Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaiacovita spune:

Apare si oaia ratacita. Finally suntem singurei.
Vai ce m-au obosit atatea vizite, atatea vase de spalat, atata mancare.
Casa mea arata ca dupa bombardament, dar am apucat sa imi fac o idee cam ce inseamna copil mic. E cam jale, peste tot sunt firimitrui, jucarii, urme de degete, nu mai zic ca ma ia groaza.
Is cam franta, dar nu ma doare nimica, chiar ma simt mai bine ca niciodata, in afara de oboseala.
Ma bucur ca v-a placut montajul.
Cine vrea sa schimbe poza, sau sa adauge alta, fara probleme poate sa trimita una noua. Montajul nu e finalizat, eu tot astept sa apara mai multe fete in el.
E foarte buna ideea Denisei sa mai facem unul spre sfarsit, dar va fi mai greu de realizat, pentru ca unele dintre noi deja or sa il aiba pe bebe si altele inca vor fi brticute, dar vedem mai incolo.
Cata(mami de Stefi) poti trimite o poza pe mailul comun sclipiciosi2010@gmail.com sau sa uploadezi o poza pe contul comun de pe picasa.
Denisa tu esti visul oricarei gravidute si cred ca fantezia oricarui barbat.
Arati extraordinar.
Ella tare bine iti sta graviduta.
Si mie imi zice lumea la fel,ca burtica nu a mai crescut, dar balcoanele si-au marit considerabil suprafata.![]()
La kilograme, am 9 luate pana acum, dar am pus multicele acum zilele astea, de sarbatori, sa vedem in 14 cat are bb. As vrea sa mai fac un 4d sapt viitoare daca gasesc loc la dr-ul la care am mai fost si mi-a placut ca era atent. Vreau totusi o poza reusita cu bebe 4d sa o pun in albumul lui.
Alina2 sunteti o familie tare frumusica.
O sa ai o minune de fata.
Uta ma bucur enorm ca ai mai intrat sa ne dai de veste. Am luat o poza de la tine din cele postate si va fi in montaj.
Adriana incearca sa iti faci loc pe C pentru ca din cauza asta merge greu tot sistemul, nu neaparat internetul. Iar pentru net, incearca sa stergi cookies si history sau deschide cu un alt browser. Eu folosesc Google Chrome si sunt multumita de el.
Niculina bine ai venit printre noi!
Vladi eu stiu ca ti-ai mai activa PM-ul ca am vorbit, dar nu inteleg de ce nu ti se mentine activ.
Daca nu ai primit cum a trimis ROxana, incerc si eu.
Pupici inca o data tuturor fetelelor care au apreciat montajul facut si mai astept burticute sa fie unul cat mai complet sa ne amintim cu drag de perioada asta peste ani si ani.

Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
niculina_ina spune:
Ioana fota, eu am folosit la fetita sterilizator pentru microunde de la chicco, care mi s-a parut bun, insa acum am citit ca cele la microunde nu ar fi asa de bune si acum am luat electric de la avent.Pompa nu am folosit dar acum mi-am luat de la nuk.
Vroiam sa va cer si eu o parere:am contractii si dureri si din acest motiv iau 3 no-spa pe zi, 2 arefam si uscosin la nevoie.Motivul durerilor nu mi l-a gasit niciun dr.si sa nu credeti ca am cerut o sg parere ci vreo 6. Colul este inchis, este lung,placenta este sus, analizele ok, nu stiu ce sa mai cred.Insa eu cand ma dau jos din pat imi simt burta grea, ca si cum ar cade si dupa ce am stat intr-o zi 5 ore in picioare, seara am avut mai multe contractii si a doua zi secretia obisnuita era colorata f slab in maro. Dupa aceasta am facut toate controalele despre care am spus mai sus.
Voi ce ati face in locul meu?
vladimirescu spune:
Dayanara, ce tare esti, te-ai descurcat! Am primit PM, multumesc mult de tot!!!
Eu pe vremuri mi-am activat PM, dar nu inteleg de ce acum e dezactivat... am intrat in profil si nu m-am prins ce am de facut ca sa apara si la mine activat... Poate se dezactiveaza singur pt ca nu-l prea folosesc?
Te-am vazut in montaj - e o poza f veche, nu? ca burta nu e deloc!!!
Am tot citit ce harnice ati fost, ati facut sarmale, salate boeuf, torturi etc... Dupa Craciun am intrat si am scris un mesaj kilometric in care va laudam pe fiecare, dar mesajul s-a pierdut, si n-am mai avut nervi sa mai scriu o data...
Eu n-am facut absolut nimic de Craciun, am mers la socri la Iasi unde am stat mai tot timpul in pat la televizor sau citind povesti cu Vladimir. Pe scurt, am stat 1 saptamina ca o mare beshnitza, uneori doar puneam masa, dar farfuriile nu le stringeam cind ne ridicam de la masa (ca sa fiu sincera, nici acasa nu le string, mie-mi place sa pun masa si s-o decorez, de strins poate oricine, nu e necesar simt artistic :)) Socrela a facut sarmale moldovenesti, cirnati si jambon de casa, piftie (racituri) de curcan samd... Noroc ca a cam gresit cirnatii si jambonul afumat, nu erau prea buni, ca altfel cred ca luam 5 kg saptamina aia... Am luat doar 0,5 kg, sint f multumita :))
Venita insa acasa acum, am mincat zilnic cite o tona de dulciuri - am gasit la intoarcere la birou cosuri din alea de protocol trimise de citeva firme cu care lucram eu sau sotul, toate cu cozonaci, ciocolate, dar mai ales martipan (eu mor dupa el), fructe uscate si tot felul de dulciuri uscate italiene (vad ca anul asta a fost la moda Dolceria Venetiana :)), asa ca... na! am recut de 100 kg - azi am 101 ![]()
Pup! Si daca tot asa leneveala o sa fie pe aici, mai intru eu cu niste off-topicuri din astea :))
28+ cu
Tudor
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
irinabobe spune:
ioana eu am luat sterilizator de la avent si pompa de la medela...acum inca nu stiu cat de bune sunt vom vedea.
oana am pus si eu in album o poza de la 28 de sapt unde se vede mai bine burtica daca mai faceti modificari la filmulet, daca nu nu e nicio problema.
28
Rares
oanaiacovita spune:
Eu am o pompa manuala primita de la o prietena, si cand am vrut sa o testez, auileu ce doare.
Sper sa ma obisnuiesc.
Vladi, am primit si eu cos cu de toate de la birou, dar am incercat sa ma mentin cat mai departe de el, ca si asa am mancat fff multe dulciuri si mancaruri grase. Dar asa imi face cu ochiul cutia cu bomboane cu lichior, de mor.
Noroc ca in alta cutie erau si cateva bomboane de alea si mi-am satisfacut pofta, dar cealalta cutie e un fruct interzis.![]()
Irina, nu vad poza in album.
Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
Fete dragi, inceputul de an sa va umple sufletele de speranta si cugetele de optimism. La multi ani! 
Ma alatur si eu celor pline de multumire pentru Oana si Alina care au realizat minunatele montaje. 
Despre pompa de san, am mai spus, am folosit cand il alaptam pe Luca una manuala dar nu mi s-a parut eficienta. De data aceasta as opta pentru cea tip seringa (de la Philips Avent, despre care am referinte bune) sau pentru una electrica.
Deocamdata nu investesc in sterilizator, in speranta in care voi alapta mai mult decat dupa prima nastere; in cazul in care voi apela la completare cu lapte praf voi alege (probabil) solutia de sterilizat la rece de la Chicco.
About me... contractoasa, mofturoasa, lenevoasa si-alte de-astea dar cu sperante de revenire rapida :))
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ioana_fota spune:
[font=Times New Roman]CoriMami - La multi ani! si nastere usoara
.M-am uitat sa vad daca azi e ziua cuiva si am vazut ca tu erai pe lista ![]()
.Sa ai parte de sanatate si u si bebelul tau si nastere usoara.[/font=Times New Roman]

28+
Alexandra
dayanara spune:
rebiana imi pare rau ca ai contractii in continuare
am citit despre body.uri sau burtiere cum le spune, si eu am chestia asta de la prima nastere
http://www.clubanuncios.com/files/13183_3.jpg
dar a fost foarte scumpa, oricum atunci am dat pt ca in timpul sarcinii ma ingras si nu.mi cumpar haine si dupa tre sa.mi scot parleala :))) tind sa cred ca a fost buna, cel putin cand o puneam pe mine nu se mai vedeam burta nimic, dar pt un efect lung trebuia purtata destul chiar si noptile uneori
oana apropo de semne si urme prin casa, mi.am adus aminte cand se chinuia ivan sa manance singur, uite cam ce iesea:
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Dayanara#5422211406112091186
eu dupa aia il bagam direct in cada, dar daca scapa iti dai seama ce facea prin casa :)))
vladi poza mea din montaj e de mult, eu la sarcina asta am facut doar 2 poze, de atunci nimic
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Vladi chiar ma intrebam cat ai de gand sa stai plecata prin vecini.Misto faza cu socrela care a gresit carnatii.Si mi-a placut ce sistematic ai luat-o pe Niculina cu moderarea.Cat despre revenitul cu offtopicul esti prea tare.
Niculina welcome si sarcina linistita in continuare.
Rebiana tu ai ceva....nu stiu ce dar te macin aceva, esti tristuta, abatuta.Ce bine ar fi sa mi se para!
Andra nazdravano frumos iti sta!Manca-o-ar mama pe ea de optimista si curajoasa.
Oana saru'mana.Din pacate eu nu prea pot sta departe de dulciuri si fac niste eforturi.Azi am fost putin in mall si mi-am luat o rochita asa finuta mov dintr-un tricot asa fin si merge si cand nu voi ma fi graviduta.Dar pe motiv de tzitzi supradimensionate a trebuit sa schimb vreo 2 la cabina.Macar sa fie pline cu lapte ca sa stiu de ce le cresc si intretin.I-am luat si lui bebeGeo niste sosetute de la ZaraKids unde ,mamici d efetite atentie, am vazut niste rochite de toata minunea si niste pelrine si bolerouri si fuste gogosar si fuste mini de denim pt 6 luni , si pt baieti am vazut pulovere cu fermoar si buzunarel, blugi,raiati,pantofi.Noroc ca nu aveam prea multi bani la noi ca praf ii faceam.Tati i-a luat lui bebeGeo o broscuta pt baie care se intoarce cu cheia si cand sta pe burta canta ca si cand ar avea apa in gura si cand sta pe spate canta fara efectul respectiv.Tati nu se poate abtine de la luat jucarii si dea aveam discutii pe tema asta dar il iert ca am asteptat asa mult copilul acesta....
Nici eu nu am reusit sa vad montajul Oanei decat putin pt ca netul asta merge ca ...(ca ce am eu mai lat de cand sunta gravida
).
Va tzuc!Revin.

+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Rebiana27 spune:
Roxi foarte faina centura postnatala cu pantalon pe care-ai avut-o!! Mie mi-a adus mama ceva in genul acesta, nu f scumpa si am fost multumita de ea. Intr-adevar trebuie purtata cu strictete pentru un efect bun... eu am purtat-o si noaptea. Am mai avut una tip maiou cu corset, de asemenea f eficienta!! Tocmai am urmarit si raspuns unei discutii pe topicul fetelor de ian-febr despre asta. Am sa-i arat fetei de acolo si imaginea expusa de tine (e mult mai graitoare decat orice explicatie), daca nu ti-e cu suparare! 
CORIMAMI, La multi ani!! Nastere usoara si la termen!! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!