ALEX,URGENT-3000 EURO-22 FEB!!-Avem Pay-Pal

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavia

Dragele mele,
vreau sa trimit un mesaj pe email la cunostiintecu bani. Am urmatoarea dilema in subiectul postat pe prima pagina scrie 1000 Euro si in titlul subiectului scrie 3000 de Euro. Sunt oameni care ar putea da 1000 de Euro fara batai de cap nu vreau sa cerem mai mult decat trebuie pentru ca mai sunt si alte cazuri la fel de disperate pe care le putem ajuta in acelasi mod.
So un update pe suma necesara ar fi extrem de valoros.
Merci,

Initial au trebuit 1000 de euro pentru anul trecut in luna august cand au plecat la Tg Mures, acum e nevoie de 3000 de euro pentru ca pleaca in Israel..

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Miha poate cand intri sa editezi la prima pagina unde scrie 1000 de euro...sa treci noua suma de 3000 de euro

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavia

Dragele mele,
vreau sa trimit un mesaj pe email la cunostiintecu bani. Am urmatoarea dilema in subiectul postat pe prima pagina scrie 1000 Euro si in titlul subiectului scrie 3000 de Euro. Sunt oameni care ar putea da 1000 de Euro fara batai de cap nu vreau sa cerem mai mult decat trebuie pentru ca mai sunt si alte cazuri la fel de disperate pe care le putem ajuta in acelasi mod.
So un update pe suma necesara ar fi extrem de valoros.
Merci,

Flavia, multumim tare mult pentru ajutor! da, mai este nevoie de inca 3000 euro. am o sugestie pentru mail, am sa ti-o dau pe PM.

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Buna,

Am donat si eu astazi in contul de lei. Daca mamica ar putea sa ne tina la curent cu suma ramasa de acoperit ar fi bine.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Salut,
vreau si eu sa-l ajut pe Alex insa nu stiu cum se procedeaza cu pay-pal...nu am folosit niciodata.Cand dau clik acolo in spune ca nu poate realiza operatia pt ca mailul nu stiu ce...(in engleza).
Eu am mai donat si pt alte persoane aflate in situatii grele, ultima data am donat pt Alina Donescu, insa ma duceam direct la banca si depuneam.
Acum fiind cu burtica la gura as prefera o metoda mai usoara, sa nu mai stau la rand la banca.
Imi puteti va rog explica cum se face?

_
Lorex - de 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

lorex, poti folosi pay-pal doar daca ai si tu pay-pal. asta din cate stiu eu. sau poti trimite prin transfer bancar, on-line, daca ai aceasta optiune, activata, de la contul tau. conturile sunt la prima pagina. alta modalitate.....sa mergi la banca.
sarcina usoara mai departe si bebe sanatos! un an bun cu multe, multe reusite!

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

dragele mele va multumesc din inima am sa incerc sa acoper in acest mesaj toate subiectele care trebuie acoperite pt ca azi nu am putut sa scriu prea multe ca am fost plecata la timisoara cu actele lui alex ca sa pot sa la gat cat mai repede posibil .
azi am verificat contul si s-au strans in total 1380de ron.in pay pal va poate spune miha mai bine .va multumesc din suflet sincer nu ma-m asteptat ca atata lume sa ne ajute avand in vedere criza sa va dea dumnezeu sanatate multa si numai impliniri

mamica de galusca alexandru gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

pana in momentul de fata avem stransi 1500 ron in contul in lei si 75 euro in contul pay-pal!
Va multumim pt efortul dv!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

miii de multumiri celor care au donat cu ajutorul vostru alex va avea o sansa la o viata normala.va multumesc din suflet

Mergi la inceput

mii de pupici din partea lui alex pentru efortul vostru cu vedere la salvarea lui alex,va rog sa ma credeti de abia astept sa na intoarcem si sa va povestim cum a fost si in sfarsit sa putem spune: da acum sunt sanatos si bine,
va multumesc din inima tuturor celor care ne ajutati si tuturor celor care s-au implicat stiu ca toti aveti copii acasa si ca nu va este usor dar va multumesc ca ne ajutati ca alex sa fie un copil normal si plin de viata.
multa sanatate si pupiciiiiiii

Mergi la inceput