Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Cat despre datul in grinda, sunt cu totul pe dinafara subiectului, dar sper ca stiti ce periculos e sa zdruncini un bebelus sau sa-l arunci in sus in joaca.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Mai, sunteti haioase rau cu sanii si marimea/forma lor . Cred ca toate suferim schimbari ale sanilor datorate alaptatutlui. Eu nu tanjesc sa am sani mari, ma multumesc cu bubitzele mele .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Nu , Raluk, nu numai al tau nu vrea sa suga din biberon. Dupa o experienta fericita cu primul nazdravan care sugea din orice numai lapte sa fie, acest al doilea exemplar nu vrea si pace. Primeste biberonul in gurita dupa care se face ca nici macar n-a fost la lectia de supt si nu stie cum e treaba asta, asa ca tot ce ii curge in gura lasa sa ii curga afara printr-un din colturile guritei in timp ce rade inocent la mine. Daca vede ca se ingroasa gluma, scoate cu limba afara biberonul. Apoi, daca incerc sa i-l dau din nou, mai cu forta, se enerveaza si incepe sa urle sau isi provoaca voma. Asa ca ... Avand in vedere ca ma bazam pe biberon pentru ca sa merg linistita la cursuri, imi vine sa .

_

Mergi la inceput

Daca tot sunt la capitolul amuzamente, jucam cu fecior cel mare un memogame si era pe cale sa piarda, asa ca incepuse sa dea apa la soricei. Eu, mama constiincioasa incep sa ii explic a mia oara ca nu conteaza cine castiga atata timp cat toti se bucura de joc. E mai important sa participi ... bla bla bla. La care el concluzioneaza printre lacrimi: "Nu conteaza cine castiga atata timp cat castig eu!".

_

Mergi la inceput

Liliacule pentru tine si pentru Radulescu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

2. Raluk, ma bucur tare sa te mai vad online dar imi pare rau de buclucurile cu Alexutul. Vad ca ai si bucurii din ce in ce mai mari cu privire la el. Sa stii ca si nazdravanul meu face pasi asistat si mi se pare precoce dar si comic. E un scumpel puiutul tau! Ma gandesc ca daca tot trebuie sa ii dai lapte mai putin in perioada asta, profita si incearca sa-i faci program. Poate ca rutina il va ajuta sa se linisteasca. (Sa nu dai cu rosii, stiu ca e greu.)

In legatura cu sanii, stiu un banc care incepe sa mi se potriveasca: O femeie de la tara se duce la medic si intreaba unde se afla inima. Medicul ii zice la 2 cm sub sanul stang. De fapt ea intrebase fiindca voia sa se sinucida. Le impartaseste gandurile ei si altor doua prietene. Dupa aceea apar cateva stiri in ziarul local:
Prima zi: O femeie s-a impuscat in inima.
A doua zi: O femeie s-a impuscat in abdomen.
A treia zi: O femeie s-a impuscat in genunchi.

Eu sunt la a treia zi.
Dupa primul copil am ramas cu sanii un pic "blegi" (dupa estimarea utilizatorului principal) dar acum o sa mi-i arunc pe spate si o sa fac fular din ei.

Acuma ziceti si voi, doamnele alaptarese de pe forum, vreti sa fiti mame eroine si sa nu se cunoasca nimica-nimicuta?

_

Te tzuc si pentru incurajari, dar si pentru cat am ras cu bancul asta

Deci asa cu sanii, si acum imi spuneti... peste tot scrie ca nu se schimba forma lor cu alaptatul

Glumesc, sa faca puiul ce vrea cu ei, numai sa aiba laptic el. Eu m-am speriat asa tare cand am citit ingredientele de pe cutiile de formula, incat din sarcina eram super speriata ce ma fac daca nu am lapte... deja cautam capre sa le cresc impreuna cu cateii, ca nu degeaba unul e mioritic

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Bia am dat pagina ca sa ma mai distrez o tura si cu descrierea suptului la biberon (asa reactioneaza si Alex la ceai, ca la lapte iese scandal, cred ca ii este tare ciuda ca nu stie sa suga) si cu puiul tau mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Biaz Bine ai mai venit pe-aci! Stim ca esti destul de ocupata dar pentru mintea mea este o incantare sa te citesc. Din cuvintele scrise de tine se emana atat de multa liniste...iar eu te citesc cu sufletul la gura de fiecare data. Doar povestea lu' Mosorel n-am gasit-o Ori nu m-am uitat unde trebuia ori ai sters-o inainte de a ma dumiri eu ce si cum stau lucrurile.
Cat despre Busici, stie el ce stie Iar despre partea cealalta...cu pan' la brau fiecare-si doreste ceea ce nu are.
Delia si mie mi-au placut asa mici si obraznicuti...dar dupa 30'j de ani am vazut ca-s nasoala. De ex...mi-e cam aiurea sa-mi iau camasi/sacouri marimea 36 si pantaloni/fusta 42

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Bia mi-am amintit ca ziceai zilele trecute ca e plangacios puiul mic. A redevenit puiul cel cuminte?

Aaaaa, si tin minte ca am citit de la tine niste mesaje super, cel cu bilantul m-a emotionat tare , iar cel cu poezia mi-a placut tare mult. te rog sa nu-mi spui ca tu ai scris-o

Si m-am mai distrat de o asemanare a lu Mosorel cu Alex, cand povesteai zilele trecute cum plange dar gangureste in acelasi timp . Si eu mor cand il vad asa

Si iti multumesc tare cu incurajarile cu doctorita nebuna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Biaz Bine ai mai venit pe-aci! Stim ca esti destul de ocupata dar pentru mintea mea este o incantare sa te citesc. Din cuvintele scrise de tine se emana atat de multa liniste...iar eu te citesc cu sufletul la gura de fiecare data. Doar povestea lu' Mosorel n-am gasit-o Ori nu m-am uitat unde trebuia ori ai sters-o inainte de a ma dumiri eu ce si cum stau lucrurile.
Cat despre Busici, stie el ce stie Iar despre partea cealalta...cu pan' la brau fiecare-si doreste ceea ce nu are.
Delia si mie mi-au placut asa mici si obraznicuti...dar dupa 30'j de ani am vazut ca-s nasoala. De ex...mi-e cam aiurea sa-mi iau camasi/sacouri marimea 36 si pantaloni/fusta 42

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

eu eram inainte de sarcina la 42-44 in sus si 46 in jos...

Povestile minunate cu nasterile lui Bia sunt trimise pe mailul comun intr-un pdf.

Mergi la inceput