Mami de fulgusori de novdec 2009- Bravo Carla(188)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mama ce la fix vine bebelushul matei....................

HAI CARLA!!!!!!!!!!!!!NATERE USOARA!!!!!!!!!!!

stati fetele linistite pana naste carla............ca nu se supaar nimeni pe voi!!!!!!!!!!

sa aveti o perioada de neuitat la scutece si sa va bucurati de printii si printesele voastre!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cin' pompeaza, cin' pompeaza..eh..eh ...cred ca o sa-l tin treaz pe fi-miu in fiecare dimi cand va veni de la disco, macar juma' de ora....polita de platit pentru orele astea in care el ma tine treaz ca e puturos si nu vrea la titi...si je tre sa pompi...dar...ate ete..mergem inainte, iacata se fac 2 luni..acu'acu'

am intrat ca ma "ardea dejtili" sa vaz fidbecu' ...hihih...ce-mi place cand am inspiratiune, "lovesc" taman acolo unde trebuie

scrieti fetele, ca sa lasam amintiri frumoase in urma noastra

Ancu, monis, coque .....

(ce tare e aia cu "un Matei sustine un alt Matei )

Haide Carla!!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

kreliutzo,

Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

azi ninge cu fulgusor si pufuleti. ce fain sa facem predare-primire asa

HAI, CARLA!HAI, MATEI!

Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

krelia...foarte frumos mesaajul de predare a stafetei!bv!

bafta carla! nastere usoara!

cristina_boc e si andrei al tau adaugat in gashka fulgusorilor superbi.priveste-l!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
poze noi cu bebeloiAvem doua lunite!!!!Minunea Mea Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

HAI CARLA!!!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Sa spun si buna dimineata! Sunt franta de oboseala! Raresh iar a avut concert!Dar m-am obisnuit deja!Acum s-a trezit si sta la el in patut, si rade, uitandu`se la mine...la cati nervi mi-a facut aseara...am crezut ca o sa fiu suparata....dar nu pot, ca imi e asa de drag, mai ales cda il aud cum si gangureste...e clar ca maternitatea ne schimba!

Haide-ti la o !

poze noi cu bebeloiAvem doua lunite!!!!Minunea Mea Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Nu imi doresc decat ca acest mesaj scris in clipe de sarbatoare sa va faca sa uitati de toate perioadele nefaste si sa va umple inima de veselie. Fie ca aceste zile care abunda de traditii magice, sa va ajute sa descoperiti bucuria in viata alaturi de cei dragi voua!!!
Priviti anul care a trecut cu sufletul unor oameni intelepti si noul an cu ochi limpezi de copil reflectand uimirea si credinta. Sperand sa ma considerati o prietena a voastra, sau cel putin o camarada de atatea luni, indraznesc ca alaturi de fiul meu sa va trimitem gandul nostru protector ca noul an sa va aduca dragostea, armonia, stralucirea si lumina pe care le meritati din plin.
Sa dea Dumnezeu, ca anul viitor sa ne gaseasca pe toate mai puternice, mai intelepte, mai sanatoase, si ca prieteniile legate aici, pe forum sa reziste si sa se fructifice, sa ne creasca fulgusorii mari si sanatosi, iar noi sa simtim fiecare zi a anului ce vine ca pe o binecuvantare. Traditionalele urari de belsug, bunastare, iubire, sanatate, bani, noroc...vin sa intregeasca dorinta mea ca pentru 2010, fiecare dintre voi sa aiba parte de liniste in suflet si intelegere in familie, seninatate in privire si zambet mereu pe chip!La multi ani mamicile mele dragi!

Cu respect, a voastra LaviniaBlaga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata,
am scos agitatele din dulap de la naftalina sa facem curatenie pt noul an, asa ca sa le pun la treaba:
GO CARLA! Hai BB MATEI!

CRLP, draga nasterea sa iti fie usoara, asa ca un fulgusor , sa fim si noi astea care am avut nasterea mai grea, ca o ninsoare, impacate ca macar ultima burtica draga nu se chinuie atat ca noi. Il asteptam cu drag pe bb Matei sa pasim alaturi de voi in noul an.

GO CARLA! Hai BB MATEI!

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

'neatza ! (cu Raaaazvan si Dani)

am vinit si yo sa-i fac galerie Carlei

HAI CARLA, HAI BEBE MATEI !

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"