Mami de fulgusori de novdec 2009- Bravo Carla(188)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor

nu-mi vine sa cred ca gata, incheiem acest capitol de odiseea sarcinii si trecem la cel al scutecelor, de-acum gata, toate suntem mamici...maine ii facem galerie si Carlei asa cum se cuvine...si incepem o noua etapa ...

Sper sa fie una tare frumoasa...dar oare cum ar putea fi altfel decat frumoasa?????? ...puii nostrii ne vor spune "mama" vor incepe sa manance, sa mearga...vor merge la gradinita ...cate lucruri minunate ne asteapta...abia astept sa traiesc toate aceste minunate momente...

Va pup si va imbratisez pe toate, sa ne "vedem" cu bine lascutecele...si brasovencelor...sper sa reusim sa punem de o intalnire si noi...sa nu ne facem de rusine, ca ne impiedicam una de alta, aflam ca suntem vecine ( cum sunt eu cu Stephy)...si nu ne vedem?????? Sper sa ne punem curand de acord cu o intalnire...

Cat despre noul an, va doresc exact ce-mi doresc si mie!

Toate cele bune, sa ne vedem cu bine la scutecele...

Hai Carla!! sa ai parte de o nastere usoara, un copilas sanatos si cumintel!

...mh, ce dor ne va fi de aceste majorete....urmatoarele le vom mai scoate dupa ce una din noi va mai ramane si o sa nasca

Pupici!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Hello si de la mine, asa pe fuga ca is rupta. AM fost azi la plimbareala cu piciul in carucior si am deja febra musculara. Apoi m-o mancat in sa ma duc la kaufland sa mai fac ceva cumparaturi si m-am mai dus si cu masina. Niciodata nu am vazut pana cum parcarea cu absolut toate locurile ocupate si pe sensurile de mers prin parcare plin de masini care asteptau sa se elibereze locuri. Ce sa mai..aveam de ales sa ma intorc acasa fara nimic de pus pe masa si de lasat masina undeva in afara parcarii...in statia de autobuz . Nu cred ca mai trebuie sa va zic ce am ales , dar am stat cu o frica de amenda de numa. Daca era sa o incasez imi mai dadeau aia si pentru ca nu mi-am schimbat permisul, cu noul nume, ca doar deh..din februarie nu am avut timp deloc, asa iute s-a scurs . Acum is franta, dar nu m-a lasat inima sa nu bag si eu un mesaj asa scurt pe ziua de azi, mai ales ca sunt atatia fulgusori de felicitat pt 1 si 2 lunite. Asadar, fara sa ma uit pe lista am retinut pe FLAvius Cristian si pe Ruxandra (cu tati al ei) carora le trimit pupici multi multi. Iar pt ceilalti trebuie neaparat sa ma uit pe lista...si sper sa mai fiu in stare pana nu se trezeste piciul meu iara, care nu stiu ce are dar mai nou nu doarme mai mult de 15-30 min. Ah...azi la plimbare a facut exceptie si a dormit 2 ore cat a durat plimbareala. Plange intr-una...si cand nu plange vrea sa il tinem cocotat sus de tot cu burtica pe umar. Oare o avea vreo durere de burtica si il calmeaza daca e mai apasat pe burtica???
Ah...Flavours..si al meu scaratie asa pe la incheieturi. Si tare m-am sperita zilele trecute ca a pacanit exact cand l-am luat in brate si un pic mai aveam si ma puneam pe plans ca i-am rupt mana la copil.

Va pup tare tare pe toate, si ii urez nastere usoara Carlei ( oare asa o cheama pe CRLP? ca eu la cat is de ametita....) si sa stii ca o sa fim alaturi de tine maine seara.
Noapte buna mamici, bebici, burtici .

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

nu cred ca voi mai apuca sa intru maine ,de aceea va urez ..

UN AN NOU FERICIT CU MULTE IMPLINIRI SI SATISFACTII IN NOUA "MESERIE", ACEEA DE MAMICI ! SA FITI MEREU IUBITE SI RASPLATITE CU ZECI DE ZAMBETE SI GANGURELI ! MULTA SANATATE VOUA SI PUILOR VOSTRI!!!LA MULTI ANI!!!!

iar pt.prietenele noastre dragi,LIDIA,ALEXA,LACRIMIOARA...NOUL AN SA VA ADUCA CEL MAI MINUNAT DAR!!SA FITI MEREU IUBITE SI FERICITE !!

p.s apropo de modificari la lista ,eu aveam 34 sapt si 6 zile dupa momentul conceptiei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Sunt in inspiratiune.
Am scris o ditamai placinta de predare a stafetei, din partea mea...

si le-am scris mamicilor de pufuleti, sa o gaseasca maine dimineata....ca nu se stie ce fac maine ...(pe langa faptul ca astept vesti despre Carla si gospodarelile de care aberam mai devreme)

asa...predarea stafetei...aici

am plecat la somn...NB

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna seara

am intrat si eu fuguta sa va salut...printesa e agitata rau, azi a plans intr-una si exact ca Dominic de RamoC nu a dormit mai mult de 15-25 min si se linisteste daca o punem sus pe umar si o plimbam... deja sunt cheauna de cap

Camy vroiam sa-ti mai spun ca daca nasii vor "nimic" atunci nu-ti mai bate capu' pt ca orice ai lua e mai bun decat "nimicul" pe care il vor ei

Alinush aceeasi problema si la mine, doct de familie e vecina cu noi, stam pe aceeasi scara si chiar daca de multe ori m-am gandit sa o schimb nu am putut sa o fac

Alexa iti doresc sa te bucuri de zapada si de vizita la socri

Ramonik pt Ruxi si tati

Lavi mi-a placut cum ai scris pt pufuleti, din pacate eu nu am darul asta de a transpune in cuvinte caldura si frumusetea odiseei noastre, ma bazez pe voi (tu, Monis, Krelia, Stephy...)

Krelia sa-ti fie de bine plimbarea...

Stephy draga mea, cand o sa fii pregatita sa iti descarci sufletul noi o sa fim langa tine...am ras de m-am prapadit cu programul tau de desene si i-am citit si sotului (pe care l-am prins ca va mai citeste din cand in cand ...sssttt, nu spuneti la nimeni)

Miany, Lumi, Lauradi va multumesc, urarile de bine le primesc oricand

Laurica ti-am vazut rechinasul atent la jucarioare...sa foloseasca [,] cu placere noua achizitie

Andre m-am ingrozit cand am citit de LP exprirat de 2 ani...cum e posibil asa ceva????!!!...mi-am dat seama ca nici eu nu m-am uitat cand expira cel cumparat recent, o sa fiu mai atenta

nu prea inteleg eu ce-i cu clubul scutecelor (o sa fim tot noi, nu?)...ei, oi intelege eu la momentul potrivit

va pup, noapte buna si ne auzim maine

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Kreliutz nu m-am culcat inainte de a-ti citi mesajul lasat la pufuleti...am ochii in lacrimi...ai scris foarte frumos si cred ca toate ne regasim in cuvintele tale , nb

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

pfffooooai Krelia - m-ai rupt

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

iubitele mele va anunt ca mi s-a rupt apa, a curs putin sange, deci ma pregatesc sa plec la spital

revin cu noutati

40+ cu ingerasul Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

yupiii, m abucur ca sunt prima care citeste mesajul!

ridic agitatelele din atipeala:

HAI FULGUSOR DE DECEMBRIE !UN MATEI SUSTINE UN ALT MATEI!
HAI CARLA!
Sa ai o nastere rapida!

Citat:
citat din mesajul lui crlp

iubitele mele va anunt ca mi s-a rupt apa, a curs putin sange, deci ma pregatesc sa plec la spital

revin cu noutati

40+ cu ingerasul Matei

poze

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Krelia , ce frumos, ce inspiratiune...
vorba ta, je as scrie eu un pic mai multe impresii dar ma duc sa bag un sommic intre 2 tztz.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput