Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
dayanara spune:
rebiana, o poti arata, chiar te rog, eu acolo te.am citit si am adus vorba, asta e o marca din italia, asa scrie pe ea
intr.adevar si eu am purtat.o noaptea dar cateodata asa ma lua cu calduri de.o aruncam cat colo
ella hainutele din zarakids sunt foarte frumoase intr.adevar!
sa porti sanatoasa rochita si bebe geo sosetele
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Rebiana tu ai ceva....nu stiu ce dar te macin aceva, esti tristuta, abatuta.Ce bine ar fi sa mi se para! |
Pupa-te-as eu pe tine!
Nu-s tristuta, sunt letargica (din ce stau, din ce-as mai sta!) Ma macina contractiile... ca-s si dureroase dar mi-am stabilit un target (34 de sapt) pe care, daca-l ating, il ridic la 36 si asa mai departe :)) Cand am facut cerclajul mai toate asistentele imi spusesera sa ma rog lui Dumnezeu sa ajung la 7 luni; eu le-am spus ca nu ne vom vedea inainte de 36 de saptamani si mi-ar placea sa-mi tin promisiunea!Si mie-mi plac hainutele de la Zara!!
... aaa, si sunt invidioasa pe tine pentru rochita mov!!!! 
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
ellanik spune:
Dayanara
.M-am uitat si eu de centura de-asta post natala dar o sa iau dupa ce nasc ca daca voi fi nevoita sa fac cezariana [Doamne fereste!) sa nu iau degeaba.Eu am vazut aici fara picior dar ce ai aratat tu aici e super .Parca am vazut si la teleshopping.Sa ma interesez.Pupici!
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
dayanara spune:
Cori
sa fii sanatoasa si fericita!
ma tin de ieri sa intreb de andira oare ce.o face?¿ sper ca fetele sunt bine !
rebiana eu n.am problemele tale dar tot imi pun target de aia si la semnatura ma tot incurajez cu cate.o saptamana in plus....fac ce fac si vreau sa treaca timpul mai repede
sotul a luat de craciun un salam de la romani si eu stiind ca salamul in general e crud, ca de aia ma feresc de ala de aici, nici nu m.am uitat la el, dar azi am citit eticheta si scrie produs fiert si afumat, nu e din ala de sbiu, doamne ce m.am bucurat :)))
abia astept sa mi se faca foame !
azi am iesit sa.mi iau niste creme de fata , sa ma animez un pic, leo mi.a luat si el o camera foto...dar eu ma bucur rau de salam :))))
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Daca tu ti-ai propus acest target Rebiana sigur il vei atinge.
Va fi bine vei vedea!
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui dayanara Cori sa fii sanatoasa si fericita!ma tin de ieri sa intreb de andira oare ce.o face?¿ sper ca fetele sunt bine ! rebiana eu n.am problemele tale dar tot imi pun target de aia si la semnatura ma tot incurajez cu cate.o saptamana in plus....fac ce fac si vreau sa treaca timpul mai repede sotul a luat de craciun un salam de la romani si eu stiind ca salamul in general e crud, ca de aia ma feresc de ala de aici, nici nu m.am uitat la el, dar azi am citit eticheta si scrie produs fiert si afumat, nu e din ala de sbiu, doamne ce m.am bucurat :))) abia astept sa mi se faca foame ! azi am iesit sa.mi iau niste creme de fata , sa ma animez un pic, leo mi.a luat si el o camera foto...dar eu ma bucur rau de salam :)))) roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Si eu m-am intrebat de Andira! Rau imi pare ca nu avem un telefon sau o adresa de mail unde s-o putem contacta!!
Mai devreme realizam cat de rapid au trecut cele trei saptamani de vacanta ale mele si m-am incurajat spunandu-mi ca asa vor trece si celelalte pe care le mai am de aici inainte! De astazi sunt in sapt 29!
Ai fost tare la faza "abia astept sa mi se faca foame" :)) Cand am vreo pofta nu mai conteaza ca e stomacul full sau unde ma aflu! De f multe ori mi-era atat de rau incat ma chinuiam sa inghit ceva si tot infulecam ce pofteam. Evident ca nu ajungea in stomac.. dar macar satisfaceam papilele gustative :))
Mai e cineva in trimestrul III cu greata si stare de voma? Intreb asa ca ma simt singura in club :))
Mami de Luca
again ~
ellanik spune:
Dayanara eu singurul salam pe care il mananc si prefer este cel de sibiu.Am repetat analizele si sunt ok.
Azi am mancat niste midii pane cu usturoi .Imi era o pofta !!!Si niste calamar si o bucatica de 5 pe 5 cm de tort.Acum am o jumatate de pomelo langa mine sa sting arsita si colesterolul.
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui ellanik Daca tu ti-ai propus acest target Rebiana sigur il vei atinge. Va fi bine vei vedea! +30 cu George-Theodor AMR 9 saptamani !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati ! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
Sunt ferm convinsa ca ajung in luna a noua!!
Stiu ca Dumnezeu, in bunatatea lui, ma va ajuta sa am copilul sanatos pe care-l astept atata!Am citit ca acea centura postnatala e benefica si in cazul nasterilor prin cezariana... sustine burtica si ajuta mushii sa-si recapete tonusul dar mai ales diminueaza durerile (ridicat la bebe, alaptat, intoarcere de pe o parte pe alta in pat). Nu stiu daca toate fetele care au nasut prin cezariana au suportat-o, insa!
Sa dea Dumnezeu sa nasti natural, cu epidurala, si sa ai o nastere usoara. Sunt sigura ca vei avea o refacere rapida pentru ca esti o fire dinamica, vesela si optimista!

Mami de Luca
again ~
irinabobe spune:
rebiana eu ma bag la greturi. toata sarcina nu am avut pic de greata nu am stiut ce e aia, si ete ca aparura acum...
, imi vine sa dau afara pana si manndarinele, in schimb de craciun la ora 7 dimineata mancam sarmale alaturi de cafea si a fost bine, de unde deduc ca doar mancarea sanatoasa imi provoaca greata.
in ceea ce priveste targetul tin pumnii sa il atingi hai ca mai e putin. si eu am intrebat dr pana la cate sapt e obligatoriu sa ajung a zis ca 34 deci am acelasi target...deocamdata, normal ca dupa aia ridic stacheta daca se mai poate.
in schimb pe langa greturi am inceput sa ma rasucesc tare greu in pat, dor salele rau, si inca niste chestii pe acolo prin interior cabluri sau ce or fi cand ma invart...zici ca se rup. a inceput sa nu mai fie prea vesel...
Cori LA MULTI ANI si sa ai un bebe sanatos , frumos si destept!
legat de centuri intelesesem ca la cezariana sunt contraindicate pana la vindecarea taieturii.
28
Rares
oanaiacovita spune:

Cori LA MULTI ANI!!!!MULTA SANATATE SI O NASTERE USOARA SI BEBE LA TERMEN!!!!

Rebiana eu sunt convinsa ca iti vei atinge targetul.Sper ca nu te mai duci la scoala.
Cu centurile astea postnatale, eu citisem ca unii medici nu le recomanda pentru ca nu mai lucreaza muschii cum trebuie si isi revine mult mai greu organismul.Acum voi ziceti ca merita?
Ella felicitari pentru achizitii. Vezi ca esti restanta cu niste poze si vrem sa vedem noul culcus al lui bbGeo.
Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!