Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*
Raspunsuri - Pagina 15
Lumi_Richard spune:
Fetele din Iasi,stiti vreo farmacie care sa aiba Infanrix Hexa mai ieftin de 290 de lei?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
mary_07 spune:
Hello
Ralucule,ma bucur enorm de mult ca dai mai des pe la noi
si il pup tare tare si pe Alexutu,Doamne ajuta sa se imbunatateasca lucrurile si pt voi
Dana,te asteptam cu impresii despre vizita la ai tai si despre soba mamei
(daca are
)
Oare Alex25 ce mai face? Ea intra totusi,sa ne mai zica una alta....acum parca de prea mult timp n-a mai dat pe aici
sper sa fie totul ok...
Si nici Techila nu ne-a mai scris...
Si acum sa va zic de noi....ne chinuim rau de tot cu dintisorii
nu tot timpul,dar ne ia asa cate o durere de nici cantecul/leganatul/suzeta n-o inlatura
Mai am de la Alex un gel de dinti din Spania, Kin baby,foarte bun...dar expira luna viitoare
Cele care folositi,ce geluri ati cumparat?
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
delia79 spune:
Lumi, am vazut printesuca, e o scumpa ! 
Si mi-au placut si costumatiile de botez, Craciun, de marinel 
. Iar tu mami esti o frumoasa
, semeni cu JLo (sper sa nu te ofenseze comparatia)
Am vazut si pe buzica Piski, mai, ce ilic are baiatul
si ce tablou fericit faceti impreuna langa brad. Pupam nasucul zgariat
.
Mary, tocmai ma uitam si eu dupa geluri pt gingiute, pupam baiatul pe gingiute sa treaca
. Si la noi e problema, si asa cum spui tu nimic nu o consoleaza cand o doare
.
Biaz, ce bine ca ai intrat un pic pe la noi
. Ma bucur ca si-a revenit Mosorel
. Ma bag si eu la citit povesti indata.
Raluk, esti belea
.
Raluca, pupam fetele sa treaca stare blue
. Da' se poate?
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
madalina84 spune:
Am avut musafiri si au plecat abia acum 20 minute.Deci de grinda inseamna sa-l ridici la tocul usi si sa-i urezi:"grinda jos,baiatul sus" adica sa creasca mai mare ca grinda si apoi sanatate,fericire si tot ce e mai bun.Moasele ii cumpara hainute noi si mami cadouri la moase![]()
LILIAC noi apa de la baita i-am pus-o intr-o galeata si am aruncat-o la un brad.Imi pare rau de prietena ta
Apropo de superstiti nici eu nu sunt superstiti,le-am facut pe cele care mi-au fost la indemana,de ex mirul se ia a doua zi pana in asfintitul sorelui,eu i l-am luat seara cand ne-am intors de la tara,eu nu-i tin ata rosie sau funda,are o bratarica de la nasica cu ochi din aia turcesti![]()
MANGA ce frumos e AIDAN si ce se uita el la carusel ala de la leagan
MARY sper sa treaca gingiutele,eu nu stiu daca sa-i iau vreun gel sau ceva,am oroare de la cate am vazut la televizor cu niste picaturi pt dinti care parinti le-au incurcat cu nu stiu ce medicament,nu-mi vine in cap acum picaturile respective
LUMI am vazut pozici cu printesa voastra,a fost o cocheta
BIAZ ma bucur ca Moroselul nu mai are nimic si ca ne mai incanti cu posturile tale
Fetele eu am cumparat vaccinul baiatului direct de la dr,oare la voi nu se poate sau e mai scump?
Referitor la ce spunea BIaz de zgaltaitul copilului sau aruncat in sus,citisem si eu pe net lucrul asta...si a venit si tata o seara sa doarma cu mine si baiatul ca incepea mama munca.Baiatul a dormit pana la 3,tata sa uitat la tv si cand sa se culce si el s-a trezit baiatul.L-a pus pe picioare si da-i si leagana,eu i-am zis mai subtil asa sa nu mai il legene asa tare,el se conforma pana atipea si cand simtea ca maraie iar da-i si leagana
,pana intr-un final i-am zis sa nu il mai legene ca il tin eu in brate,saracu el vroia sa fie de folos dar nu prea reusea![]()
Ma bag acum sa pun poze si filmuletul si revin cu linkurile
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
madalina84 spune:
Am pus pozicile de la revelion si de a doua zi...REVELION
Si pentru cine poate sa ne vada in webshot,am pus filmuletul ca nu mergea in picasa

...sunt tare fericit
Eu una nu mai puteam de fericire langa el,pur si simplu imi curgeau lacrimile,sper sa puteti vedea filmuletul cu sonorul bun![]()
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
delia79 spune:
Madalina, meci pt explicatiile cu datul de grinda
. M-au uitat la pozici pe nerasuflate, asa de mult imi place de voi, sunteti tare frumosi toata familia. Si de cand vreau sa-ti spun ca-ti sta senzational cu orice nuanta de albastru
. Iar freza lui Iri e dementiala
. Ce sexy e imbracata bunica 
La filmulet ma uit maine, ca nu pot da sonor din motinv de soimita pe cale de-a adormi
.
Tu iar nu dormi in toiul noptii
.
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
Mai, dar Luto nu s-a mai intors de la prietenii cu care a facut revelionul? O asteptam la povesti, parca e gol forumul fara ea
.
Nici doamna Nela nu a intrat anul asta, sau ma insel?
Cine s-a trezit sa faca prezenta ![]()
Pozici Sofia botez
Photos
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Mai, dar Luto nu s-a mai intors de la prietenii cu care a facut revelionul? O asteptam la povesti, parca e gol forumul fara ea .Nici doamna Nela nu a intrat anul asta, sau ma insel? Cine s-a trezit sa faca prezenta Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
Eiii...nici chiar asa, a fost plin forumul cu voi fete dragi ca uite intai am bagat o recuperare si abia acum ma pot destrabala si eu
Un an 2010 senzational, iar fiecareia dintre noi sa i se implineasca macar o dorinta dinaceea de a visat-o toata viata !!!!!
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Este aproape incredibil cat de mare mi se pare Aidan in poze si ce falcute are fata de cand l-am tinut in brate. Cred ca e adevarata vorba aceea cum ca cresc copilasii ca din apa. Este un pui minunat si se uita fascinat la leganus. Asa o investitie buna mami, te felicit ! Pare ca nu-l va strange inca 2-3 luni ![]()
Si pentru ca avem etalon de comparatie am si eu cu Davidelu in leagan si am sa le pun mai tarziu dupa ce raspund la fete.
Madalina esti asa frumoasa ca-mi vine sa te pup, cam cum ii place Cristinei de Dana
. In poza de la gratar cu blugisori si blanita arati super si nu stiu daca ti-am spus dar culoarea de par e mult mai faina decat ce aveai inainte, dupa parerea mea.
Irinel are o freza de milioane si e un dragut.
Intrebare: mosica e moasa de la spital cu care ai nascut sau are alte roluri si atributiuni ? Ca nasa nu e, nu ?
Bradul de nota 10 dar cred ca nu l-ai facut cu capul in jos, nu ?
Ce bine ca ati intrebat de faza cu grinda ca si eu eram confuza.
LumiRichard nu am vazut inca asa un cacatel la bebelusi...al meu face o chestie mai aproape de consistenta bragai ![]()
Sunteti niste draguti 
Ellenutoooo dar ce bulfeie ai tu acolo. Deja ma gandesc sa-i bag o galerie lu' Davidelu ca a luat startul bun si s-a inmuiat pe parcurs ca la atletism (cui ii place si gusta comparatia) ![]()
Am tot citit zilele astea si parca a bagat nasucul si
Kemsy si nu ne-a spus daca s-a rujat in retrovizoare sau ba.
Apropo de rujat, de Revelion a fost prima zi cand m-am fardat de la nastere si cand ma uit la poze nu-mi vine sa cred ce diferenta 
(exemplificam ulterior). Astfel mi-am amintit de draga mea Adimercedes care pe vremea cand eu cautam camasa de noapte si ne faceam bagajul de spital ea si-a cumparat ceva farduri ca sa aiba dupa nastere, mai tineti minte ?
lutoniana spune:
Ma inscriu la discutia cu sanii si va spun ca unor prietene dragi mie si apropiate ca nu am crezut ca voi ajunge ca la dus sa ma sapunesc si sub ei.

Liliac, Raluka, Delia va pup dulce.
Iulia baga mare cu alaptatul.
Subiectul fierbinte: CEAI. Ce-ai cu mine ? ![]()
Pe mine ma suna mama si se roaga de mine sa-i dau putin ceisor ca de-acum e mare si el....dar eu nu pot sa mint ca-i dau cand de fapt nu-i dau DELOC.![]()
Intreb totusi de curiozitate: voi de care ceai ii dati ?