ALEX,URGENT-3000 EURO-22 FEB!!-Avem Pay-Pal
Raspunsuri - Pagina 6
claudia74 spune:
Doamne ce aiurea suna data ia scadenta :(((( deci Any ai deja programare ptr.Alex la op? unde va avea loc? in ce stare e Alex acuma? azi voi trimite si eu ceva,aveti ceva poza cu Alex sa fac subiect pe blog? o sa pun si pe alte site-uri, Doamne Ajuta? fruncea sus banatanco
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
anyvovcu spune:
multumesc vad ca si tu esti banateanca .
alex aste programat la sf lunii dar mai avem ceva acte de genul analize de trimis ca sa poata vedea ca alex si eu suntem ok adica fara hiv si chestii pde genul hepatita si asa dar am reusit sa le facem si mai putin le trimitem.
alex e bine ce pot sa spun cat se poate de bine in conditiile date adica merge putin si se pune jos ca oboseste dar in rest adica cu vb mai putin in afara de mama , tata apa si pitic nu prea vorbeste ca el a facut stop cardiac in a 2 operatie la tg mures si pompista nu era in sala si stiu asta ca iesise la o tigare si vb cu mine cand au chemat-o inapoi.
alex a ramas cu nistagmus si ceva probleme neurologice dar e ok in conditiile enumerate.
o sati trimit ceva poze cu el ca sa -l vezi e un dulce si un scump iti vine sa-l mananci
pupici dulci de la noi
mamica de galusca alexandru gabriel
anyvovcu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac Any, sa nu crezi Doamne fereste ca te-am intrebat ceva, legat de bani...eu doar am vrut sa stii si despre acesta link, ma bucur ca tu stiai deja si ca chiar acolo mergeti! sper din suflet sa reusiti! o sa incerc si eu sa trimit link-ul intregii liste de pe e-mail! |
doamne fereste stai linistita eu iti multumesc din nima pt site asa vei ajuta o multime de copii daca toti ar stii de acest site
atunci nu ar mai fii nevoie sa mearga lumea LA TG MURES CA SA NENOROCEASCA ACOLO COPII PE BANI.
iti multumesc din inima pt site sunt sigura ca lumea va afla ca mereu mai este o sansa si altunde.
pupicii
claudia74 spune:
any te invit cu drag la banatence :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146815&whichpage=1
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
mihaela77O spune:
avem 1750 ron,170 euro si 20 $!!!si mai avem nevoie de2400 euro in 17 zile!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
claudia74 spune:
eu am deschis aici subiect si fetele sunt dragute de aia le iubesc, azi am trimis si eu ceva, Doamne Ajuta in continure!
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
anyvovcu spune:
multumesc o sa intru vineri sau sambata cand o sa am un pic de tp liber si cand am "dadaca' adica sotul si socru.
pupici dulci de la alex pt toata lumea
24h spune:
fetelor va rog explicati-mi si mie cum pot trimte bani , nu am mai donat pana acum si nu stiu. Va multumesc
anyvovcu spune:
draga mea cred ca trb sa mergi la banca sa spui contul in euro si codul swift il avem trecut la subiect nu prea ma pricep nici eu dar o rog pe kary daca poate sati explice ea mai bine .
multumim din suflet pt gestul tau multa sanatate si impliniri
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 24h fetelor va rog explicati-mi si mie cum pot trimte bani , nu am mai donat pana acum si nu stiu. Va multumesc |
hallo, daca esti in Brazilia, cred ca doar prin transfer bancar. eu asa trimit de aici din Deutschland, din contul meu in contul din RO, in euro al persoanei in cauza. sau prin pay-pal dar daca ai si tu pay-pal. eu nu platesc comision pentru transferurile bancare. contul in euro e la prima pagina si numele tot acolo.
multumi de implicare!
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!