Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinabobe rebiana eu ma bag la greturi. toata sarcina nu am avut pic de greata nu am stiut ce e aia, si ete ca aparura acum... , imi vine sa dau afara pana si manndarinele, in schimb de craciun la ora 7 dimineata mancam sarmale alaturi de cafea si a fost bine, de unde deduc ca doar mancarea sanatoasa imi provoaca greata.in schimb pe langa greturi am inceput sa ma rasucesc tare greu in pat, dor salele rau, si inca niste chestii pe acolo prin interior cabluri sau ce or fi cand ma invart...zici ca se rup. a inceput sa nu mai fie prea vesel... 28 Rares |
Irina, la sarcina cu Luca mi s-a intamplat sa-mi fie greata si sa am stari de voma fix incepand cu trimestrul al III-lea. M-au tinut pana la nastere si au facut front comun cu durerile de sale, umflaturile ingrozitoare ale picioarelor (erau ca de elefant) si altele.
La sarcina aceasta neplacerile primului trimestru s-au intins pe intre parcursul, insa. Mai e putin!!
Vom ajunge cu bine la final, vei vedea!!

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
ellanik spune:
Irina stai sa vezi ca parca in fiecare zi se accentueaza durerile astea cu cablurile interioare.Eu cand ma dau jos din pat parai,pocnesc, rade barbatzelul meu....azi vb cu niste prieteni si ziceau sa mergem la bowling si el a zis ca vine cu bila lui norocoasa(adik eu)
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
dayanara spune:
oana, intr.adevar aici de exemplu medicii nu recomanda, nici moasa, asemenea centuri sau body, din motivul spus de tine, ca nu mai lucreaza muschii cum trebuie, cel mai indicat e sa faci abdomene
eu oricum mi.am pus chestia aia cam la 1 luna sau 2 nu imediat
cand mi.am dat seama ca nu mai de abdomene n.am timp :)
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Pe mine ma omoara durerile de genunchi. Can ma ridic, stau 1min-2 pe marginea patului, apoi incet incet ma ridic si tot parca mi se rup picioarele de la genunchi. Idem si cand stau pe wc.
Apropo, ca zicea Vladi ca a ajuns la 100 kg.
Ma laud si eu cu 1 metru in "talie".
Seara deja sare de 100 cm, dar cum metrul meu e pana la 100 ghicesc si eu ca e vorba de 1-2 cm in plus.
irinabobe spune:
mai fetelor ce ma sperie pe mine e ca mai avem destule saptamani in fata, si daca de acu ma dor asa instalatiile interioare ce ma fac de acum incolo...deja am impresia ca sunt globul pamantesc din orice parte ma uit vad numai rotund si nu avem decat 28 de saptamani...
noaptea ma cert cu iepurele pe teritoriu, el a pus monopol pe laterale si fata asa ca eu sunt nevoita sa dorm doar pe spate si am intepenit al naibii... ee se pare ca de acum incep adevaratele placeri ale sarcinii sau cel putin la mine.
28
Rares
oanaiacovita spune:
Iar mi-au furat semnatura.
Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
Onitza mea, ma mai duc la scoala, macar saptamana aceasta sa las totul in ordine!
Sper sa ma tina.. sa nu ma duc decat luni si apoi sa anunt "abandon" :)) Oricum ar fi, eu si bebelina vom fi pe primul plan!
Stiu ca-s doctori care nu recomanda centura postnatala; eu voi folosi pentru ca nu ma vad exersandu-mi musculatura abdominala prea curand dupa nastere, desi mi-ar placea! Ajuta psihic (pe bune!) sa te vezi in oglinda mai "trasa prin inel" si dai jos mai repede kilogramele... eu asa am experimentat dupa ce m-am decis s-o port.
Avantajul este ca avem cateva luni cu temperaturi atmosferice mai joase pana in vara si le putem purta pe sub bluze, pulovere, rochii, geci etc.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Rebiana sa ai grija te rog, si apoi te asteptam la "cloceala".

Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Bebe mic 
Rebiana27 spune:
Irina ce glob pamantesc zici tu acolo?? Tocmai ce te-am vazut in poza din albumul pentru montaj si mi-am bagat unghia in gat!!! :)) Eu cred ca aveam burtica asa mica pe la 22-23 de saptamani... ca acum e asa rotundaaaa!
Nu mi-am mai facut poze cu totul ca sa bag demonstratie.. m-am axat pe unele "artistice" in care am facut zoom pe burtica! Cat o iubesc!! Am adaugat una in albumul meu de pe picasa.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Eu va zic noapte buna, si miscari usoare in pat.![]()

Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Bebe mic