Pepenasi de iulie-august 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri legat de picioruse! M-am mai linistit, o sa vorbesc si cu pediatra, sa vad ce zice si ea...ceea ce ma aduce la urmatoarea intrebare: voi inca mai mergeti lunar la vizita la pediatru? Ca eu nu mai merg, si cum Miruna a fost sanatoasa iarna asta, n-am mai dus-o, si asa plange acolo...De fapt eu n-am fost nici in primul an decat la vaccinuri, si inca de vreo 2 ori, in rest nu, ca a fost sanatoasa...

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Fetelor, multumesc mult pt. comentariile la poze! Abia acum am reusit sa ma prind si eu cum si unde se citesc .

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna seara bostana

ufff...au inceput pregatirile pentru botez...abia azi asa mai serios...initial am zis ca fac restrans..20 de persoane maxim...si azi am ajuns la 43 de persoane...sper sa ma descurc si sa reusesc sa fac sa iasa cat mai frumos...

Fetelor, va multumesc mult pentru tot ce-mi scrieti voi legat de kg in plus...dar eu am o problema mare cu asta..asa ca fie ce-o fi, dupa botez, ma duc la sala...sper ca de data asta sa reusesc sa ma tin de treaba, ca de obicei renuntam foarte repede...lenesa de mine

Gini m-as bucura tare mult sa te vad la biserica la botez...daca esti aici si vrei poti sa vii si la masa...unde-s 43, mai pot veni inca 2 ....serios!

Laura ce frumoasa vacanta ati avut...chir si cu mici peripetii...tot va invidiez...sunteti niste frumosi toti!!!!

Monalac condoleante, imi pare sincer rau, sper sa-ti revii repede, stiu ca te-a afectat foarte tare pierderea bunicii tale...asa cum spuneau si fetele...gandeste-te ca acum ai inca un inger care se va ruga pentru tine!

Sun sau cumatra?? esti o dulcica si jumatate...si trebuie sa spun si aici...mereu am avut o parere buna despre tine si Dragos...dar asa, cunoscandu-va mai bine....sunteti reali?????????????...serios...

si vb de reduceri...trebuie sa merg sa-mi cumpar si eu o rochita ceva...ca-s cat toata galaxia asta...si sa arat si eu cat de cat binisor la botezul lui Flavius...

Va pup pe toate, sanatate multa la pepenasi!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

la semnatura mea, regasitri cazul lui Alex, baietelul trebuie sa plece in 2 saptamani in Israel pentru 2 operatii la inimioara si mai are nevoie de 3000 de euro...haideti sa-l ajutam sa traiasca!!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Intru putin ca tb sa o adorm pe Ralu.
am fost la Avatar in Liberty mall ca este foarte aproape de noi si am profitat ca miercuri e ziua Orange si am luat 2 bilete la pret de 1.Mi-a placut mult filmul,merita vazut!Sanatate multa Erikai.
Sun am vazut pozele.Superbe!
De Anaxena mai stie cineva ceva ca nu a mai scris de mult?
Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna seara

Camy ce sa zic succes la slabit prin sport la sala, eu dupa 2 luni de la cezariana mai aveam o jena asa in stanga la efort mare, dar in rest eram ok,as fi putut dar lenea era si ea mare.
Ankalaura sa treceti cu bine de varicela asta . Si denisa va face vaccinul dupa 1an jumate.
INTREBARE ce steamer sa imi cumpar??? Aparat de fiert in aburi PHILIPS HD9120, 3 cosuri, 2.5 - 2.6 - 3.5 l, difuzor de arome, 900W, alb sau Aparat de fiert in aburi TEFAL VC4003, 3 cosuri, 6 l, 2000W, alb - verde???
De fapt poate ma lamuriti cele care aveti deja cat dureaza operatiunea gatit pe 3 nivele , ceva carne , legume combinate si ciuperci sa spunem ca timp ora sau mai mult??? Se poatepune orice tip de care ? sau numai pui ori peste ? ar merge porc?
Scuze ca sunt pe langa subiect dar as vrea iau si nu stiu ce este mai bun, care face mai repede si o sa fac eu apoi raport calitate pret.

Multumesc

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI MATEI DE CAPRIOARA,SA CRESTI MARE SI VOINIC!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF IOAN,MAMICI,TATICI, PITICI SI BUNICI!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata si "La multi ani!" Ioana,Ion si derivatele!
"La multi ani" si sarbatoritilor de astazi!

Multumesc pt commenturile pozelor,le-am vazut si eu fara exceptie si intr-adevar avem niste copii minunati.Sa ne traiasca si sa ne aduca numai bucurii in viata.Sunt care de care mai frumosi,mai haiosi,e drept ca eu sunt inebunita dupa copilasi mici si poate din acest motiv ma bucur de fiecare manuta,ochisor,fatzuca plina de papa etc.

Mona,condoleante pt bunica ta si Domnul sa o odihneasca in pace!

Camy,spor la pregatiri si nu te mai stresa cu slabitul ca o sa reusesti insa trebuie rabdare si timp.Importanta este sanatatea mai intai de toate.

Am ajuns si eu ca tot omul botezat la coafor,las parul sa creasca ca-l vreau lung insa i-am dat o forma ca deja nu -l mai suportam din iunie netuns nu mai statea nici cum.

Va pup si va doresc zile senine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multi ani Mateiule, asa, de doua ori! Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun, pui frumos!

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Ioan!

Dara eu am Tefal Vitacuisine, intr-o ora totul e gata, chiar si carnea de vita! Singura problema ar fi(la al meu, cel putin) ca trebuie sa-l tin cat mai aproape de hota cand gatesc, ca altfel e abureala!:) Ah si cerealele 1-3 y sunt de la nestle, diverse!

Camy reali, reali cum sunteti si voi , ca acum cumatra-tu vrea Thailanda...stii tu...

In alta ordine de idei, desi n-as fi vrut sa scriu aici, o fac din lipsa de timp! Am o idee (mai multe:) da asta e fixa): cine vrea, imi scrie si mie 2-3 randuri pt Flavius, pe PM? Nu stiu, urari pentru el... Sa zicem, pana joia viitoare, pe 14! Multumesc mult si va dezvalui eu mai apoi care e schepsisul!

Va pup pe toate, multumim frumos pt caldura, suport si comentariile faine!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Dara, eu iti recomand categoric Tefalul. Eu l-am luat cu 400 de lei de la Altex, mi l-au adus acasa gratuit a doua zi, am platit online la comanda, super comod. In Carrefour e 460 de lei.
Ca si comparatie cu vechiul meu Tefal, Vitacuisine-ul e mult superior (dar na, eu il am de vreo 3-4 ani pe al meu).
Nu stiu clar cum e cu puterea, dar presupun ca intre 900 si 2000 W e ceva diferenta, la timpul de preparare.
In general las 40 de minute, depinde ce fac in el. Am facut de toate il el, porc, peste, pui, miel, numai vita nu, dar vita nu prea luam noi. Ciuperci, cartofi, porumb, pastai, conopida, dovlecel, mazare. Orez mai rar, il prefer in cuptor. La Vitacuisine imi place tava de sus, e super pentru scoici sau peste, ca sosul ramane acolo. In tavi sau galetusele alea cu gaurici, lichidul se scurge - ceea ce la legume mi se pare un lucru super.
Revin, ca vad ca a scris Sun si de aubr, de asta am uitat. de fapt, orice aburici scoate abur... eu nu am hota, dar il tin pe blat, intr-o parte unde nu am dulap suspendat ci geam. Si astfel operatiunea devine ok. Altfel s-ar aburi dulapul superior si sigur s-ar umfla sau mai stiu eu...

Erika e plina de bubite, are o multime pe fata, la pasarica, in talpa, ce mai, e vai de fundu' ei. Si mai si tuseste. Ma consolez ca baremi nu e vara... Daca era vara, era si mai naspa...

Talciocul meu

Mergi la inceput