in gura mare
Target: 60 kg

Si am uitat sa va spun ca nu-mi cumpat fructoza si alti indulcitori...incerc eu asa un surogat de Monti....sa vedem ce-mi iese.
Spun asta pt ca indulcitorii sunt mult prea periculosi.
Bafta tuturor fetelor, maine e o zi mare

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Bravo Luto! Imi place dle ca esti hotarata. Si eu ma bag la un pseudoregim, incerc sa renunt la dulciuri si sucuri.nush ce-o sa mai mananc dar vedem..

De 2 nopti incercam s-o culcam pe Natalia la ea in patutz. Prima noapte am esuat lamentabil. Ea se jelea in patutzul ei, eu in patul meu. Mi-era atat de greu sa n-o simt langa mine. Pana la urma am luat-o cu mine si-am dormit toti linistiti.
Aseara am incercat iar. Am adormit-o in patul nostru si am mutat-o la ea. Dupa 2 ore s-a trezit pt papica..am luat-o in pat, am alimentat-o si iar la ea in patutz. Dupa alte 2 ore la fel..la urmatoarea trezire am luat-o de tot cu noi si-am dormit pana la 10 linistiti.

In seara asta o luam de la capat

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Seara buna!
Si eu vreau la panou, 68 de kg, target 57
Nu stiu daca o sa tin chiar Monti, dar vreau macar principiile sa le respect.Apropo de asta, am ajuns la pagina 16 cu cititul. Ceea ce intreb eu (ca dadeau exemplu), conform cartii eu nu mai mananc niciodata paine cu unt si gem??
Madalina, super fotografiile, iti sta foarte bine cu culoarea la par, iar Irinel m-a topit in foto in prim plan, cand i se vede perisorul de punk-ist
Azi am fost la Casa lui Mos Craciun, ADICA O CASA SUPER IMPODOBITA CU INSTALATII, toata casa, copacii, gazonul, tot. Era frumos, mai ales pentru copii.

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Hello,

Bravo Luto! Imi place dle ca esti hotarata. Si eu ma bag la un pseudoregim, incerc sa renunt la dulciuri si sucuri.nush ce-o sa mai mananc dar vedem..

ioiii cat ador si eu sucurile alea pline de E-uri
Bafta multa cu patutul ...stiu sigur ca-ti va iesi ...daca perseverezi.
Nu cred ca trebuie sa-ti mai amintesc sa pui in patut ceva tricou de-al vostru sau o fata de perna pe care ati folosit-o si va crede ca e in patul mare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Seara buna!
Si eu vreau la panou, 68 de kg, target 57
Nu stiu daca o sa tin chiar Monti, dar vreau macar principiile sa le respect.Apropo de asta, am ajuns la pagina 16 cu cititul. Ceea ce intreb eu (ca dadeau exemplu), conform cartii eu nu mai mananc niciodata paine cu unt si gem??
Madalina, super fotografiile, iti sta foarte bine cu culoarea la par, iar Irinel m-a topit in foto in prim plan, cand i se vede perisorul de punk-ist
Azi am fost la Casa lui Mos Craciun, ADICA O CASA SUPER IMPODOBITA CU INSTALATII, toata casa, copacii, gazonul, tot. Era frumos, mai ales pentru copii.

ha ha ha ...paine cu unt si gem si mie imi place de mor.
Auzi, da' pozele cu casa Mosului unde sunt ? ca nu le vad
Bafta si tie cu regulile de baza ...si eu cam tot asa.
Important e sa avem vointa.

Acum fug ..ne vedem mai la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Seara buna fetelor

offf..nici nu stiu cu ce sa incep!
cu noi..a fost ok vacanta aceasta petrecuta la ambele perechi de bunici; toata lumea se intrecea in a ne face pe plac (poate chiar prea mult, uneori)..si cu toate acestea, ne-am promis la miezul noptii, in 1 ianuarie 2010, ca sarbatorile de iarna ce vor urma le vom petrece doar noi, in casuta noastra (poate una mai mare..Doamne ajuta!).
familia mea a fost incantata de Ana! cand gangurea/radea mititica se chemau unii pe altii, "haideti ca rade!" si erau toti buluc in camera noastra (parinti, frate si cumnata, plus o bunica de 83 de ani care ajungea saracuta, cu bastonul ei, la finalul "spectacolului"); cred ca nu mai are rost sa va spun ca noi am fost putin cu nervii trasi de par..pentru ca Ana incepea sa planga cand vedea ceata de oameni mari cu capetele aplecate deasupra ei si strambandu-se de zor (bine, eu exagerez putin, dar ceva de genul..);
Strabunica Anei a fost suparata vreo 2 zile ca nu lasam "fata" la ea in camera..ca ce?! ea este in putere si poate sa aiba grija de un copil mic..va pun poze la un moment dat ca sa va dati seama despre ce vorbesc;
nu cred ca are rost sa povestesc mai mult..am ajuns la concluzia ca inca nu ne simtim pregatiti sa impartim cu nimeni bucuria de a o avea pe Ana!

trimit si mai vin

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Pozele trebuie descarcate si incarcate...poate maine
Bravo ralucapaun, ati reusit. Eu nu am dormit deloc cu el in pat, aveam cosmaruri, in primele saptamani cand se trezea pentru papa, la cat eram de chiauna saream din pat, credeam ca am adormit cu el la piept si l-am scapat jos . Faptul ca-l stiu in patut ma linisteste.
Luto, nu am inca fata de retrovizoareSper sa ajunga saptamana viitoare masina.
Dana, si mie imi place sa vina lume la mine (sau sa merg unde e lume mai multa), dar apoi abia astept sa fiu doar eu cu bib.

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Deci de maine se da startul la regimul de viata sanatos?
ma bag si eu cu niste abdomene (50 dimineata, 50 seara); poate sterg praful de pe ganterele de 2 kg si dovedesc si niste bicepsi

Raluk
Lucia va doresc din tot sufletul sa mai apara o minune in viata voastra..cand o vrea ea si cand o considera DD ca sunteti pregatiti! daca marturisesc ca sunt asa, un pic invidioasa, oare mi se iarta jumate de pacat?
am vazut toate pozele! si cele de pe mailul comun! nu nominalizez de teama sa nu uit pe cineva, dar sunteti minunate si copilasii sunt adorabili!

vroiam sa zic mai multe, dar vorba aceea "scleroza este in floare"...imi mai aduc eu aminte..

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

raluca si noi incercam sa rezolvam problema dormitului in patut..Ana este cumintica si inca nu sa semne ca i-ar displace: doarme de la 22 la 2-3 acolo, cand se trezeste pentru papa, moment in care o pun la noi in pat...eeee, aici este de fapt buba!!! ca cine se mai ridica sa o puna la loc?!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

asa..mi-am adus aminte ceva..sa-i spun lui biaz ca imi place mult noua ei titulatura!

oare raluca_u ce mai face?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput