Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioanact spune:
Am facut cateva modificari la montajul facut de mine, asa fel incat sa se vada chipul si burta fiecareia, am schimbat si melodia, sa nu se termine brusc..
Delia am incercat sa i-au o poa din albumul de pe webshots, dar nu merge si in alblumul picasa nu am gasit.
Ellanik am pus si o poza cu tine, cea mai recenta (la 30 s si 4 d - ianinte de Revelion), sper ca nu te superi.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
24+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Dayanara am pus 11,8 kg de la inceputul sarcinii dar prevad ca pana nasc mai bag ceva.Hihihi! +30 cu George-Theodor AMR 9 saptamani !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati ! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
da pai cam asa am pus si eu, dar de acum incolo nu stiu de ce am impresia ca vom pune cel mai mult :)))
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
Ioanact spune:
Deasemeni am 'luat' cate o poza din albumul lui ate_09 si a lui Greenfrog, sper sa nu se supere.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
24+
- Justina
Ioanact spune:
Roxana stiu ca in ultimile 1-2 luni vom lua mai mult in greutate..
Eu am luat pana acum 3,6 kg + 2,5 kg (care le-am pus la loc, dupa ce le-am dat jos in primele 2 luni) = 6,1 kg.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
24+
- Justina
mami07 spune:
Buna burtici!La multi ani, sa fiti sanatoase si voi si bebelusii vostri, sa dea DD sa aveti un an bun cu multe bucurii!
Am pus si eu poza pe picasa in contul comun, daca nu e prea tarziu
.
Va pup cu drag, merg sa citesc din urma.
ioana_fota spune:
Ioanact unde pot sa gasesc si eu montajul facut de tine?
Burtici vad ca deja incepem sa ne intrebam de kg [:D, las ca scapam noi si de ele important sa fie bebeii sanatosi
.Multa sanatate fetelor cu problemute
.Sa dea d-zeu sa ajungem cu toate bine la termen
.
28+
Alexandra
selina-d spune:
La multi ani!!!!
multa sanatate si fericire in anul ce incepe, bebelusi sanatosi si cat mai aproape de termen si toate visele sa vi se implineasca!
noi am petrecut cu niste prieteni si a fost foarte frumos. Azi de dimineata era o zapada ca in povesti si am fost o tura si la sanius dupamasa. Sper sa fie un an bun, ca eu sincer am nevoie.
Roxana multumesc de aprecieri
esti o scumpa 
Diana si Andra ma bucur ca 2010 v-a gasit tot in formula 2 in 1. Doamne da sa stea cat mai mult bebeii in burtica.
Ioana multumesc pentru montaj, e foarte dragut 
Oana multumim pentru munca depusa 
Imi trimite si mie cineva parolele noi? Multumesc 
Mami
25+
si Victor (31.08.2007)
asteropipan spune:
LA MULTI ANI,burticutze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va doresc ca anul acesta sa aveti parte de tot ceea ce va doriti.eu una va doresc sanatate,fericire si copii sanatosi,frumosi si papaciosi si sarcina usoara pana la termen.
ANDRA,DIANA bine a-ti revenit acasa
ma bucur sa aud numai vesti bune de la voi.pupici la bebici ca sunt cumintei si mai stau la caldurica in burtica la mami 

OANKA 80 insanatosire grabnica pt sot.si multa putere sa treceti si peste acest hop.
STEFIMIC 
multumim pt aprecieri.esti o draguta. 
HONEYBABY am vz pozele de la revelion
SEXOASA ca intotdeauna
dar honey te intrece ![]()
. pupici
OANAIACOVITA bravo,bravo,bravo.....
foarte reusit montajul.se vede cata munca ai depus.a iesit superb.
foarte frumos cadoul pt noi din partea ta.
fetelor am adaugat si eu cateva poze de aseara,de la REVELION. 
sper sa va placa burtoiul nostru.care pe zi ce trece e si mai MAREEEEEE
.
VA PUPIK PE TOATE.

29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_fota Ioanact unde pot sa gasesc si eu montajul facut de tine? Burtici vad ca deja incepem sa ne intrebam de kg [:D, las ca scapam noi si de ele important sa fie bebeii sanatosi .Multa sanatate fetelor cu problemute .Sa dea d-zeu sa ajungem cu toate bine la termen 28+ Alexandra |
Il poti gasi pe gmail (l-am trimis ei eu) sau aici pe DC la pag 9.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
24+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!