Pepenasi de iulie-august 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 15
iriss27 spune:
Mona, condoleante pentru bunica ta.
La Fox erau reduceri 70% Am fost duminica in cel de la Afi. N-am apucat sa intru, ca eram cu amandoi si cautam un cadou, mai era si aglomeratie peste tot. Trebuie s aimi iau "liber" o zi, sa plec fara ei prin magazine, sa le iau pentru primavara si toamna viitoare.
I-am luat Yvonnei o geaca faina, de la reserved, la 69 lei, cu blanita la gluga, maro. Acum ii este putin mare, deci sper sa mearga si la anu, daca nu, merge si la David, ca designul e universal.
Asa, acum sa va spun cat sunt ex mirobolanta. Am gasit aparatul foto, ea agatat in cuier si peste el trona o haina si nu l-a vazut nimeni in 2 saptamani. Deci, avem 2 ap foto :))
Azi am fost sa-mi vad nepotica, m-am indragostit iremediabil de ea, asa de frumoasa mi se pare, delicata, finuta, etc. Ca sa nu mai zic, ca pare un fulg pe langa ai mei. Nici macar nu simteam ca am copil in brate. I-a venit si mamicii laptele, asa ca sunt amandoua fericite si relaxate.
Moni_or vreau de mult sa-ti spun, ca arati extraodinar asa graviduta. Radiezi de fericire si esti superba. Kilogramele, nu-ti face griji, cum au venit se si duc, solutii sunt destule.
A fost cineva in excursie in Dubai sau Israel?
Gabriela82 spune:
Mona condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ta!
multa sanatate puisorilor bolnavi!
si Irina are de cateva zile niste mucisori si o haraiala, i-am dat oscilo si niste panadol dar inca nu i-a trecut de tot.
daca stiti vreun remediu pentru o iritatie in jurul guritei care se incapataneaza sa nu treaca, sunt niste bubite mici si rosii care se intensifica la frig in general. eu o dau cu Trixera si se mai estompeaza dar nu se vindeca.
Dana felicitari ptr bebe2 fetita
Cris Irina are 12.5 kg si inaltime 83-84 cm, trebuie sa o mai masor.
Mai3 succes la gradi, si dr_anca spunea ceva de gradi din februarie, va doresc sa se acomodeze usor fetele frumoase.
de printesa
Biribu spune:
fetelor frumoaselor sunt ca de obicei in criza de timp dar nu m-a rabdat inima sa nu intru si eu sa urez un
LA MULTI ANI! si un an nou cum vi-l doriti!
n-am timp nici sa mor si netul e off limits, dar imi revin eu in curnd...
noi suntem bine, am petrecut frumos de sarbatori in familie.
Toni e zilnic surprinzator, a inceput sa vorbeasca destul de bine si ne miram de el... dar stiti si voi cum sunt. e o virsta tare frumoasa asta.
va pup si sper sa reusesc sa dau mai des pe aici 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
flo1980 spune:
Neatza!
??? cu mare drag pentru toata lumea! (la o mica
of corse
)
Multumesc de anunturile legate de reduceri
cred ca nu mai gasesc nimic prin rafturi, toata lumea le asteapta, anuntau si la tv....
Al meu mezin a inceput sa umble cu un catel in brate cam toata ziua...e un dulce, il tine tacticos la piept
Eu sunt surprinsa ca ai mei nu au fost atasati de plusuri, pana acum!!! ...... ca si Alex cand merge la soacra are un urs mai maricel si doarme cu el 
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
dr_anca spune:
Neata!
Mona condoleante pentru bunicuta ta
Si noi avem 4 maselute si asteptam caninii dar au ei timp sa iasa, la noi aceiasi poveste miorlaia si o intrebam ce o doare si imi arata exact locul unde iesea maseluta. La prima a facut cel mai urat apoi cred ca s-a obisnuit.
Maitreyi si eu tot la gradinita aia ma gandeam ca e si aproape de noi ar fi fost in drum spre serviciul lui tati si al meu dar intre timp au aparut unele modificari datorita jobului gasit de mine care e in orasul natal asa ca vom vedea cum merge la gradinita la buni. Ma bazez pe faptul ca va fi mai putin traumatizata cand va vedea ca ramane cu unul din familie dar vom vedea.
Ne-a lovit si pe noi cu scaune cam multe si moi
, trec toate cu rabdare.
Sanatate puiutilor bolnaviori si maicilor binenteles 
O zi buna !
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
AnnaBaby spune:
Dana cum e cu ceaiul ala de ceapa? Cum se face si cat se bea?
Ioana tuseste rau, cu multe secretii, are si nasul infundat, se ineaca si vomita de la tuse, si mai face si febra, dimineata avea 38,9 si acum, la 2 ore de la doza de panadol, tot nu a scazut prea tare, e la 38,1.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
maitreyi spune:
neata 
va multumi de urari
ieri dupa vizita la gradi eram asa de incantati incat toata noaptea numa gradi am visat
sigur se va acomoda usor pt ca e sociabila si ii plac f mult copii, iar acolo era o veselie de zile mari
in grupa baby sunt 11 cupii si 3 educatoare, au scaunele de masa, baita lor, jucarii peste tot si au si program de activitati. povestea directoarea ca le pune un cd cu zgomote facute de diverse obiecte si ei trebuie sa identifice ce obiect a facut zgomotul respectiv si acum cand aud un avion cica toti is cu capetele pe spate si se uita dupa el
e fain ca nu e numai program de depandada organizata ci mai fac si cate ceva ![]()
revenim...
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
Gabriela82 spune:
neatza!
vio eu zic ca nu are rost sa te stresezi de pe acum sa o dezveti pe Alexandra de leganat. de exemplu la noi, prima data cand a baut laptic din biberon a dormit toata noaptea fara sa se mai trezeasca. ti-am dat exemplul asta cu gandul ca oricum odata cu intarcatul vor avea loc si alte schimbari. 
de printesa
truli-luli spune:
Mona condolenate pentru bunica ta. Dumnezeu sa o odihneasca!
Boti multa sanatate gargaritei dulci. Imi pare rau ca ati avut asa peripetii de sarbatori si
fata frumoasa sa ii treaca mai repede.
Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori. Vad ca pe langa raceli e si sezonul burticilor buclucase.
puii sa se faca bine.
Dia si eu imi puneam problema picioruselor in X la Ana dar am citit in mai multe locuri ca pana pe la 5 ani ar trebui sa se corecteze de la sine. Pt linistea ta intreaba si medicul, dar uite cam ce am citit eu si in cazul nostru s-a si adeverit, adica Ana acum, la 4 ani jumate are picioarele drepte:
"Picioarele strambe la copilul mic (genu valgum, genu varum)
Multi parinti se ingrijoreaza ca au copii cu picioare strambe (in X sau in paranteza). In terminologia medicala se numesc #356; genu valgum #357; (in #356; X #357;) si varum (in #356; paranteze #357;).
Picioare in "X", genu valgum:
Aceasta deformare este observata la varsta cand copilul incepe sa mearga. Este foarte frecventa, o fetita din doua are picioarele in X la varsta depatru ani. Aceasta deformare apare spre doi ani, se accentueaza pana la patru ani si la varsta de cinci ani se remite de la sine. Cel mai frecvent, genu valgum este simetric. Cauza este in primul rand laxitatea (sabiciunea) ligamentelor genunchiului copilului mic, apoi rahitismul si mai rar traumatisme, fracturi sau tulburari de crestere osoasa, caz in care deviatia este asimetrica iar un examen radiologic si ortopedic se impun. Daca dupa varsta de cinci ani deformarea persista si copilul are dificultati la mers, distanta intre glezne depaseste 10cm tratamentul chirurgical devine necesar.
Picioarele in #356; paranteze #357;, genu varum:
Se observa atunci cand copilul incepe sa mearga. Cauza cea mai frecventa este rahitismul. In acest caz tratamentul este cel adresat rahitismului. Daca persista, interventia chirurgicala este recomandata spre varsta de zece-doisprezece ani.
Credinta ca un copil bine infasat, cu picioarele bine legate nu va avea #356; picioare strambe #357; este falsa, chiar nociva si cu efecte contrare celor asteptate. Prin legarea picioarelor strans se forteaza apropierea coapselor. Aceasta poate avea drept consecinta modificarea unghiului pe care femurul il face cu bazinul (nornal de aprox. 130 de grade) iar pe de alta parte modifica articulatia soldului. Este indicat sa lasati picioarele libere si mai curand departate (transportul copilului in #356; cangur #357; este benefic; scutecele de unica folosinta de asemeni.)
Nu trebuie sa fiti peste masura de ingrijorati daca copilul dumneavoastra nu are, de la doi ani, piciore de manechin! In 95% cazuri este vorba de o situatie tranzitorie. Este bine insa sa va adresati medicului, este singurul care pune diagnosticul. Cele mai multe situatii nu cer tratamente dar este bine sa fiti siguri !
Autor: Mircea Anghelescu
"
poze Ana si Victor
varsta Anei
Tecky spune:
Salutare!
Nu stiu cum va descurcati voi dar eu am toata ziua treaba ca abia apuc sa mai intru pe net.Cand sunt acasa am de facut curatenie,de gatit,de spalat,calcat plus ca Ralu e prioritatea nr1...
flo am fost si eu la Fox si toata marfa arata ca dupa razboi.E aglomeratie mare si tot ce a fost frumos s-a vandut....
maitreyi felicitari pt alegerea gradinitei!
Annababy sanatate multa la amandoua.Of ce se mai chinuie Ioana.
Ralu parca e un uragan, un adevarat tzunami
.Nu are stare,face numai boacane:sparge,darama,arunca pe jos tot ce ii intra in mana...
Noi ne pregatim sa iesim putin afara.V-am pupat