Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
Bine v-am gasit in 2010, vad ca a intrai si uta, am bucur ca totul e bine si sper sa-ti termini scoala si sa-ti gasesti si slujba pana la sfarsit de februarie!
As vrea si eu noile parole, daca se poate, pe PM. Mersi anticipat!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
vladimirescu spune:
LA MULTI ANI, burtoasele !!!!!
Sa avem cu toate un an bun, cu copilasi sanatosi tun si papaciosi, cu familii iubitoare linga noi ! Sa avem puterea si rabdarea de a trece usor de primele luni, mai cu somn, mai cu nesomn, mai cu emotii - mai ales mamicile la primul copii, sa trecem zimbitoare si cu intelepciune de perioada de colici si de toate incercarile care ni se dau ca mame si sa dovedim ca meritam darul minunat pe care ni l-a dat DD !
V-am citit si sint la zi, chiar daca n-am intrat deloc de vreo 2 saptamini :)
Andra si Dianami, eroinele noastre greu incercate, m-am gindit mereu cu drag la voi si v-am tinut pumnii - inca ii mai tin, ca sa treceti cu bine de incercarile la care sinteti supuse! Am tot respectul pentru voi ca va vad asa puternice, cu vointa de a gindi pozitiv si de a face tot ceea ce e necesar ca sa fie bb bine!! Bravo voua si va doresc multa putere in continuare, si sa va ajute DD sa nasteti copii sanatosi!
Oanaiacovita, nu am vazut montajul ca inca nu am noua parola (poate mi-o trimite cineva, va rog?) dar vreau sa-ti spun ca sint impresionata de cit de mult ai muncit si ti-ai batut capul mereu pt noi toate ! 
Niculina_ina, bine ai venit printre noi! Scrie-ne te rog cite ceva despre tine ca sa ne cunoastem mai repede si sa avem subiecte de dicutie :)) Da te rog si informatiile in cite saptamini esti, daca e fata sau baiat sau... surpriza ?, data prevazuta a nasterii etc... Ziceai ca stai mai mult la pat? De ce? Cred ca stii ca primele mesaje vor fi moderate si vor aparea mai greu in pagini, asadar sa nu te gindesti ca nu te citeste nimeni si nu-ti raspunde, pur si simplu te vom vedea mai greu la rimele 10 mesaje - ai rabdare un pic si scrie repede citeva mesaje :)
28+ cu
Tudor
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Am rugamintea sa-mi dati si mie parolele noi ca sa vad montajul cu burticulete, chiar daca nu am apucat sa trimit poza. Sigur a iesit frumos.
Noi o lancezim, nu prea am chef de nimic. Cand stau in pat imi vin idei, dar cand incep sa le pun in aplicare imi trec repede.![]()
Cristina +23
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
andra_s spune:
salutare si de la mine pe ziua de azi!
alina ct sau alta burtica, vreau si eu noua parola de pe contul de gmail. mersic anticipat 
niculina bine ai venit, uite inca o prahoveanca de-a mea, sa inteleg ca ai ceva probleme de stai la patut? sper ca nu e nimic grav,
gata nu ma intind cu scrisul ca o zbughesc in pat, nu mai e mult si redevin persoana activa care eram inainte de problemele astea. promit ca o sa recuperez la scutecele, dar oare o sa am atunci timp??? eu sper ca da ![]()
va pup pe toate 

POZE
31+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
dayanara spune:
vladimirescu, tu nu ai activat pm, dar ti.am trimis oricumj, adica am dat mesaj catre altcineva si am sters nickul ei si l.am pus pe al tau, sper sa fi mers
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ramy77 spune:
LA MULTI ANI!in 2010 tuturor burticutelor,sa avem parte de sarcini usoare si fara probleme in continuare, de nasteri la fel,daca nu mai usoare
,de bebei sanatosi si mancaciosi,sa dea D-zeu sa fie un an mai bun!
Oana,
super montajul, eu una apreciez efortul depus si timpul pierdut, nu cred ca e tocmai lesne sa faci asa ceva,asa ca, uite inca un buchet de

pentru tine. Si multumesc pentru parole!
Niculina bine ai venit, da-ne detalii despre tine. Ce e cu statul la pat? Si eu sunt prietena mare cu patul, asa ca sunt curioasa.
Andra si Diana, ma bucur tare ca ati facut totusi Rev-ul acasa cu cei dragi, sa dea Domnul sa fie bine in continuare si sa stea bebeii cat mai mult in burtica
Va pup, merg sa recuperez si revin,
Ramona, 29+
Briana-Maria
miria_cristina spune:
Multumesc, Roxana!
Am vazut filmuletul si este tare induiosator daca te gandesti cum din fiecare burtica se zamisleste un sufletel cu chip de inger. Fiecare cu fizionomia, cu atitudine sau cu zambetul ei, dar purtand in balonasul din pantece aceeasi fiinta nevinovata si fara aripioare.
O sa incerc sa pun si eu o poza.
![]()
Va pup! Merg la o repriza de somn.
Cristina +23
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
ioana_fota spune:
Niculina_ina bine ai venit printre noi
.Andra s ma bucur ca ai intrat si azi si ne-ai dat vesti bune despre tine si bebe 
.Se pare ca zilele astea cam toate suntem puse pe leneveala si eu zic ca asta nu e ceva chiar asa rau
.Am si eu o rugaminte la burticile care mai au bebei sa-mi spuna si mie ce fel de sterilizatoare si pompe de san au folosit ca sa stiu si eu spre ce sa ma orientez ca timpul asta trece asa repede si acusi ne trezim ca nu avem bagajelul si ce ne treb noi cele care avem mai putina experienta 
.
28 +
Alexandra
dayanara spune:
niculina bine ai venit! sa ai sarcina usoara pana la termen si nastere la fel
ioanafota, eu pompa n.am folosit dar sterilizator da, am avut de la chicco electric cu aburi, inca il am dar am sa.mi iau si solutie de sterilizat tot de la chicco si o cutie in care sa tin biberoanele si suzetele in solutia respectiva
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
niculina_ina spune:
Va multumesc pentru primire si LA MULTI ANI!
Sunt la a doua sarcina,mai am o fetita de 5 ani iar datele referitoare la noua sarcina sunt:
UM 27 IUNIE 2009
DPN 3 APRILIE 2019
Dr. mei sunt Mirela si Razvan Moarcas, Spitalul CFR 2