Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*
Raspunsuri - Pagina 9
lutoniana spune:
va salut, cu ce va laudati ?
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
vik-cj spune:
Luto eu ma laud cu o salata de cruditati si una de ciuperci...aaa si marinata pentru vinat
Uuaaauuuu ce bine iti statea blonda cu parul lung! Incredibil! Dar si asa cu parul scurt arati super...te intinereste parul mai scurt...(am ajuns sa vad si eu pozele in sfarsit).
No, acum ma pregatesc de iesit la cumparaturi....asa ca va pup! Spor la ce faceti!
de printesa mica Isabela Maria
Isabela
angelli spune:
Prezent
Eu ma laud cu nada, copii si sot dorm eu ascult http://www.youtube.com/watch?v=TfVSjDOR0Gg&feature=related
Nu mai am nici o stare de facut papa.
Daca socrela nu face papa si pt mine nu stiu ce ma fac
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelli Prezent Eu ma laud cu nada, copii si sot dorm eu ascult http://www.youtube.com/watch?v=TfVSjDOR0Gg&feature=related Nu mai am nici o stare de facut papa. Daca socrela nu face papa si pt mine nu stiu ce ma fac Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009) |
Doamne ce amintiriiii, cat i-ammai ascultat in tinerete....mi-ai adus in casa o melodie exceptionala pe care se asezase mult praf....
Te iubesc pentru acest gest
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Luto eu ma laud cu o salata de cruditati si una de ciuperci...aaa si marinata pentru vinat Uuaaauuuu ce bine iti statea blonda cu parul lung! Incredibil! Dar si asa cu parul scurt arati super...te intinereste parul mai scurt...(am ajuns sa vad si eu pozele in sfarsit). No, acum ma pregatesc de iesit la cumparaturi....asa ca va pup! Spor la ce faceti! |
multumesc de complimente fete dragi dar eu il am foarte inchis la culoare si era un calvar sa-l mentin asa. In plus, in ultima vreme era foarte ars si deteriorat.
Nu e niciodata tarziu sa revin pe scena
Eu nu prea vreau sa am spor la ce fac ca "gust" niste biscuiti cu dulceata....dar am o scuza: inca nu mi-am cumparat cantar si vreau sa vad daca atunci cand mi-l cumpar pot sa dau acul peste cap
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!
Am vazut poze cu Atomixul si m-am distrat de numa' ce pozitii are el in patut..e mare baiatul nu mai incape..e un frumos
Mami_si_ pisa off ce sårbatori ati avut..sper så va reveniti repede.
mary nu stiu daca am mai spus dar am vazut pozicile cu noua frezå si imi place mult cum iti sta
Manga si Bruce se prelinge cu capul spre mine cand adormim dimineata amandoi dupå o tura de drågålit..din 2 miscari e cu capul pe la burta mea..
Cristina_ana stii ca si la mine e aceeasi poveste cu jocurile..dar al meu gaseste scuze ca eu ma uit la nu stiu ce la tv si lui nu ii place si se baga la joc dar daca e så ne uitam la vreun film de alui sau ceva care så il intereseze se uita si nu se mai joacå..
crissbebe eu am inceput cu suculet de morcov la 4 luni..de vreo 3 zile incerc cu putin piure de cartofi pe care il haleste de numa..apoi ii voi da piure de morcovel..dar asta peste vreo 2 såpt..
Am inceput mesajul asta de dimineata..si acum m-am uitat ca nu l-am trimis.
Noi am facut partea a doua de salata beuf si un tiramisu pt maine la chef..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
lutoniana spune:
Viky cred ca ai mai spus dar nu mai tin minte, de ce nu ati ramas in Canada ?
delia79 spune:
Saluti fetele
Intru imediat la recuperari (ca racul, de la coada la cap , sa vad cat apuc).
Va urez de pe acum un calduros LA MULTI ANI!!!! 2010, sa fie plin de bucurii si prosperitate, sa va bucurati de micile minuni care ne umplu sufletele si de familie in general .
Un mic raport despre soimita: de cand a descoperit centrul de activitati a facut progrese frumoase, adica apuca jucarii fara probleme si le tranteste in toate partile, isi ridica picioarele si le tranteste (asta de cateva zeci de ori, zi si noapte), o gasesc mereu in alta pozitie in patut, iar orice tentativa de a o acoperi cu paturica esueaza lamentabil . Exista si un revers al medaliei, mananca mai putin ca si timp, cam 3-4-5 min la 1,5-2 h, sper sa nu-i scada falcutele. In rest, ziua nu e prietena cu somnul, poate aduna 2 ore de somn acumulat, in reprize de 15-20 min. Mai sunt dovlecei care trec prin ''faza'' asta?
gata, ma bag la citit
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Fragutza spune:
Delia, a mea doarme la fel, dar nu cred ca aduna 2 ore pe zi.
Luto, unde-s pozele alea cu tine blonda?
de Natalia (03.09.09)