Mami de fulgusori de novdec 2009- Bravo Carla(188)
Raspunsuri - Pagina 8
krelia spune:
dienutz, bine ai venit in clubul Ancutza-Camy-Krelia
....
stephy, asa te vreau, zambareata ![]()
am auzit ca a fost Pinochio, mi l-a recomandat prietena mea cu gemanutele ![]()
la mine, mami e plecata la tara (si ea oricum mi-a facut papa de cand am nascut pana acum, plus cat am stat in pat)....o sa primim niste friptura si o ciorba (pt iubi) de la soacra...si poate un castronel de salata de boef, de pofta. Oare avem voie maioneza?
Piftia nici mie nu-mi place cu usturoi...insa o pap cu mult hrean din ala din borcan...si daca mai e de pasare...
lavi, cum te ai cu soacra?.....ca sa stiu ce raspuns iti dau ![]()
laura, am rasfoit si eu pozicile rechinasei....poza 40 e dulce rau, chiar daca a iesit cu ochii rosii ![]()
Alinus, si eu stiam ca sunetul aspiratorului ii calmeaza...poate daca il aud mai de departe.....
aha, monis.....deci maine se face ca predam stafeta....da?...hai ca incerc sa postez eu maine la scutece, ok? ![]()
gata relashu...s-a trezit printesu..pupix
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crlp dragele mele ati deschis un subiect nou la "scutece"? veti parasi odiseea? unde o sa va gasesc, unde trebuia sa ma uit, ca nu prea inteleg ![]() ![]() ![]() 38+ cu ingerasul Mateipoze |
Din 1 ianuarie ne vom muta la clubul scutecelor.
Tu ce faci?Cum esti?Pregatita pentru ziua de maine?Ai luat nr de telefon din contul comun sa ne anunti marele eveniment?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
nov.dec2009 spune:
eu as zice sa o asteptam si pe clrp...si abia apoi sa ne mutam ![]()
..dupa cum ziceam...daca predam stafeta dupa 1....n-o fi foc, nu?...parerea mea!![]()
(krelia)

Mamici de fulgusori 

Ramonika spune:
crlp - cand mergi la toate forumurile, ai sectiunea "clubul scutecelor (0-4 ani) si acolo vom deschide un subiect. oricum punem link in ultimul mesaj de la odisee (cum suna... ultimul mesaj de la odisee...
)
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
Lumi_Richard spune:
Ancutzica mea draga,cu intarziere,dar vreau sa-ti urez `La multi ani`,multa sanatate,iubire si fericire alaturi de frumoasa ta familie!
Si un buchet mare de 

din partea noastra,plus 1000 de
!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nov.dec2009 eu as zice sa o asteptam si pe clrp...si abia apoi sa ne mutam ..dupa cum ziceam...daca predam stafeta dupa 1....n-o fi foc, nu?...parerea mea! (krelia) ![]() ![]() Mamici de fulgusori ![]() ![]() ![]() |
eu zic sa predam oficial stafeta pe 1 ianuarie, insa nu ne alunga nimeni de aici, mai putem sta pana naste crlp.
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
krelia spune:
sau asa...![]()
a nu ma intelege gresit....era o propunere in ideea ca sa nu lasam fata sa orbecaie in necunoscut....si noi sa plecam toate de nebune la scutece, ca doar clrp are un statut special, si trebuie sa primeasca ultimile agitate din an ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
eu zic sa predam oficial stafeta pe 1 ianuarie, insa nu ne alunga nimeni de aici, mai putem sta pana naste crlp. Ramonika Ruxandra tati si Vladutz ![]() |
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
Andrecluj spune:
Fetele mele, am intrat pe fuga sa va pup si sa va rog sa va uitati cu maxima atentie la produsele pe care le cumparati pentru bebei, sa nu fie expirate. Ii pregateam Chiarei laptele praf in seara asta, dupa ce a avut un soi de diaree si a cerut des de mancare, cand ma uit pe cutie laptele praf expirase de 2 ani! (l-a cumparat mami). Afara ploua torential, am luat cutia, telefoanele=, iar pe ploaia aia infernala sunam ca nebuna la OPC. Pentru ca nu raspundea nimeni, l-am sunat pe director, care a venit la farmacie. Sa nu va spun ca m-au calmat clientii sa nu ii torn aleia laptele praf in cap (pe una aproape ca am tras-o de par, asa nebunie eram de furie). Cert e ca aveau o gramada de cutii expirate, care nici macar nu apareau pe gestiune, farmacia fiind renumita, mare, tare si lata. Au primit amenda 100 de milioane, dar nu asta ma interesa, ci sa nu cumpere alte mamici asa ceva. As fi vrut sa va descriu atmosfera mai cu talent, dar trebuie sa fug la aeroport pentru tura 2 de musafiri. Asa ca va rog mult, uitati-va pe orice cumparati, pentru ca in tara asta isi vand si mamele pentru bani. Va pup cu mult dor. P.S. Si eu as astepta trecerea la scutece pana naste Crlp. Chiara Ada, vita mia
laurairina13 spune:
las si eu niste agitate pentru Clara noastra, nu stiu maine daca's pe faza sau nu...

BAFTA MULTA MAINE CLARA, SI SA VINA USOR PE LUME ULTIMUL FULGUSOR AL ODISEEI NOASTRE!!!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici

38+
cu ingerasul Matei