ALEX,URGENT-3000 EURO-22 FEB!!-Avem Pay-Pal

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Any, daca iti este de folos:

"In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie independenta care strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERA#354;II PE CORD PENTRU COPII.

IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA.

Daca stiti parinti disperati ai caror copii necesita interventii chirurgicale pe cord, spuneti-le sa viziteze site-ul fundatiei www.saveachildsheart.org/
sau sa sune la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere detalii.

Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator, cazare pentru un parinte.

Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors!

Citeste stirea completa aici http://www.prostemcell.ro/implicare-sociala/12435-campanii-sociale.html#14971"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

pana acum,am strans 1500 ron si 110 euro!
fetelor suntem contra timp....teoretic avem vreo 500 de euro,mai avem nevoie de 2500 si mai avem 20 de zile la dispozitie!
nu-l lasati pe Alex,tocmai acum!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Any, daca iti este de folos:

"In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie independenta care strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERA#354;II PE CORD PENTRU COPII.

IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA.

Daca stiti parinti disperati ai caror copii necesita interventii chirurgicale pe cord, spuneti-le sa viziteze site-ul fundatiei www.saveachildsheart.org/
sau sa sune la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere detalii.

Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator, cazare pentru un parinte.

Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors!

Citeste stirea completa aici http://www.prostemcell.ro/implicare-sociala/12435-campanii-sociale.html#14971"

draga mea iti multumesc din suflet pt acest mesaj intradevar datorita voua am ajuns si noi aici caci practic cand am plecat la tg mures nu mai stiu ce fata mia trimis acest mesaj
si noi tot acolo mergem si adevarat se acorda totul dar pt o opratie dar alex are nevoie de 2 sau 3 operatii si ei nu prea mai accepta copii care au nevoie de mai mult de 2 una dupa alta .
de aia noi neam rugat de ei si am insistat pana la cer si inapoi si au fost de acord sa ne primeasca dar ni sa spus ca daca ale va avea nevoie de 2 sau 3 operatii putem sta si pana la 8 luni sau mai mult de aia si oricum am vb cu cineva care tocmai a venit de acolo si mia spus ca daca copilul are nevoie de altceva pe langa ce ofera ei sa plateste.deci sa nu credeti ca noi strangem banii pt noi caci noi tot pt alex facem ce facem.
daca am avea noi posibilitate nu am mai cere deloc dar din pacate nu avem , si deja la a treia operatie trb sa contribui la medicamentele care sunt mai scumpe .
toate cele care au fost acolo va pot spune o fata din tm a stat acolo 6 luni si a cheltuit mai mult de 5.000 de euro caci copilul a facut 4 operatii si a platit un medicament scump pe care si ei il procura destul de greu dar este foarte eficient.sper sa nu stam atat si alex sa treaca cu bine de ele.multumesc de mesaj esti o scumpa ca ne ajuti cu asemenea inf daca ar stii mai multe mamicii poate atunci copii nu ar mai murii la tg mures

mamica de galusca alexandru gabriel

Mergi la inceput

avem 1500 ron si 170 euro!

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

posteaza si la discutii generala un anunt despre acest topic si la in unul sau doi mergem mai departe sunt printre cele mai cititte topici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavia

posteaza si la discutii generala un anunt despre acest topic si la in unul sau doi mergem mai departe sunt printre cele mai cititte topici

am postat si eu zilele trecute, la mai multe subiecte....o sa mai scriu si in seara asta.

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

mersi fetelor o sa incerc sa mai pun si eu la alte topics dar nu prea am tp cu ale ca marius este de dimineata si ale face numai prosti de genul tragem jucariile dupa noi si mergem la usa si dam cu ele in geam sau pe balcon si tipam cat ne tine gura.va dati seama......ce zic veciniii.......suntem o teroare mica.......
va pupam

mamica de galusca alexandru gabriel

Mergi la inceput

Any, sa nu crezi Doamne fereste ca te-am intrebat ceva, legat de bani...eu doar am vrut sa stii si despre acesta link, ma bucur ca tu stiai deja si ca chiar acolo mergeti! sper din suflet sa reusiti!

o sa incerc si eu sa trimit link-ul intregii liste de pe e-mail!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Any, sa nu crezi Doamne fereste ca te-am intrebat ceva, legat de bani...eu doar am vrut sa stii si despre acesta link, ma bucur ca tu stiai deja si ca chiar acolo mergeti! sper din suflet sa reusiti!

o sa incerc si eu sa trimit link-ul intregii liste de pe e-mail!

multumim din suflet pt implicare!
orice ajutor,sub orice forma conteaza!

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

Dumnezeu sa il ajute pe Alex!

ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput