Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

sarumana de raspunsuri stiam eu ca ma pot baza pe voi, as folosi-o macar odata pe saptamana cred ca este ok asa

manga - sarumana de compliment, da toti am fost foarte cuminti , eu acum folosesc pompita manuala dar scoate putin doar ce este in nasuc nu si mai departe

lili saqrumana si tie de sfat, oricum intai incerc pe mine

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubimdrag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

M_Oana

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de mult dorita si iubita voastra Rose-Marie si alaturi de sotior si cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Liliacule, am votat de Andra! Tinem pumnii sa castige!

Raluci, da, batista bebelusului e buna tare. Am reusit s-o ajutam pe Natalia sa nu mai respire asa greu noaptea.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

hello,

noi am iesit o tura pe afara, anna m-a cam miorlait si taman cand sa intram in casa, a adormit .. desigur ca in casa a facut ocheanele mari ..

cristina multam de pont. anna are cercei .. eva nu are. poate ii fac programare la sanador dupa sarbatori. si da, tortul ala e cu piscoturi si cu o crema delicioasa .. sa stii ca nu se framanta mult coca ptr praji cu nuca .. doar un picut. oar la cea cu lamaie .. hihi .. eu am amestecat cu mixerul .. si a iesit superbuna! cat despre sot .. nu e asa mare amator de dulce, insa, i-a placut tare praji cu nuci ..

monica hihi .. cum sta dragoselu cu piciorusele printre gratii. e tare dulce puiul tau si iti semana leit.

crisbebe anna face kk cam de doua ori pe zi, stai linistita ca e super ok 1 scaun mai ales ca el papa formula. imi pare rau ca a fost racit alexul. de ce esti supi?

mamasipisa jos palaria! tare imi place ce ne-ai spus .. si este foarte logic.

recunosc ca ii mai dau evei cate una la pampers .. si dupa aia imi pare rau ..mai ales cand se uita cu ochii aia mari la mine si intreaba "de ce mami de ce?"

gata cap trecut.

revin

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

liliacule v-am votat. mult succes.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

nela eu pun pe platoul cu branzeturi gorgonzola, brie, cascaval de capra, svaiter, struguri, nuci si felii de mar. cred ca e super buna salata de ciup cu curcan in ea. la tartine folosesc crema de branza cu smantana (gen almette sau philadelphia).

diana super tare faza cu ombama .. o ratasem pe asta.

luci auzi la ea .. sort sexi pe pielea goala .. adica pe sunci, nu? lasa ca ne facem noi sirene ..

ioanna anna are zile si zile .. cand doarme de rupe, cand sta cu ochii cat cepele si nu doarme aproape deloc.

eu vreau sa incep monti dupa ce trece si ziua evei (14 ianuarie) .. pana atunci mai avem Sf Vasile, ziua mamei mele, Sf Ion, plus zilele de nastere a doi prieteni dragi si uite asa ..

of .. s-a trezit mandra mica ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Io am bezeaua la cuptor

Apoi mai am in cap o Pizza, salata de ciuperci cu maioneza , cumnata face boef, fina vinete si salata de fructe. Iar fripturica pe loc maine seara Maine e revelionul
Bauturici avem crama si noi si finii, mai avem nevoie doar de voie buna si pitici in forma

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ziua buna fete dragi

Liliac votat artista mica

am si dovlecelul (la propriu, din cate vad! ) Katterynei

Luci
iti statea bine blonda, ati fost niste frumosi la nunta

Monica super tare pozitia Atomixului, dar nu ti-e frica sa nu se raneasca? zic si eu, sa intoarce brusc, isi prinde piciorusul aiurea....de ce nu pui aparatori?? eu i-am pus deja, pt ca incepuse sa se loveasca cu mainile cand se agita...si oricum a inceput si ea sa se intoarca, dar patutul nostru e mai ingust decat cele standard, si nu se intoarce de tot, ramane pe diagonala..

mi-a placut ce ai spus fetele despre bataia copiilor, eu n-am primit nici o palma in viata mea de la ai mei si asa as vrea sa fac si cu Ebru...acum, sa vedem ce alte metode vor functiona la ea, dar parca n-as vrea sa ma gandesc de acum, ca o iau razna, acum avem altele pe cap

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ebruska mea a inceput sa faca abdomene cand o tin putin mai ridicata...vorba sotzului, macar una din noi sa faca vrea ea sa se ridice neaparat, dar as incerca s-o mai tin asa sprijinita pana pe la vreo 5 luni, sa nu-i fortez coloana...

si mai vroiam sa spun ca din momentul in care voi va apucati de Monti, eu o sa ma apuc de miscare sa-mi aduceti aminte ce am promis

constantence, eu zic sa nu stati dupa meu, si sa stabiliti voi o intalnire....la mine lucrurile sunt complicate....ma anuntati cand si unde v-ati hotarat, si daca pot veni, vin....daca nu, astept sa mai vina Aida la vara la plaja, iar cu voi sper sa ma vad mai la primavara la niste plimbarici....

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Va invitam si pe la noi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146677

Sanatate multa la toti puiutii

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...

Mergi la inceput