ALEX,URGENT-3000 EURO-22 FEB!!-Avem Pay-Pal
Raspunsuri - Pagina 11
sirimie spune:
O informatie neverificata, eu cred ca merita incercat
http://jurnalulcristinei.blogspot.com/2010/01/operatii-gratis-pentru-copii-in.html
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
anyvovcu spune:
draga mea intradevar cum am mai spus si nooi tot acolo mergem dar nu mai accepta copii care au nevoie de mai multe operatii una dupa alta ca alex iar noi ne rugam de ei de jumate de an ca sa ne ia si asa de abia neau acceptat pt ca cei trb lui alex aste foarte sofisticat si nu sunt prea multe garantii ca va iesi din sala dar ca va fi normal alex are deja un stop cardiac facut in sala la a doua operatie in tg mures.si noi am vb cu ei si am trimis actele si de abia neau acceptat doar cu conditia ca daca alex are nevoie de mai mult de o operatii el are nevoie de 2 sau 3 depinde de rezultat la cathetherism si doar daca mai punem si noi la tratament caci are nevoie de pastile tari si foarte periculoase si plus de asta nu stim cat stam acolo 1 luna sau poate 6 mi sa spus de acolo sa ma astept si la 6 luni de stat caci nu e usor ce trb sai faca lui alex.
da au fonduri dar ptr cate o operatie sau 2 dar la distanta de ani sau de mai multe luni nu ca alex care are nevoie de vreo 3 in 1 luna sau cateva saptamani.
dragele mele multumim inca o data caci cum am mai spus acest msg nea ajutat si pe noi caci altfel si acum mergeam la tg mures si cine stie daca alex mai era cu noi.............
trimiteti la toata lumea ca sa stie ca mai e mereu o sansa cat de mica dar mai este.
va iubim si va pupam dulce
mamica de galusca alexandru gabriel
M&M spune:
Any, sa de Dumnezeu sa fie bine totul cu Alex!!
Cum stati cu banutii? Mai sunt putine zile pana pe 31ian...
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 23+ cu Matei Stefan
Alex are nevoie de noi
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arhistefy Am depus si eu 100 lei prin Piraeus Bank. Ordin de plata 874274/24.10.2010, titular de cont Chircu Mihaela. Multa sanatate puiului mic si Domnul sa va aiba in paza lui! La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine. Cu drag, Mihaela |
mihaela,confirmam intrarea banutilor de la tine!multumim!
stiam de vreo 2 zile,dar forumul de abia a functionat zilele astea!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
mihaela77O spune:
noce,multumim din sufletul pt ajutorul dat!
Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_26 Cum stati cu banutii? Mai sunt putine zile pana pe 31ian...[/font=Century Gothic] |
cristina,din pacate mai avem pana sa strangem toata suma...situatia arata cam asa:
avem 2940 ron,260 euro si 137,19 $!
Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
anyvovcu spune:
pupici si multumiri pentru ajutorul vostru speram sa va dam numai vestii bune de acum in colo si la randul nostru sa va putem rasplati vreodata macar cu un zambet si o floare
mamica de galusca alexandru gabriel
alex_andra spune:
Spuneti-mi si mie va rog cum se procedeaza? Depun banii in contul de la brd si e suficient? Mai trebuie vreo specificatie, ceva?
Ce este contul pay-pal? Pot depune bani si acolo?
E prea tarziu daca pun si eu azi niste banuti?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
ancadragoman spune:
Andra daca depui in contul de la brd este perfect si nu e deloc tarziu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE