Mami de fulgusori de novdec 2009- Bravo Carla(188)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ANDRECLUJ nu imi vine sa cred...lapte praf expirat de 2 ani?!. Ce bine ai facut ca ai sunat la OPC.. Ce nemernici...Oare cati bebei or fi papat? Uah...Te inteleg ca erai sa i-l torni in cap.... Doamne...in ce lume traim...Oamenii nu mai au constiinta...Unde esti tu Tepes doamne?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Crlp nastere usoara. Mult succes maine! Ultimul fulgusor in ultima zi din an

Hai sa scoatem ultimele agitate ca au amortit deja de atata stat

Mergi la inceput

Haideti sa o asteptam pr CRLP macar pana pe 1 ian. Eu cred ca pufuletii nu o sa se supere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

andre - horror ce povestesti, bine le-ai facut

CRLP

a fost o perioada minunata dar ce urmeaza nu are masura

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubimdrag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Kreliutz deschide tu subiect daca esti prin zona,eu nu garantez ca voi fi tocmai pe faza.
Ai dreptate cu Carla,trebuie incurajata cum se cuvine

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Andre ingrozitor,inadmisibil ,inuman ce povestesti tu..
Imi pare rau ca ai avut o astfel de experienta...ma intreb cati bebei or fi baut lapte din asta

Krelia eu nu am indraznit sa pap nimic cu maioneza,ma gandeam ca nu e voie,dar poate ma insel si ne zice cine stie mai bine si poate ne da dezlegare.
Piftia o sa fie de curcan ,abia o astept.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Buna seara,

Va multumesc pt urari!
Ruxandra si tati de Ruxandra
Flavius
Eva si Dragos
David

Ancutza, sper ca mai primesti si azi urari si flori...La multi ani cu sanatate si impliniri!

Carla, multa bafta!Si...curaj

Eu sunt varza de la oboseala, plus altele si nu functionez cum trebuie.Va citesc si vad toate pozele,dar dispozitie sa postez ioc...sorry!E butoiul prin zona, sigur,dar ma straduiesc sa il ocolesc cat pot.Azi mai am si o migrena crunta,fiindca n-am avut de lucru si m-am culcat in camera Ralucai;am tresarit la fiecare cascat/intins sau ce-o mai face ea pe-acolo si face des,credeti-ma si uite-asa nu m-am odihnit.Eu,sincer,va admir pe cele care puteti dormi cu bebelusii in camera.
Raluca creste,creste si ma tot mir de ea;e cumintica,dar daca nu-i convine ceva(spre ex caciula in cap cand iesim afara),are un urlet care ma face sa-mi doresc sa plec in lume;colici zic ca n-are,o mai doare burta uneori.
Va urez de pe-acum,ca de maine am musafiri,iarasi :Un an nou fericit,cu multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cuscrelu'..incredibil ce patanie...Doamne fereste........oricum, 100 de mil, mie mi se pare o nimica toata, pe langa ce au putut sa faca...vorba ta, cine stie cate mamici or mai fi cumparat....
(eu as fi adus si un cameraman sa faca reportaj...ca, daca zici ca e o farmacie cunoscuta....poate le mai taia din fite....

ca tot suntem la capitolul asta....

fetele care dati NAN 1 la bebei...cel simplu, nu HA...am primit 2 cutii, cand s-a nascut Rares, din una am apucat sa ii fac de vreo 2 ori la inceput, pana sa alegem varianta HA, iar a 2a e neinceputa. Prima expira in iunie 2010, a 2a in februarie 2011.
Daca vreti, vreuna dintre voi, din Bucuresti, spuneti-mi......primesc si provincia, numai sa ma interesez daca accepta astia sa livreze LP (curierii parca nu, iar despre posta nu stiu)

asa, si tot despre farmacii...mi-a adus al meu brosura pe ian-feb de la sensiblu (o fi astas faimoasa farmacie?) si e o reclama in ea la nist medicamente contra starii gripale (INFLUCID) si a inflamatiilor faringo-amigdaliene (am scris "motamo", da?) (TONSILOTREN), care cica ar merge si la femeile insarcinate si la cele care alapteaza.

cam gata pe ziua de azi, asadar asteptam vesti maine....predam stafeta pe 31, insa nu deschidem inca un nou apitol, ci o asteptam pe Carla, da? Am inteles bine sau ma duc sa repet ca-mi da cu virgula?

EDIT ca uitasem ce era mai important pt ziua de maine.....
motzatele pentru carla:
GO GO CARLA!!!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Da, da KRELIA...sa deschidem capitol dupa ce naste CARLA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Doamne Andre nu-mi vine sa cred ce am citit ..ma intreb cum e posibil asa ceva ?! farmacistele alea sigur nu sunt mame,altfel ar fi gandit ce fac...bine ca s-a terminat totul cu bine..numai asta iti lipsea acum..Chiara e k,nu?

P.S are dreptate,Krelia ,trebuia chemata televiziunea sa vada de ce sunt capabili unii...

CRLP sa-ti ajute DD sa aduci cu bine pe lume ultimul fulgushor din acest an sau poate primul din noul an!!

fetelor ,ma apuca nostalgia cand vad ca se incheie odiseea noastra ..imi aduc aminte cu drag cand am descoperit acest site..cum trece timpul...a fost o perioada tareee frumoasa cu bune ,cu rele ..ma bucur ca am fost colege cu voi dragele mele,Monis ( iti aduci aminte cum te bateam la cap cu chestii legislative?),ionela ,ramonika ,camy ,ramona,simonette ,laurairina ( parca numai ieri te stresai cu rochia de mireasa)krelia, mihamora,Andre, simina ,lumi , shtephy,lavinia,ancutza si toate celelalte fete...va si sa ne vedem cu bine la "scutece"!!!

Mergi la inceput