Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *38*
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
REVELIONUL a fost foarte fain dar am avut nota proasta la bagaj ca nu i-am luat suficiente carpite de vomitat
. Mai exersam data viitoare cand plecam in excursie ![]()
Ieri a fost o zi minunata, am iesit si noi la plimbare si pot spune ca a fost o zi importanta.
I-am schimbat carutul si l-am pus si pe el usor ridicat si i-a placut foarte mult sa vada lumea
A adaormit ca era ger tare si l-am lasat pe spate in acel moment.
De asemenea l-am pus cam un sfert de ora in fundulet in perna de gravida si astfel nu a mai facut cu capul ca un girofar sa vada ce mai e prin casa, cum facea inainte cand statea intins.
Astept si eu cu mare nerabdare ziua de maine sa merg sa-l cantaresc pentru ca sunt curioasa, nu l-am mai cantarit de la sfarsitul lui noiembrie si sa vad ce e cu petele acelea doua ca nu i-au trecut inca ![]()
Merg sa incarc cateva poze
poate se mai trezeste cineva sa povestim.
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Mama si copilul la plimbare ![]()
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
raluk16 spune:
Neata!
Luci si tu arati minunat
dar de grasunelul tau sunt indragostita 
Si ai dreptate cu spalatul pe sub sani 
A, si daaaa, si eu de Craciun m-am aranjat prima data 
Si cum eu sunt cu amintirile a ceea ce am citit mai demult, stiu ca m-ai distrat tare ca ai luat sampania sa fi sigura ca de Rev esti pregatita
si m-a mai distrat ca ai folosit o data cuvantul "promoroaca" pe care eu nu l-am mai auzit de cand eram copil, din povesti si poezii. Nu stiu de unde le tii minte ![]()
Aaaaa, si cum era sa uit ce poze minunate am vazut de la nunta si din luna de miere 

. Mai, mie mi-a placut mult mai mult cum aratai in luna de miere
dar poate deja erai mai fericita decat in pozele de fata mare din timpul nuntii
(sper ca nu te-ai suparat de gluma
)
Si plugusorul a fost minunat! 

Felicitari! Ai talent, mami!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
monis5 spune:
La Multi Ani si de la noi! Sa aveti un an plin de tot ce va doriti si multa sanatate dovleceilor!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
raluk16 spune:
Maria super pozele cu grasunelul tau
. Si al meu inca se ma zgarie
. Si tu arati tare bine, mami
. ioi si ce fain rade!
Geani
mi-a fost dor de tine!
Lumi si tu.. tot manechina.. offf
Arati minunat! Si printesa ta e tare frumoasa
. Oooo, si felicitari pentru taticul!
Ce mi-ar placea sa aflu si povestea voastra de dragoste!
zise baba
Melania multumesc mult
. Am dat o cautare pe google sa vad daca nu gasesc kin baby sa ne spuna ce continea, dar nu l-am gasit. Eu din ce m-am interesat la cunostinte calgel ala e apa de ploaie, durerea trece mai repede de glicerina boraxata cu anestezina, este preparata de farmacii. Numai ca parca mi-e un pic teama sa nu fie ceva foarte puternic, trebuie sa studiez un pic problema. 
Pupam pe Razvanelul dintos sa nu-l mai doara!
Delia
sper sa nu o chinuie nici pe Sofia dintisorii 
Ma bag imediat la pozele lui Mada
Luci eu am intrebat-o pe doctorita ce ceai sa-i dau, de musetel? (in loc de papi, nu pe langa papi) Si a spus ca e ok si ala, sau de colici, am luat baby calm ca are musetel si menta (alea ii prindeau bine dupa ce a vomat atat, sa-i calmeze stomacul) pe langa chimion si fenicul, ce au de obicei astea de colici.
Monis La multi ani! 

Dana15 spune:
Neata dragele mele!
am disparut ieri in ceata, ca animalu' cu ochi blanzi
..trebuia sa ne aranjam putin casuta, ca de, am fost plecati hai hui 2 saptamani..astazi primim musafiri, dar de maine vin la povesti cu voi!
pupam gasca minunata!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Mada arati minunat!
si puiul serios tare!
Si ce dezvoltat mi se pare, cum sta el in fundulet si cum priveste!
Dana
ai fost tare cu animalul cu ochi blanzi. Pupici mari si te asteptam maine! 
tare curioase cum v-ati distrat.
madalina84 spune:
Neatza,o 

LUTO 

,sarumana esti o draguta.Sunteti niste frumosi toti trei dar Davidelul e campion
.Deci sa va spun toatA traditia cu moasele.Se pun 1-3-5-7-9 moase,cel mai des 1 sau 3.In noaptea in care ai nascut,familia pun ursitorile(zahar,ulei,faina,bani,aur si tot ce se considera ca e de bine) iar apoi se impart la moase(fara aur,bani
).Din spital scoate moasa baiatul,ii cumpara hainute si il imbraca.La botez tot moasa il imbraca si il da in fata biserici nasei,care la noi plateste bani simbolic sa aibe noroc.La popa cand il baga in criselnita tot moasa il da,iar de revelion sau a doua zi,moasa cumpara hainute,il imbraca si il ridica in sus si ii ureaza de bine.Stiu ca nu peste tot e datina asta dar la noi se tine si eu la randul meu sunt moasa la baietelul prietenei mele cele mai bune.Una din moase cea bruneta cu parul lung e cea care a fost cu mine in operatie si de aceea am pus-o moasa caci ea chiar a fost moasa in adevaratul sens al cuvantului
DELIA apropo de mama,da era foarte sexy
.Eu cu sora-mea am avut multe meciuri pe ticul ei de a se imbraca modern,mama nu iese niciodata nemachiata din casa si va jur ca are de 3 ori mai multe haine si imbracaminte ca mine dar asa a fost de cand avea 17 ani si nu o pot schimba eu.Intr-un fel o apreciez ca de la ea am invatat si eu sa fiu mereu aranjata dar pe de alta parte ma enerveaza ca mai exagereaza uneori,asta e sa fie sanatoasa ca restul trec![]()
RALUK
,toata lumea imi spune ca arata mult mai dezvoltata decat are si cand ma gandesc cat era de mic cand l-am nascut
.Cum se simte Alexutu?
MONICA pe unde esti?chefuiesti?
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
andraiulia spune:
Buna ziua, dragutelor!!
Noi suntem din nou la munte, bebitza inca doarme si eu m-am gandit sa intru la voi. Am mai recuperat. O sa pun si eu poze cu noi de la revelion.
Elle, multumesc de info cu body'ul cu volanase. Tre sa fie adorabil.
Ralu, sper din suflet sa fie bine puiutul. Cred ca deja este.
Sophie a plans de doua seri. Si pare sa fie burtica, pt ca tot da parturi si se strange. Dar mi se pare ciudat ca ea nu prea a avut probleme colicioase(f putin) si acum are peste 3 luni jumate. Parca e prea tarziu. Si mi-e o mila de ea. Nu face f urat, dar se vede ca o doare. Ce a fost si mai ciudat...pe 30 seara dupa baitza, cand am pus-o pe prosopel, a inceput sa urle urat de tot, pana se invinetea. M-am speriat un pic, pt ca nu intelegeam de ce. Cum vroiam s-o pun jos, facea atat de urat. Poate am zapacit-o de la plecari si veniri. Dar a fost doar o data. Stateam cu ea in brate si i-am spus Tatal Nostru cred ca de 10 ori cu ochii in lacrimi. Fooarte nasol a fost, bine ca durat putin.
A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
madalina84 spune:
Ce liniste e pe aici![]()
NELA cred ca e in plimbari ca nu ne-a vizitat deloc
La noi ninge intr-un mare fel si eu sunt tare plictisita
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea