Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mda.... plimbarea a fost sabotata... personajul principal a adormit! sper sa-l tina mai mult de 30 de minute totusi!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna fetili meli dragi! pentru toata lumea.
Eu recunosc ca-s cu cititul la capitolul 35 ca n-a fost timp de mai nimic. Saptamana asta am tinut-o intr-o dilaila continua si continuam si azi. Plecam la nasi sa ne punem burtile la cale.
M-au zapacit drumurile dupa cadouri, alergat in toate directiile dar sper ca in curand sa ne adunam la casa noastra si sa apucam sa ne odihnim.
Nu pot sa spun nimic la subiect ca-s...varza.
Ma bucur ca in toata vanzoleala asta de sarbatori Radu a fost baiat de comitet si s-a comportat tare bine. Sa vedem cum o fi cand raman eu singura cu el.

Vin si eu acum cu jalba-n protap sa cersesc voturi pentru "artista" mea mai mare. Daca vreti si puteti si va place, acordati-ne un vot numai ca este musai sa fie insotit de un comentariu. Multam din suflet.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Gata am terminat de tocat,mai am de facut maioneza.O sa fac si eu salata de ciuperci dar eu pun si sunca de praga in ea,cu castraveciori si usturoi,e foarte buna si asa.Am fiert si ouale,pt a le umple dar deocamdata nu mai fac nimic ca ma duc in oras.
LUTO o sa fac si eu brad ca al tau pe salata sa ma laude lumea
KEMSY cel mai important la condus e sa nu iti fie frica si sa exersezi zi de zi,o sa vezi ce drag prinzi.Eu cand am avut accidentul,va rog sa ma credeti ca imi era mai dor sa conduc decat sa merg iar pt mine masina e a doua pereche de picioare asa ca ambitioneaza-te si o sa vezi ce bine e
KATERYNA ma bucur ca am citit vesti despre voi si sunteti bine
CLAUDIA ma bucur ca Isabela e incantata de ce ia adus mosu si asteptam pozici,sa vedem si reactia Iuliuei la cadouri
VIK_CJ vad ca ati avut un Craciun plin de musafiri,bravo voua si ma bucur ca Isabela nu e agitata cu lume prin preajma
Astept sa vina tata sa imi fac un dus si sa o tulesc in oras.Sa nu crdeti ca Iri al meu a dormit atat,s-a trezit cand tocasem doar 4 cartofi dar a fost tacso mare si s-au intretinut

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Luto ...normal ca mai glumesc si eu....dar acum pe bune, chiar mi-ar prinde bine sfautri de la fetele care au mai experimentat Monti...

Kemsy...eu dupa un accident stupid in 2001 nu am mai condus 3 ani de frica...ma urcam la volan si asa ma panicam...ca nu mai puteam sa imi controlez muschii...tremuram toata. Dar treptat treptat si cu multe incurajari am reinceput (si de nevoie, ca in Canada fara masina eram fiica ploii) sa conduc si acum nu mi-e groaza decat de condus in Bucuresti (ceea ce nu mi se intimpla prea des). Am la activ citeva drumuri de Austria iar de condus in Cluj nu mai spun...totul e sa vrei sa faci asta! E asa bine sa nu depinzi de nimeni cind vrei sa te deplasezi! Curaj!

Va ...ma duc sa experimentez o reteta noua dupa sanda Marin. Prima data cand gatesc vinat...sper sa imi si iasa

de printesa mica Isabela Maria
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Liliana, eu am votat-o pe Andra. Imi place ca stie ce vrea iar desenele ei sunt tare reusite.

Maria, doamne fereste, cu curentatul... am ramas fara cuvinte, imi inchipui ce experienta ai avut atunici, draga de tine.
Mare dreptate ai cu rabdarea, si din pacate si eu sunt in urma la capitolul asta, insa mult mai rabdatoare totusi decat eram cu ceva ani in urma. Am incredere insa ca toate vor veni cu timpul.

Luto, enjoy tunsul, aranjatul, toate cele.

Cecilia, ma bucur sa te vad. Doamne, te admir cum ai putut rezista cu atatia oaspeti, eu ma suiam pe pereti demult. Nu-i vorba, imi place si mie socializarea, dar la sfarsitul zilei linistea caminului, numai noi de noi, e de nepretuit. Nu stiu cum as rezista cu oaspeti peste noapte, mai ales acum, cu Ana.

Mada, ce mai face bunicul? Mie imi place tare de dansul, din toate pozele se vede atata dragoste pentru Irinel, e tot un zambet.

Kemsy, lasa mami ca te vei descurca cu condusul, n-ai griji. Practice makes us perfect! Cu cat conduci mai mult, cu atat mai multa incredere o sa capeti in tine, fii fara grija!

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Claudia, ma bucur ca v-ati simtit bine si ca fetitele s-au bucurat de venirea Mosului (cred si eu, si eu m-as fi bucurat in locul iuliei, la o asa bicicleta faina si cate cadouri am mai vazut acolo).

Lasa ca doarme ea Isabella si noaptea, cat de curand. Macar stii ca mananca. Cred ca te-am mai intrebat, i-ai dat gauri in urechiuse? Dupa sarbatori o sa mergem si noi cu Ana, am vazut locul unde se dau, am vazut si preturile, si cercelusii, totul pare ok. Imi este mila insa de ea, ca o sa sufere. Asa ca o las sa mai creasca un pic, draga de ea.

Tu cum te mai simti, ca parca ai fost un pic racita, daca imi aduc eu bine aminte?

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Moana La Multi Ani

Fetele am nevoie de sfatul vostru, remus de mic tot sufera de multi muci, ma gandesc sa cumpar batista bebelusului, am nevoie de parerea voastra va rog

luto- nice ideea cu bradul, eu fac om de zapada si cosulet

avem si noi poze noi de la Craciun

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubimdrag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

raluci_b Batista bebelusului face toti banii. Parol!
Ser fiziologic pus inainte, lasat un pic sa se inmoaie si dup-aia curaj!!

Nela Multam de vot! Nici eu nu-s prea prietenoasa cand mi-e casa plina continuu. Imi place sociabilizarea...dar cu masura.
Zilele astea in care continuu e casa plina imi da o stare de agitatie, nici macar nervi nu pot sa zic ca sunt.
Unde haiduciti de Revelion??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Primul lucru cand ajung in Ro imi iau si eu minunea de batista a bebelusului... cat chin este sa o curatam cu betigase, doamneeeee...

Liliana, imi zice ca e la moderator votul meu pentru Andra... de ce oare? Auzi, dar ma lasa oare sa votez de mai multe ori cu aceeasi adresa?
Liliana, de Revel "haiducim" la buza bradului, ne uitam la luminite amadoi si mancam branzeturi cu vin (am cumparat vreo 4 feluri azi..de branza, nu de vin ). Si pe Ana Banana o exilam in dormitor, sa nu o derajam. O vom trezi, poate la 12, sa o pupam de Noul An, sau cel mai probabil o sa ne bucuram in liniste si ii trimitem un pupic in aer, sa nu o trezim. Dupa care chefuim, iar in liniste, pana ne-o tine. Cuvantul de ordine la Revelul asta este "in liniste".... shhhhhhh

Pe 1 poate ne aventuram in oras, sa ne prinda Anul Nou umbland, ca noi suntem din aceia din categoria "calatorilor le sade bine cu drumul"

Voi unde mergeti? Sau tot la cabama Plapumica, ca si noi?

Ma culc imediat, iar mi se inchid ochisorii...

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ca tot ezio de tuns, si eu o voi face deseara. vine tipul acasa pe la 10 dupa ce termina munca. sper ca piski sa fie de comitet si sa nu se mai trezeasca de o mie de ori. pana atunci sper sa mai doarma o tura sa ma vopesc. a dormit in dimineata asta aproape 2 ore. nu-mi vine sa cred. am dat cu mopul, am pus haine la spalat si acum asteptam ficateii gatiti de tati sa mancam. apoi poate il scot si eu afara intre doi stropi de ploaie.

nela eu pe vremea aia inca nu ma atingeam de aragaz si prize, dar el a fost mereu neastamparat. stiu ca pe vremea aia stateam mult pe intuneric, deh, comunistii astia. si stateam la lumanare, iar el curios ca intotdeauna, avea mereu basici la degete. a fost un copil fascinat de foc, de altfel, a dat foc la grajdul bunicii. bafta lui a fost ca paiele erau umede si au stins rpd satenii focul. ei na, ce ptoi sa-i zici unui copil asa? e foarte sentimental si regreta toate tampeniile pe care le-a facut, dar atunci era un handfull pt toti.

vik asa si eu cu accidentul. conduc daca am ocazia, dar stau cam crispata. astept sa imi treaca.

raluci_b ce mosulica frumos si dulce am vazut eu. vad ca si parintii au fost cuminti de au primit cadouri.

batista bblusului merge super, dar nu o folosi mereu. risti sa-i inmultesti secretiile. eu ii mai scot cu betisoare de urechi dupa ce ii pun ser fiziologic.

liliaculepana nu uit. te-am visat cu tot familionul aseara. stiu sigur ca eram in atena si prin mijlocul orasului curgea un rau cu cascade, dar era si cristalina. bineinteles ca am uitat restul visului, desi mi-am facut un mental note sa nu uit. anyway, erati toti patru acolo.

nici mie nu-mi prea place agitatia si aglomeratia la mine si vad ca anul asta nici vizitele prea dese de Craciun nu mi-au priit. cred ca sunt distantele mari pe care trebuie sa le parcurgem cu masina - minim o ora dus.

ma duc la masa

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput