Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*
Raspunsuri - Pagina 20
Lumi_Richard spune:
Happy Uka
,multumim foarte frumos pt complimente!
Imi pare rau ca e mofturoasa Carina,sper sa nu o tina mult in starea aia. Am admirat pozicile ei,e dulcica foc...si m-ai dat gata cu sedinta foto,super ideile cu geamantanul,umbrela si masina de spalat....Cea cu geamantanul e preferata mea! Voi copia idea si ii voi face si Annabellei pozici in valiza lui tati,cand vine!
`Sex And The City` e serialul meu preferat!!! Offf,asa mi-e de dor sa stau pe canapea cu cateva bomboane de cioco si o cafea sa-l vizionez!!!
MangaGirl,iti multumim si tie foarte mult pt complimente!
L-am admirat pe Aidan zilele trecute,dar m-am mai uitat si astazi la pozicile lui.Ma topesc dupa buzicile lui,cand va fi mare,va da gata multe fete!
Diversificarea este si pt mine o dilema....in cartea lui Capraru(care,dupa parerea mea,este de moda veche),scrie ca se introduc sucurile de mar,morcov de la 3 lunite....
Voi cere parerea pediatrei zilele astea,oricum trebuie sa o chem pt un control de rutina inainte de vaccin.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
MangaGirl spune:
gegea ce ma bucur ca Filip e cuminte si bine cu inimioara. cu dormitul in pat. eu cred ca o sa sufar eu mai mult cand ne mutam si-l mut in pat la el. am prins asa drag sa dorm langa el, chiar daca imi da capete in nas si gura. sunt consitenta ca s-ar odihni mai bine singur, dar e comod pentru mine, ca uneori trebuie sa-l schimb noaptea si inca mai mananca de 2 ori pe noapte. eu am dormit pana la 7 ani cu ai mei ca mi-era frica de intuneric, dar zau ca nu as vrea sa mi se intample asta cu Piski. cred ca o sa bocesc mult cand ii voi amenaja camera si-l voi muta la 6 luni in ea. 

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
gegea spune:
Ma bag la facut capitol nou. 
Geani, mamica unui carliontz pufos -
Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin -
Filip (30.08.2009)
Poze
Fragutza spune:
Da ma, cu dormitul asta in pat cu noi! In prima noaptea eu ma jeleam mai tare ca ea
iar azi noapte stateam cu Mihai si asteptam sa se trezesca, sa planga si s-o luam la noi
Mi-e atat de drag s-o simt langa mine, s-o miros si sa-i pup manutzele
de Natalia (03.09.09)
Lumi_Richard spune:
Gegea,ma bucur foarte mult sa aud ca Filip e vesel si problemutele de la inimioara au trecut!
Si Annabelle are/avea suflu sistolic(noi am fost la Dr Dimitriu),mai trebuie sa mergem la sfarsitul lunii ianuarie,sa vedem daca s-au inchis canalutele(3 la numar). Pediatra si dr de familie spun ca nu ar mai avea,dar pana nu mergem la examenul cardiologic,nu ma linistesc.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise