Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*
Raspunsuri - Pagina 14
Lumi_Richard spune:
Biaz29,cat de dulce a putut raspunde nazdravanul tau! Cat de inocenti si dulcei sunt copiii!!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
biaz29 spune:
Fetelor, tare mi-e drag sa stau cu voi pe forum
, mai ales ca in seara asta am asa o companie selecta
, dar trebuie sa inchin steagul ca altfel maine dimineata nazdravanii mei ma iau de odihnita iar eu dorm in papuci.
Oricum, va asigur ca ma duc la culcare cu zambetul pe buze. ![]()
Somn usor! 
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
liliac1 spune:
Biaz Cred ca toti ne simtim la un mom dat ca niste copii, numai ca eu nu mai cresc odata. Cand eram copil imi doream sa fiu "om mare". Acum s-au inmultit numarul de lumanari pe tort si eu...am acelasi vis...sa ajung om mare.
Am ce lectura la noapte
Mai, tot ne spui de bulanele si alte chestii "sexoase" ale Mosorelului, da' cunostinta nu ne faci cu el?? Macar pe mail-ul comun 
observi, nu?! Omu'mi da un dejt, io vreau toata mana
Ma bag si eu de-acum in scutece, sa dau papa la un grasan, sa culc o domnisoara...
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Fragutza spune:
Bun gasit!
Elle, Cristina vin si eu in clubul vostru blue!
Ralu, ce bine imi pare ca esti mai activa! Pup pe Alex pe buric sa fie baiat cuminte!
Iulia,sustin ce au zis fetele cu alaptatul! Nu renunta! Nu are cum sa-ti dispara asa brusc. Cand avea Natalia o saptamana am racit, am facut febra, frisoane si nush cum dar m-am trezit a doua zi cu sanii moi rau de tot, erau si mai mici, parea ca nu mai am lapte deloc. Si m-am luat dupa tot felul de sfaturi
si-am dat fetei biberon. Am continuat insa s-o pun la san si bine am facut pt ca laptic era destul.
Acum nici gand sa mai primeasca biberon, nici cu laptic de-al meu. Nu pot pleca nicium fara ea.
Biaz, super bancul!
de Natalia (03.09.09)
raluk16 spune:
Ei, fetelor, chiar acum voiam si eu sa abandonez discutiile, cu ochii semi-inchisi de somn
, mai ales ca puiul doarme de ceva vreme pe taica-sau si imediat ii suna sirena de foame ![]()
Bia sa stii ca eu am un ranjet de copil fericit acum, si asa voi merge la culcare. Tare mi-au placut discutiile de acuma seara ![]()
Liliana asa, asa 
cere toata "mana"!
Lumi eu nu reusesc sa vad pozicile.
Va pup, fete dragi!
Somn usor!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Bun gasit! Elle, Cristina vin si eu in clubul vostru blue! Ralu, ce bine imi pare ca esti mai activa! Pup pe Alex pe buric sa fie baiat cuminte! |
Te asigur ca daca te apuci sa recitesti mesajul tau de bilant de sfarsit de an, iti trece toata starea "blue"

Am lacrimat de numa la el.
Si multumesc tare mult de sfaturile si incurajarile pe care mi le-ai dat cu doctorita ametita.A, si mi-am mai amintit ce ai zis de gingiute. Sa stii ca si mie mi se pare ca nu-s umflate unde trebuie, ci mai jos de nivelul "marii". Dar chiar daca eu am dintii asa de strambi incat as putea fi angajata de compostor pe autobuz
Va pup inca o data
. Noapte buna!Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
MangaGirl spune:
buna seara,
vad ca sunteti puse pe poante.
ralukule deci asa, s-a smecherit Alex si mananca repede pana nu inchizi tu pravalia. micul de el...il si vad caznindu-se sa traga mult si des. 
liliacule 
pentru ca esti tu. si imi pare rau de prietena ta.
si pe mine ma batea un gand la silicoane, mai ales ca am vazut ce frumuseti face docotrul Stan la bacau, dar mi-e frica. si apoi ma mai gandesc ca in 5 ani trebuie sa mai strang 3 mii de euro si tot asa. si da, peste tot se spune ca nu alaptatul strica sanii, ci sarcina. chipurile, daca nu se lasa in sarcina, nu se mai lasa nici la alaptat. 

biaz esti super.
liliacule, si copchilu' meu face exact la fel cand vine vorba de ceai. eu i-am dat cu lingurita ca sa mai diluez fiola de Ca. ce bagam in gurita, el dadea afara pe la colturi. in seara asta i-am dat praful de fenobarbital in seringa cu ceai. 3 sferturi iar s-a dus afara. se utia senin la mine si varsa. cand i-am dat ceai cu lingurita, urla ca ars. probabil ca ii turnam prea mult ca nu ai acelasi control ca la seringa. e drept ca nici nu am insistat cu ceaiul vreodata. cred ca i-am dat vreo 2 zile cu lingurita in primele saptamani cand avea colici, dar m-am lasat pagubasa. mama tot imi spune ca ii e sete si sa-i dau, iar eu ii spun ca are lapte chior daca ii e sete. si realizez ce fericita sunt ca nu ma vede nimeni aici ca nu-i dau ceai. ca bunicile sunt departe la romanica.
am primit un set de bibe cadou de la avent si cred ca-l pasez mai departe nou, nout. de suzi nici nu mai vorbesc, o mesteca si o musca de parca ar sti el cu ce se mananca mestecatul asta.
dar il obosesc asa seara un pik, mai bag o tatza si adoarme.
iulia ieri si alataieri m-a capiat Aidan de cap. a mancat din ora in ora, poate chiar mai putin. sunt convinsa ca a fost un puseu de crestere ca mi se pare mai greut. si ma cam indoaie de shale cand il ridic. iti dai seama ca sanii imi erau fleasca. azi parca a fost mai rezonabil, desi tot des a cerut numai ca nu a vurt sa regurgiteze si mi-a vomat toata dupa amiaza. a trebuit sa-l schimb de 2 ori cu totul.
pana nu uit, ca s-a vorbit de leagane. uite asa sta Piski in leaganul de la fisher price. si el are peste 6kg, dar sper sa-l mai tina pana pe la vreo 8 luni. nu va mai creste in acelasi ritm. ma tot intreb daca nu au facut astia scaunele mai incapatoare ca mi se pare mai mare decat cel de la ocean wonders, pe care nu l-am mai gasit de cumparat nou de nicaieri. presupun ca au scos modelul de pe piata. ultimele poze sunt de azi.tot am incercat s-al prind zambind. azi a ras cu chiote si tot felul de zgomote simpatice de nu mai puteam dupa el. am lasat toate pozele ca de acolo le iau si bunicii, care nu se mai satura privindu-l.
delia multumesc de link. Mandra ta e o frumoasa ca de obicei. si ce fatuci face in oglinda. mi-a placut mult si rochitica. 
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
gegea spune:
Dragelor, va salut si va imbratisez in Noul An si va doresc un an minunat, cel putin la fel de bun ca 2009 {prietenii stiu de ce
), sanatate multa, intelegere in casa si mult mult soare in suflet!!!
Va pup apasat si imi e tare tare dor de voi, de forumul nostru cald si primitor!
Imi urez si mie ca in 2010 sa reusesc sa fiu mai activa.![]()

Pe masura ce imi insusesc noutatile de ultima ora, o sa revin Va pup!!!
Geani, mamica unui carliontz pufos -
Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin -
Filip (30.08.2009)
Poze
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Dar chiar daca eu am dintii asa de strambi incat as putea fi angajata de compostor pe autobuz |

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Lumi_Richard spune:
Raluk,incearca acum sa vezi pozicile.
Mangagirl,ce scumpel e!!!! Si ce face el cu ochiul!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise