Pepenasi de iulie-august 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Mona imi pare rau! Dumnezeu s-o ierte!Cuvintele sunt de prisos!

Eu am o stare letargica asa... poate si din cauza ca am diverse lucruri de facut, care sunt cam apasatoare.

Dinti, Maya are 4 masele, 10 dinti si cred ca cum ii dau si caninii de jos..Asta e numaratoarea stiuta de mine, sper ca intre timp sa fi ramsa asa.Sau poate s-a schimbat.

Si eu la fel ca Vicky i-am facut o cura de 2 luni, in septembrie si octombrie Mayei cu o doza saptamanala de Osciloo.Nu am mai avut probleme. Insa, parerea mea e ca, daca nu are nimic nici sa nu ii dai copilului preventiv cate o doza pentru ridicarea imunitatii. Eu am ales metoda asta dupa ce in august Maya a facut o laringita acuta si apoi in septembrie a facut o reactie la Priorix.

Le doresc insanatosire grabnica tuturor pepnasilor bolnaviori!

Cu greutatea noi suntem in continuare la categoria manechinelor ce beau apa plata cu lamaie. Avem 10 kg aproximativ si 82 cm iar la incaltaminte e la limita maxima la 20 spre 21.Asta dupa talonetul celor de la Pablosky.

Reducerile stiu ca incep din 15 ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mona, condoleante Dumnezeu sa o odihneasca si tie sa iti dea putere sa treci usor peste pierdere. Stiu cat de mult a insemnat bunica ta pentru tine.
Acum am citit.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Anka multam de pont, uitasem de C&A...

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mona, condoleanta!

sun, mersi de sfatul cu gelul respectiv. Ma gandeam zilele astea ca poate ar trebui sa cumpar ceva gel, sa am in casa....insa cum sa zic, nu as putea zice ca ar avea neaparat nevoie nici nu pot sa zic ca se chinuie pentru ca nu plange, si daca l-ar supara asa de tare ar plange....

Oricum, recunosc ca starea lui ma depaseste nitel....juma de vina o poarta caninii, juma de vina o poarta incercarea lui disperata de a comunica cu noi prin "gggg" si faptul ca are tot mai multe pretentii, deh, a crescut, si noi ne uitram ca boii la el ca nu-l prea pricepem...
Noi vrem din toata fiinta noastra sa-i facem pe plac....insa nu reusim cum ar vrea el, din cauza ca nu poate sa zica nimic, nu leaga nici un cuvant, doar semne si gangureli, ma gandesc ca si de aici are nitica frustrare...dar trece si asta.Fara sa vreau, dau timpul inapoi si mi-l amintesc pe Stefan, care la varsta lui vorbea foarte bine, stia oarecum sa isi exprime nevoile.
incerc sa ramn calma, sa-l inteleg, ma straduiesc si eu si tati, ma gandesc ca poate nu are nevoie sa vorbeasca inca, nu are de ce , si incet incet isi dezvolta un limbaj al semnelor fantastic, stie absolut orice se petrece in casa si se discuta, ne si explica chiar, prin acele tonalitati simpatice de "ggg"-uri.

mda....
ma mai descarc si eu deja am scris prea mult, habar nu am cat de coerent....
ma retrag la bucatarie ca indata se trezeste ursuletul si treaba nu e gata.

O zi buna tuturor! sa auzim de bine!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ana_a nici Ioana nu vorbeste prea mult, cel putin nu pe ;limba noastra. Nu zice decat vreo 5 cuvinte, in rest bolboroseli de-ale ei, in mare parte combinate cu l-uri, nu cu ggg. De inteles intelege multe cuvinte, aca o intreb stie sa-mi arata toate partile corpului, obiectele uzuale, executa (cand vrea) comenzi simple, deci pricepe. Si se si face inteleasa in marea majoritate a timpului, dar se intampla si sa planga dupa ceva si eu sa nu-mi dau seama. Tot astept si eu, cica dupa un an jumate e o explozie de vocabular, vom vedea.

Situatia e cam nasoala cu tusea, adica mi-e teama mereu sa nu vomite, ca Ioana cand tuseste ceva mai tare, vomita. Invariabl, de fiecare data. Azi a executat o tura, sper sa fie singura.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

mona condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca

boti pupam gargarita

ana-a eu as da cu niste gel. e evident ca nu ii convine daca zici ca si-a schimbat nitel comportamentul. nu astepta sa planga

flo multumim de intrebare, baby e bine. a terminat tratamentul duminica si suntem pe regimul de tranzitie. o mai tin vreo saptamana pe lapte fara lactoza iar pe restul le reintroduc treptat. dupa-amiaza a facut ceva mai moale decat ne obisnuisem noi de la atata morcov si orez da' inca nu ma agit. maine mergem la pediatra pt repetarea analizelor si pt unele noi care ne trebuies pt:

GRADINITA!

la 1 an si 7 luni fix baby va merge la gradi si eu am asa niste emotii de parca se marita

avand in vedere ca waldorful nu o primeste daca nu face la olita va merge www.casutazanelor.ro/index.html" target="_blank">AICI

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

--------

UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

mona sincere condoleante!
flo au reduceri la copii la Zara,i-am luat eu Ralucai azi cateva haine.La Z vor fi reduceri de pe 11 pe 17.
Va las ca am avut o zi plina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MONA, imi pare tare rau pentru pierderea ta, Dumnezeu sa-i conduca sufletul bun la lumina si pe voi sa va mangaie... Nici eu nu mai am nicio bunica si niciun bunic in viata si parca cu fiecare din ei am pierdut o parte din copilaria mea si din mine...

Ce zi trista, eu nu pot sa-mi revin de cand am citit si de Toni Tecuceanu, nu-mi vine sa cred cum intr-o clipa esti si in alta nu esti...

ANA, si Luca are zile din astea cand e tare dificil si miorlait, nu are rabdare de nimic, vrea numai in brate... Eu am observat ca are legatura si cu vremea, atunci cand e zapada afara e cel mai dificil. Cred ca si datorita faptului ca nu ii place la zapada si pace, plange si se miorlaie, asa ca stam mai mult in casa (spre ciuda mea) si se plictiseste...

GREUTATE - Luca are aproape 11 kg si cam 83 cm, dar cu inaltimea e mai greu ca nu prea sta locului sa-l masuram. Mie mi se pare ca arata ok chiar daca cand zici cate kile are nu par multe, dar are o burtica de mor dupa ea cand o vad, mereu imi vine s-o pupacesc

In schimb mie imi vine sa ma impusc, azi mi-am facut curaj sa ma pun pe cantar si am luat deja 8 kg la nici 20 de saptamani de sarcina! Si in sarcina trecuta am luat in total 13! Ce ma fac in trimestrul 3? Oricum, nu mai mananc atata paine si pun dop la dulciuri, regim mai sever de atat nu pot tine ca totusi nu vreau sa-l afectez pe bebe.

DIA, legat de picioare, eu nu ma pricep insa ma indoiesc ca poate fi de la papuci, eu inteleg ca oasele gambelor iti par strambe, nu cred ca forma lor poate fi influentata de papuci. Cel mai bine s-o duci la un ortoped, dar nu cred sa fie nimic, mai difera forma picioarelor...

ANKA, a facut varicela Erika sau n-am inteles eu bine? Multa sanatate puiutei! Eu clar saptamana viitoare vorbesc cu doctorita de familie sa ii fac Varilrixul lui Luca, sa scap de un stres...

ANNA, sanatate si Ioanei!

MAYTREYI, bafta la gradinita frumoasei tale! Precis va cuceri pe toata lumea cu ochisorii si veselia ei!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 19+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mona, Condoleantze! Sa se odihneasca in pace, acolo unde nu este durere, nici intristare, nici suspin, iar voua sa va calauzeasca pasii.

Anka, si voi buboase?? Uff, sanatate multa!

Si pe Maya o suspectez de gastro. De la 5 tot vomita. VAd ca acum bau niste apa si manca nste orez, sper sa sa nu le dea afara. E asa de greu sa tii copilul namancat si nebaut cand el iti cere .

Estrela, pe aici toti copiii iau Oscillo pentru imunitate. Cred ca o sa o duc si eu la un homeopat sa vad ce si cum.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Mona, condoleante! Dumnezeu va avea grija de sufletul ei bun acolo sus, iar ea va fi ingerul vostru pazitor. Stiu cat ai iubit-o si cred ca suferi enorm . Sper ca Dumnezeu sa-ti aline durerea cumva...

Anka, cum mai e fata?

Mai3, felicitari pentru gradinita, arata fain ! Succes micutei!

Dr_anca si Dana, multam . Ilincu doarme cam rau, se trezezste des si plange... Nu stiu ce o avea, poate ne ies caninii de jos???

Dia, si eu zic sa mergi la un ortoped ca sa te linistesti.

Moni, nu-ti mai face atatea probleme cu greutatea. O sa dai jos dupa ce termini cu alaptatul la bb 2.

Cristina, ce mai face burtica ta, a mai crescut? Ne pui si noua poze cu ea ? Cand crezi ca e destul de mare, oferta mea ramane valabila daca vrei sa facem o sedinta foto de studio, ca acum avem de toate (din partea casei, ofcuorse ).

Ana_a, e un scump ursuletul tau . Ca tot zisesi de comparatie , Matei a vorbit mai repede ca Ilincu. Ilincu acum incepe sa-si dea drumul la vorba. In schim ea a mers mai repede si mult mai tzapana decat el .

Teck, sa poarte Ralu sanatoasa hainutele.

Anna, sanatate si tie si Ioanei! sa va faceti bine repede.

Si eu vreau sa stiu de reduceri la hainute. La Carrefour si la MiniPrix ma intereseaza in special. Asa ca scrieti daca aflati ceva, please.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput