Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

OANAIACOVITA am uitat sa te pupik pt montajul facut asa ca iti trimit un buchet de si o groaza de pupici !!!!!!!!!

la fel si pt IOANACT.

29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Fete dragi, nun am putut rezista sa nu intru in noul an sa va urez La Multi Ani si un an nou bun, cu bebei sanatosi, cuminti si mancaciosi

Eu sunt intr-un mare stres ca trebuie sa termin scoala aici cat mai repede, sa gasesc serviciu si asta pina la sf lui februarie, inceputul lui martie cand vine bebe

Imi pare tare rau ca nu sunt activa la odiseea noastra, mai ales ca de cand am descoperit DC acum cativa ani mi-am tot dorit sa fiu si eu membra unei odisei

Am incarcat poze cu burtica si cu David in burtica

L-am vazut la eco 3D cand avea 29s 6z dupa masuratori si 1422 g. A fost tare simpatic, se pare ca dormea si noi vroiam sa-l deranjam asa ca ne-a tratat cu spatele :) si cand il prindeam cu fata si-a tinut mereu o manuta peste ochi, ba chiar la un moment dat si-a bagat si piciorusul in gurita

Mie mi-au descoperit diabet gestational asa ca acum imi verific glicemia de 4 ori pe zi si am grija sa numar carbohidratii la fiecare masa...PArtea buna e ca nu m-am mai ingrasat asa mult, pina acum 9 kg

Am vazut ca exista un montaj, se mai poate sa ma primiti si pe mine?Pot sa-l vad si eu

Of, of sper sa reusesc sa termin cu toate pina vine bebe, pina acum am doar hainute pregatite, primite de la prieteni la babyshower

Inca o data La multi ani si numai bine,
uta_ciun

31+ viitoare mamica de David Nicholas, asteptat pe 6 Martie 2010
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

La multi ani burtici! Fie ca anul ce tocmai a inceput sa fie mai bun din toate punctele de vedere decat cel ce a trecut, sa avem sanatate si numai realizari... si nu in ultimul rand sa avem nasteri usoare ca deja ne apropiem cu pasi repezi de momentul mult asteptat

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 29+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Uta_ciun, ce bine ca ne mai dai vesti! Am vazut pozele, ai o burtica frumoasa foc!
Offf, nu stiu ce sa ma mai fac cu calculatorul asta, nu vrea sa imi mearga deloc nici pe youtube, nici pe onetruemedia, nimic ceea ce inseamna filmulete, merg cateva secunde la inceput, apoi se opresc si cica se incarca dar nu mai incarca deloc. Nu am putut vedea decat inceputurile la montaje.
Cine se pricepe la IT imi poate da vreo sugestie ce pot sa fac in privinta asta? Are vreo legatura cu faptul ca ma tot avertizeaza "low disk space on c:" ?

Adriana 28+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

uta ciun ! ma bucur sa te vad :)sunteti tare frumosi toti, ca l.am vazut si pe bebe la eco si se vede foarte clar si bine :)

asteropi foarte frumoase pozele, arati super !

atb ai putin spatiu pe hard, incearca sa golesti cookies , istoricul eu stiu....tot cu toate ca nu cred sa mearga probabil ca tre sa dezinstalezi vreun program ce ocupa mult sau filme ceva de genul asta

roxana 28 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello !!
Ce am mai levenit de sarbatorile astea. Ne-am culcat numai la 3-4 si acum ne trezim.

asteropipan- foarte frumoase pozele voastre. Eu ma bucur de fiecare data cand vad o burtica mica.
Uta- ma bucur ca a i avut ceva timp sa treci pe la noi. Bafta in tot

Fimea cred ca e la regim. Dupa ce in noaptea de revelion am mancat cascaval si castraveti ca atat a vrut, ieri am zis sa mananc si eu piftie. A durat 10 minute, cand a vazut ea ca e carne "- ce ??? Carne?? Ia-o inapoi"
Pana pe seara am convins-o sa pape o cana de supa si una de lapte si ciocolata. Ma intreb de unde am pus 7 kg.

Denisa, 26 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riella_ela spune:

riella_ella DPN 11.04.2010 UM 05.07.2009 cuAndrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

La multi ani burtici!

Si noi suntem la capitolul leneveala, ca ieri ne-am culcat la 7.30 dimineata, ne-am trezit si pe la 6 dupa amiaza ne-am reunit iar cu totii, unde am continuat revelionul pana la 1 noaptea (ca incepuse sa se intareasca burtica, asa ca eu am fost cea care a spart gasca, ca altfel cien stie cat mai se statea). Nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul, asa bine ne-am distrat. Si parca DD a vrut sa ma "linisteasca" de tot, asa ca o familie prietena cu gazda a venit cu baietelul lor de 2 ani si ceva. Mai fetelor sunt toatal topita dupa pustiul asta!!! Era singurul copil printre 10 adulti, dar nu avea nici o treaba, era asa de frumusel, si cuminte si haios si lipicios si de...ma opresc aici ca nu mai termin
Oana super montajul, pe bune de nu mi-au dat lacrimile. la fata draga pt munca depusa
Rebiana pt mail. Nu stiam poezia aia a lui Paunescu. SUPERBA. Am salvat-o si o sa o il invat pe bebe cand o fi mai mare, ca tare frumoasa este.
Honey, Alina2 cand va vad ce suple si sexi sunteti...Sotii vostrii sunt tare norocosi!
Nu mai stiu ce vroiam sa va zic, ca sunt inca adormita, si cand vad si vremea asta de afara....

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

24+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niculina_ina spune:

Ma alatur si eu mamicilor de aprilie 2010.imi pare rau ca nu prea ma pricep unde ar trebui sa scriu dar sper sa ma invatati voi.Sunt si eu ca multe dintre fetele de pe aici mai mult la pat.Va pup si sper sa ma primiti si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui niculina_ina

Ma alatur si eu mamicilor de aprilie 2010.imi pare rau ca nu prea ma pricep unde ar trebui sa scriu dar sper sa ma invatati voi.Sunt si eu ca multe dintre fetele de pe aici mai mult la pat.Va pup si sper sa ma primiti si pe mine.

Bun venit!
Aici scrii si poti da si date pentru listuta de pe prina pagina, gen UM, DPN, data nastrii tale, medic, spital etc.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput