ALEX,URGENT-3000 EURO-22 FEB!!-Avem Pay-Pal
Raspunsuri - Pagina 12
anyvovcu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Spuneti-mi si mie va rog cum se procedeaza? Depun banii in contul de la brd si e suficient? Mai trebuie vreo specificatie, ceva? Ce este contul pay-pal? Pot depune bani si acolo? E prea tarziu daca pun si eu azi niste banuti? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
draga mea nu este prea tarziu ba chiar am reusit sa prelungim un pic plecarea pana in 6 feb pt ca neau mai trimis ceva acte de complectat care nu stiu ce sa spun sunt ....
ceva de genul daca alex moare acolo ei nu acopera costul transportului inapoi asata e asa dar restul ceva de genul daca alex moare ei nu sunt trasi la raspundere si organele lui vor fi donate cu acordul nosttru ceea ce mie mie greu sa semnez dar am semnat eu nu ma pot opune sortii tot ce pot sa fac este sa ma rog si sa fiu tare pt alex si mai mult de atat nu mai pot face nimic ......
mie atat de greu sa le semnez caci mi se pare ca cosmarul de la tg mures se intoarce...atat as vrea sa treaca odata si sa fie bine caci uneori simt ca nu mai am putere sa merg inainte dar cand alex zambeste mie deajuns pt a lua totul de la capat si pt a lupta cu boala.
iti multumesc si va multumesc ca ne ajutati in continuare
mamica de galusca alexandru gabriel
alex_andra spune:
Va doresc multa sanatate si multa putere
I-am trimis tot din brd de pe contul sotului, cred ca intra tot azi.
Doamne ajuta!
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anyvovcu
draga mea nu este prea tarziu ba chiar am reusit sa prelungim un pic plecarea pana in 6 feb pt ca neau mai trimis ceva acte de complectat care nu stiu ce sa spun sunt .... ceva de genul daca alex moare acolo ei nu acopera costul transportului inapoi asata e asa dar restul ceva de genul daca alex moare ei nu sunt trasi la raspundere si organele lui vor fi donate cu acordul nosttru ceea ce mie mie greu sa semnez dar am semnat eu nu ma pot opune sortii tot ce pot sa fac este sa ma rog si sa fiu tare pt alex si mai mult de atat nu mai pot face nimic ...... mie atat de greu sa le semnez caci mi se pare ca cosmarul de la tg mures se intoarce...atat as vrea sa treaca odata si sa fie bine caci uneori simt ca nu mai am putere sa merg inainte dar cand alex zambeste mie deajuns pt a lua totul de la capat si pt a lupta cu boala. iti multumesc si va multumesc ca ne ajutati in continuare mamica de galusca alexandru gabriel |
Ani, multa putere, multa, multa....bine????????
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
anyvovcu spune:
cami mii de multumiri asa este avem nevoie de multa putere si de multe rugaciuni dar eu stiu ca vom trece cu bine si peste asta asa cum am mai trecut cand nu aveam sanse.....stiu ca va fi bine caci alex este si va fi mereu un luptator.
anyvovcu spune:
alex andra confirmam intrarea banutilor de la tine mii de multumiri si multa sanatate si mai confirmam intrarea banutilor dar nu stiu de la cine caci apare numele meu la depunator dar mii de multumiri si multa sanatate
anyvovcu spune:
un nou cuvant adaugat la vocabularul nostru "pasi" adica pisi dar merge si asa.
dragele mele va multumesc caci am si eu cu cine sa-mi impartasesc bucuriile necazurile si gandurile eu asa nu am cu cine doar cu voi
sunteti super mamicii
ancadragoman spune:
BRAVO ALEX!!!!!!!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anyvovcu un nou cuvant adaugat la vocabularul nostru "pasi" adica pisi dar merge si asa. dragele mele va multumesc caci am si eu cu cine sa-mi impartasesc bucuriile necazurile si gandurile eu asa nu am cu cine doar cu voi sunteti super mamicii mamica de galusca alexandru gabriel |
felicitari, pui mic!!!
Any, puteti pleca sambata chiar daca nu s-a strans toata suma??
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 25+ cu Matei Stefan
Alex are nevoie de noi
Irinusha spune:
Felicitari ptr. progrese!
Any, asta vroiam si eu sa intreb, ce se intampla daca nu s-au strans toti banutii?
Sanatate multa puiului!
Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!"
Curiosi?
anyvovcu spune:
dragele mele intradevar noi incercam sa mai amanam pana in 15 daca se poate cu plecarea si in caz ca nu se strang toti banuti pana plecam noi va rog daca doriti sa ne ajutati in continuare deci noi chiar avem nevoie de suma asta si am facut card la contul de euro ca sa poata sotul sami transfere daca se mai strange dupa plecarea noastra .
in ideea asta am facut card ca sa poata fi alimentat din tara de catre sotul meu fara comision de transfer ca am vb la banca si nu ne ,ai ia comision daca transferam de pe contul de lei pe cel in euro.
va rog daca doriti sa ne ajutati pana se strange toata suma sa stiti ca puteti si dupa ce plecam noi .
va multumesc inca o data pt ajutorul si sprijinul vostru si alexandru va pupi dulce