ALEX,URGENT-3000 EURO-22 FEB!!-Avem Pay-Pal
Raspunsuri - Pagina 10
Dory232002 spune:
Mihaela770, am primit pm-ul tau si ti-am raspuns, insa nu stiu daca sa trimis mesajul ca mi-a aparut ceva ciudat la final.Iti confirm aici caci de pe numele pe care mi la-i scris in pm am depus banutii.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dory232002 Mihaela770, am primit pm-ul tau si ti-am raspuns, insa nu stiu daca sa trimis mesajul ca mi-a aparut ceva ciudat la final.Iti confirm aici caci de pe numele pe care mi la-i scris in pm am depus banutii. Dory & Alexa |
dory,n-am primit nici un pm....deci,au intrat banutii de la voi,multumim din suflet!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
vias spune:
Ani. la semnatura mea la POZE gasesti... pupici lui Alex
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
anyvovcu spune:
foarte frumoase pozele si de bb ce sa mai zicem o dulceata ica si scumpa
multa sanatate sa aveti si numai raze de soare in viata si drumul lui sa fie presarat cu petale de trandafir
mamica de galusca alexandru gabriel
anyvovcu spune:
dragele mele azi alex a facut o gramada de poze afara in zapada si singura lui parere despre zapada este.......issssssss e rece
cand le developam le vom pune sa vedeti un pici mic in zapada care nici nu stie cum il cheama dar stie ca e isss.
va pupam si speram sa plecam cat mai repede caci am trimis toate actele necesare si acum asteptam .......
dd sa ne ajute sa razbim si sa fim sanatosi
pupici
Arhistefy spune:
Am depus si eu 100 lei prin Piraeus Bank.
Ordin de plata 874274/24.10.2010, titular de cont Chircu Mihaela.
Multa sanatate puiului mic si Domnul sa va aiba in paza lui!
anyvovcu spune:
multumim din suflet cu cat mai aproape suntem de plecare cu atat devin mai nelinistita dar si mai nerabdatoare
de abia astept ca totul sa se gate si sa fim sanatosi si sa putem face detoate fara stopuri fara frica ca daca.....
va pupam caci iesim un pic sa facem isssss la zapada cat mai este apoi o sa venim cu nasu rosu ca rudolf.
pupici
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noce Any, acum am dat peste povestea voastra si as vrea sa dam si noi o mana de ajutor. Sotul meu vrea sa faca o cheta printre prieteni, pentru ca ce am da noi probabil ca ar fi prea putin fata de cat aveti voi nevoie. Poti, te rog, sa-mi dai un pm cu nr tau sau al sotului ca sa va poata suna? Sanatate lui Alex si voua multa putere! Doamne ajuta sa treceti cu bine de operatie! Happy-mami de Filip, 1 august 2009 La 5 luni www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian |
am trimis eu PM!
Ani, cum stati cu banutii???????
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
mihaela77O spune:
avem 2280 ron,220 euro si 137,19 $!
morcoveatza,multumim!
cristina26,multumim!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
anyvovcu spune:
dragele mele am primit confirmarea de la cei din israel cand ne cumparam biletele putem merge oricand caci suntem asteptati
abia astept sa iau biletele si sa mergem ca alex sa poata fii un bb la fel ca ceilalti
azi vb pt bilete caci trb cu prelungire peste 3 luni valabilitatea lor ca sa nu mai cumparam de acolo daca stam prea mult
va pupam alex e bine dar tot de sotii se tine ca de obicei