Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Daaaa, Rebiana, neuronul asta gravid se tine de 5 ore sa iti zica ce faina e poza, mai ales ca stiu de unde ai luat "modelul".Tre sa caut si eu ceva bluzite sic sa intru in "studio".Mai pune si restul pozelor, plsss.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

La multi ani , CoriMami!
Sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara la termen, cu un bebe sanatos!

Roxana am si eu o burtiera (sau cum ii zice), asemanatoare cu cea spusa de tine, e f buna..si intr-adevar o mai purtam si noaptea, numai ca nu am folosit-o dupa ce am nascut ci dupa 1 luna.., si am ramas cu burta.
Rebaina si eu imi doresc sa atingi si sa depasesti target-ul propus.
Niculina ina bine ai venit!
Sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere la termen cu bebe sanatos!
Ai PM.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 24+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

rebiana multumesc da eu asa o simt burta. si ma tine de zici ca se sparge sau ca am ighitit un purcel intreg.
oana somn usor! deja nu are sens sa ma mai rasucesc, ca nu primesc nimic bun, interzis de la dr, asa ca ma ambitionez si stau pe spate

28 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana burtica!

irina m.am uitat si eu si chiar ca esti ok, pt varsta asta a sarcinii, la fata nu esti umflata, nimic! chiar imi place tunsoarea
daca ai vreo poza mai explicita cu ea sa mi.o dai si mie daca poti ca lunile urmatoare tre sa ma duc la tuns

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Daaaa, Rebiana, neuronul asta gravid se tine de 5 ore sa iti zica ce faina e poza, mai ales ca stiu de unde ai luat "modelul".Tre sa caut si eu ceva bluzite sic sa intru in "studio".Mai pune si restul pozelor, plsss.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Am avut sursa de inspiratie la Bea! Ea e o adevarata artista!!
Somnic usor!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Seara buna burticute,
Vad ca vorbiti de dureri de una alta, eu vreau sa va intreb daca mai are cineva arsuri de la stomac..., de fapt mie simt ca imi ia foc tot esofagul si asta de vreo 2 zile bune incoace,de-mi vine sa.As lua ceva, dar nu stiu ce e voie, poate imi dati vreo idee.....Si asta pe langa durerile de genunchi, spate si chestii interne.
Rebiana, ai grija de tine,incearca sa nu mergi prea mult la scoala, ideal ar fi sa nu mai mergi deloc.Eu ma bucur ca am intrat de azi in saptamana 30, ca si tine, sper sa ajung la 34 minim.

Ramona, 29+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Pun de capitol nou!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

dayanara multumesc mult, dar legat de tunsoare nu stiu daca e un model anume, ca ...coafeza care m-a tuns a zis ca bretonul meu nu are nicio forma , cine ma tunsese alta data a facut-o tare prost(desi tot ea o facuse) si m-a incurajat ca a facut tot ce se poate ca sa ii dea o forma ceva . pot eventual sa mai pun o poza din fata ca sa iti dai seama ce si cum. eu oricum cer tunsoare in scari, intreaba asa si poate se prind fetele de acolo despre ce e vorba.

28 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Continuam discutiile aici!

Mergi la inceput