Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*
Raspunsuri - Pagina 13
raluk16 spune:
Madalina uite ca acuma mi-am amintit sa-ti multumesc ca ai zis ca Alex pare cumintel in poze
si sa-ti spun ca am vazut si eu puiul tau minunat imbracat in hainute asa de frumoase 
Si iti multumesc si tie pentru incurajari si sfaturi cu problemele mele 
Elle tin minte ca ziceai ca te urmareste o raceala. Ai reusit sa scapi de ea? 
Dana sa stii ca numai tie am avut putere in noaptea de Rev sa-ti raspund la mesaj, in rest am ignorat pe toata lumea 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Bia mi-am amintit ca ziceai zilele trecute ca e plangacios puiul mic. A redevenit puiul cel cuminte? Aaaaa, si tin minte ca am citit de la tine niste mesaje super, cel cu bilantul m-a emotionat tare , iar cel cu poezia mi-a placut tare mult. te rog sa nu-mi spui ca tu ai scris-o Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Da, a avut vreo trei zile de urlat, dar apoi si-a revenit. Acum inca se mai plange uneori si isi roade puminii din greu dar nu mai face atat de urat. A fost atat de cuminte de Revelion incat m-a aventurat cu el timp de 2 ore la o mica petrecere. A fost treaz tot timpul si le-a zambit la invitati iar astia se maimutareau in fata lui de ziceai ca e nu stiu ce vedeta. Si pe urma eu mama nebuna le-am aratat grasimuta pe care o are pe bulanase si a fost pupat pe acolo ca un idol
Nu iti spun.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
liliac1 spune:
Mai Ralukule, pe mail-ul comun m-am uitat, le-am sortat, le-am baleiat, le-am intors in toate felurile, m-am uitat la mail cu mail dar sa ma bati de l-am gasit p-ala cu pricina
Da-mi una la ceafa si arata-mi cu dejtu ca sa vada si baba de mine.
Oricum, mai caut...poate nu m-am uitat eu unde trebuie, dar zau ca am cautat.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Biaz Bine ai mai venit pe-aci! Stim ca esti destul de ocupata dar pentru mintea mea este o incantare sa te citesc. Din cuvintele scrise de tine se emana atat de multa liniste...iar eu te citesc cu sufletul la gura de fiecare data. Doar povestea lu' Mosorel n-am gasit-o Cat despre Busici, stie el ce stie Delia si mie mi-au placut asa mici si obraznicuti...dar dupa 30'j de ani am vazut ca-s nasoala. De ex...mi-e cam aiurea sa-mi iau camasi/sacouri marimea 36 si pantaloni/fusta 42 Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei |
O sa mai trimit o data povestea pe mail-ul comun cu dedicatie pentru tine.

_
Lumi_Richard spune:
Madalina,multumesc mult!
Ne-am amuzat noi pe seama ei,dar mie mi se rupea inima cand au imbracat-o ca ii clantaneau gingiile de frig!
Am vazut poze cu Irinel la botez,a fost un scumpel si un cumintel,sa-i fie de bine!
Iulia,imi pare foarte rau sa aud ca ai asa o problema....Sper sa se rezolve cat mai repede si usor!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
biaz29 spune:
Gata! Trimis povestile inca o data cu dedicatie cu tot. ![]()
_
Lumi_Richard spune:
Delia,multumesc!
Am pus cateva pozici la semnatura.O sa mai adaug,ca azi mi le-a trimis vara-mea pe restul.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
O sa mai trimit o data povestea pe mail-ul comun cu dedicatie pentru tine. ![]() _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Sar'na

Ma simt ca un copil plangacios...dar vorba lui Busici
"eu sa castig"Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Da, a avut vreo trei zile de urlat, dar apoi si-a revenit. Acum inca se mai plange uneori si isi roade puminii din greu dar nu mai face atat de urat. A fost atat de cuminte de Revelion incat m-a aventurat cu el timp de 2 ore la o mica petrecere. A fost treaz tot timpul si le-a zambit la invitati iar astia se maimutareau in fata lui de ziceai ca e nu stiu ce vedeta. Si pe urma eu mama nebuna le-am aratat grasimuta pe care o are pe bulanase si a fost pupat pe acolo ca un idol Nu iti spun. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Ma bucur tare ca a fost idolul petrecerii, cu bulanele lui sexy

Si referitor la poezie

Uau, super! Felicitari!Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Sar'na ![]() Ma simt ca un copil plangacios...dar vorba lui Busici "eu sa castig"Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei |
Important e ca te simti ca un copil.
_