Pepenasi de iulie-august 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 16
sursula spune:
MONA-D-zeu sa o odihneasca pe bunica ta!dar,da,acum e intr-un loc mai bun langa maitza lui SUN si langa buni a mea cea magica!
MONI-da,ieri a fost o zi tare urata.Si eu sufar pt Toni.Imi era f drag...Iar voi sunteti niste frumosi!!!
DIA-si Tudor are piciorele strambe.Dr . mi-a spus ca nu se asimileaza bine calciul in oase,dar ca problema se va rezolva la vara la soare.![]()
MADA-cum e pepenasa,s-a dezbubacit de tot?
MAYTREYI-ce emotii cu gradinita!Succes!
VICKY-sanatate Mayei!
FLO-ce dragut trebuie sa fie David!Nici Tudor nu s-a atasat de plusuri.E addicted doar de 2 suzete fara de care nu poate adormi.Le schimba cand pe una cand pe alta pana adoarme!![]()
ANA-Multa sanatate micutei!Prospan pt tuse ai incercat?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
dana81 spune:
Anna eu am pus o ceapa cu tot cu frunze strivita cu dosul palmei, nu folosi metal,in 600 ml apa,si am lasat-o sa fiarba pana cand apa a ajuns la jumatate.I-am adaugat miere si i-am dat sa bea cate putin.De foarte multe ori pe zi.La noi a mers bine si Sinupret un mucolitic homeopat.Doctorita mea cand a auzit de ceai a spus ca e ok sa-i dau si de cimbrisor daca bea si sa ii dau fff mult pe zi in perioada asta a racelii.Sanatate multa
Azi as
non stop
15+
&
CLARA 06.08.08
ioana spune:
Picioare strambe a avut si Ilinca asta vara, dupa ce a inceput sa mearga. Din septembrie am inceput sa-i dam calciu (Osteocare, 10 zile pe luna) si s-au indreptat semnificativ. Continuam sa-i dam calciu.
Maitreyi, felicitari pentru gradinita. Unde e, in Tatarasi? Arata foarte bine, sa ne spui cum merge acomodarea. Si Ilinca va merge din toamna viitoare, oscilam intre o gradinita de langa blocul nostru(Longavita) sau una din apropierea serviciului.
Astazi am marcat primul pisu la olita. Itntegral, ca pana acum facea daor cativa stropi, restul in pantaloni. Foarte fericiti. Dar nu ne facem planuri prea mare, tot la vara probabil ca vom renunta la pampers.
Ilinca are aproape 13 kg si 85 de cm. Tac-su bucatica... Inca o alaptez, ne este imposibil sa renuntam, mai ales noaptea.
Trebuie sa inchei acum, revin.
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
Tecky spune:
Mai nou Ralu a devenit fan Michael Jackson
.Cand vede calculatorul arata si zice Macal Ceacal

Ralu la 1 an si 6 luni are 10 kg si jumatate si vreo 86cm.
Eu ma pregatesc sa ma duc cu sotul la film sa vedem Avatar.
maitreyi spune:
ioana gradi e in tatarasi pe bucsinescu. are intrare si din bucsinescu si de pe o straduta paralela cu ea, acolo unde e de fapt vestiarul copilasilor. nu imi va fi usor cu transportul, noi stand in pacurari, dar am analizat piata destul de bine si de asta suntem cel mai multumiti.
sanatate multa la puiuti 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
maitreyi spune:
alexandra pana la episodul diareic avea 11 kg. acum are cam 10.400, 86 cm si marimea 24 la piciorus 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
ankalaura spune:
Teck - unde mergeti la Avatar? Am rezervat si noi pt maine seara, la Vitan. Noroc de Diarux cu idee 
Erika e plina de bubite. Suporta relativ ok, dar vrea in brate mereu. Are si muci si tuseste nitel, a luat si asta de la Eliza...
Bubite are peste tot, dar cele mai multe pe cap, pe frunte... Are si pe pasarica si pe pielea capului, o cam chinuie... Nu ma asteptam sa faca asa repede varicela, ca as fi vaccinat-o mai devreme.
Nasol e ca pierdem inca 2 saptamani in care nu putem merge la analize la centrul de emigrare...
Fug sa ii dau papa. Pana acum a dormit.
Talciocul meu
ioana spune:
Problema transportului casa - gradinita este una spinoasa si pentru noi. Avem experienta de la baiatul cel mare. Bine, noi oricum traversam orasul de la un capat la altul ca sa ajungem la servici, baiatul la fel, pentru scoala, asa ca nu stim ce sa facem. Incepe si Ilinca de la 2 ani naveta? Sau sa o dam de la 2 la 3 ani aici, langa casa (din bucatarie vad dimineata clasele, cum vin copilasii)si abia de anul viitor sa mergem toti 4. Cred ca cel mai bine ar fi sa ne mutam mai aproape de centru...
Ilinca nu a fost bolnava pana acum, cu exceptia unei laringite la inceputul lui decembrie. S-a trezit din somnul de pranz cu febra mare si cu o tuse uscata, taioasa. I-am dat panadol si i-am facut aeorosoli cu ser fiziologic, ACC si dezametazona. Era we prelungit cu 1 decembrie si pediatra noastra nu era in oras. Asa ca am cautat in ziar un medic pediatru care scria ca acorda consultatii la domiciliu. Prima (si singura) intrebare a dnei respective a fost (pe un ton morocanos): "De unde aveti nr. meu de telefon?" -Pai, din Ziarul de Iasi, aveti aici publicat un anunt... De ce mai dai anunt in ziar daca nu ai chef sa te deranjeze oamenii?
Am ajuns peste cateva zile si la medicul nostru, dar am scapat fara antibiotic sau ceva complicat. Este mult mai rezistenta decat era baiatul la varsta ei, cred ca totul se datoreaza alaptatului.
Va dorim numai bine.
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
ana_a spune:
salutare!
noi suntem bine, azi am fost la un spatiu de joaca ca a fost tare urat afara.
Matei a fost total derutat la inceput, speriat chiar....erau doar cativa copilasi insa unii tzipau. Incet incet sa acomodat si a prins curaj sa inainteze
. Am pus cateva poze pe picassa cu aventura noastra de maxim 40 de minute ca apoi sa cerut singur acasa
.
dia ieri am vrut sa iti scriu despre picioruse, eu zic sa nu te stresezi prea tare, cam asa au majoritatea copilasilor. Dar nah...pentru linistea ta, la primul control al pediatrei vorbeste cu ea.
sa trezit ursuletul
o zi buna tuturor!!!
proud mummy
AnnaBaby spune:
Sursu da, prospan ii dau, sper sa fie eficient.
Dana mersi, o sa incerc maine, da vreau sa te intreb daca expectoreaza puternic de la ceai, ca asa am inteles, si nu i-as da acum ca sa nu o apuce peste noapte, sa se inece cu secretiile mai tare decat se ineaca deja.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii