Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*
Raspunsuri - Pagina 10
delia79 spune:
Iulika, spune-mi te rog daca ti-a dat pediatrul vreo schema de diversificare sau ai gasit tu informatii. Eu sunt in cercetari, ma intereseaza subiectul. Pupam Brucu frumos si cuminte
Luto, da, iti sta super blondina, mi-a placut si rochia ta si costumul lui, aratati super impreuna. Imi place cu cata afectiune vorbesti de gusulita lui Davidutu , e adorabil asa bolfos. Ti-am admirat si pozele cu bucatele de craciun, bravos mami, esti mult mai priceputa decat iti place tie sa recunosti . Si ma faci tot timpul sa rad, mai ales cand vorbesti despre cum ''gusti'' diverse.
Angelli, merci pt Gipsy Kings, imi place si mie trupa asta de mor .
Vik se baga la chestii sofisticate, auzi la ea....vanat. Pofta mare
Raluci, ce frumos a fost Craciunul in familie, si ce de-a cadouri . Foarte frumoase costumasele pustiului, mi-a placut ca l-ati asortat: tenisi cu suzeta . Iar el un scump mic .
Ellenuta ne complexeaza cu meniurile ei . Te invidiez sincer pt ce copii cuminti ai, de poti face atata treaba la bucatarie.
Ce harnicuta e si Madalina . Mi-au placut pozele de sezon tare mult, sunteti o familie tare frumoasa , cu Irinel (alias renul ) in frunte.
Mai, dar si Nela se pregateste frumos tare pt rev, bravo mami de Ana . Ce mai face margelata scumpa? Si noi vom petrece in familie, adica noi 3 , doar ca la noi petrecerea va fi scurta, ca tati lucreaza pe 1 ian .
Se pare ca e perioada tunsului, sa va fie de bine dragelor .
Mi-au placut enorm mesajele lui Mama si pisa referitor la educatia copiilor, pe care o imbratisez . De asemenea, mesajele Dianei. Poti sa ne recomanzi si noua cartile pe care le-ai citit? Merci mult
Manga, ce povestesti tu acolo de fratele tau , chiar ca a fost handfull. Sper ca Piski sa fie baiat de gasca si sa nu faca dintr-astea . Personal sunt convinsa ca unii copii sunt mai ''nazdravani'' decat altii, iar parintii ''norocosi'' au mai mult de lucru la capitolul educatie / disciplina.
trimit ca aud zgomotele
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Delia, a mea doarme la fel, dar nu cred ca aduna 2 ore pe zi. Luto, unde-s pozele alea cu tine blonda? de Natalia (03.09.09) |
Seamana tare bine papuselele noastre . Si fizic, si la comportamnet. BTW, am vazut si pozele voastre, sunteti superbi, Natalia e dulce de nu se poate. Si poza poster e exceptionala .
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
anamaria1979 spune:
Liliana am votat si eu artista anului.
Ma pregatesc de o baita a mea si a copilului respectiv. Cu maine mai avem niste cumparaturi de facut rapid si de aranjat platouri probabil ca nu voi ave atimp sa mai intru asa ca va urez de pe acum UN AN NOU FERICIT SI TOATE CELE BUNE, MULTA SANATATE SI FERICIRE!
Cristina Ana astept cu nerabdare meniul de slabire pe zile ca nu ma mai suport fata draga. Vreau la vara sa ies mandra cu fimiu peste tot si mai aschiuta daca se poate.
mimika spune:
Saluti pentru tot poporul!
Vad ca sunteti foarte ocupate cu meniurile de rev. Eu imi propusesm sa fac ..nimic Ca mai am cateva praji de la Craciun, dar cand am vazut ce faceti voi...cred ca ma razgandesc, chiar daca suntem decat noi acasa. A plecat si mami...
Ne bucuram pentru progresele dovleceilor, pe care ii pupam dulce Voi deja i-ati pus in fundulet, parca asa am priceput eu...Noi inca nu, ca am zis sa astept pana la 6 luni, asa stiam eu ca e bine...I-am ridicat un pic, pentru pozeCe stim sa mai facem: apucam destul de bine jucarelele, pe care le caram la gurita. La fel facem si cu paturici, babetici, bluza mamicii si ce ne mai vine la gurita. Ne invartim de pe burtica pe spate, dar nu si invers, cand stam ridicati in picioruse, sprijinim talpita si incercam sa pasim, am invatat sa radem cu voce, cu chicoteli (dar ne cam apuca sughitul), Matei a descoperit zbieratul de placere si face niste vocalize, tataaaaa...La baita dam din picioare de udam tot in jur. Ziua dormim adunat vreo 4-5 ore. Noaptea ne trezim de 1-2 ori sa papam.Din pacate, am facut cojite in caput, incearca mami sa le dea jos dupa baita.Avem 7 kg si ceva per copil, acum se pare ca am incetinit ritmul de crestere (cica asa e normal). Lui Matei ii iese un dintisor. Ambii fac balute muuulte. Radem unul la celalalt si cand se trezeste unul, de obicei se trezeste si celalalt chiar daca nu face galagie fratiorul. Prin mecanisme neintelese si nevazute, isi dau trezirea. Sunt foarte sociabili si zambesc oricui le zambeste. Am fost la serbare la biserica la fratele lui tati ( este pastor baptist) si Matei a fost artist pe scena, in roul pruncului Isus. Luca l-a aplaudat frenetic din sala. In concluzie, sunt niste minuni mici, care ne umplu viata de fericire. Uneori ma uit la ei si parca nu imi vine sa cred ca au crescut in mine. Si asa simt cum mi se umple sufletul..., numai o mama poate intelege sentimentul. Anul trecut, la miezul noptii ne-am dorit un bebe anul asta. Dar cum ne-am pus amandoi aceeasi dorinta, am primit 2 papusoi. Anul asta nu ne mai dorim decat sanatate, ca in rest avem tot ce poate fi mai frumos pe lume. Probabil ca maine nu o sa mai intru, asa ca va urez de pe acum PETRECERE FRUMOASA SI UN AN NOU MINUNAT!!!!
SI POZE ACTUALIZATE
http://family.webshots.com/photo/2875269090105803459UnKukp
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
delia79 spune:
Mimika, sunt 2 frumosi baietii vostri, foarte frumoase poze de Craciun. Ce schimbare radicala, v-ati dublat nr fata de anul trecut . Sa va traiasca si sa va bucurati de ei toata viata. Se vede pe voi ca sunteti fericiti sa-i aveti in familie . Si ce mult au progresat, ce volanase au ei acolo .
Pozici Sofia botez
Photos
mimika spune:
citat din mesajul lui delia79 Mimika, sunt 2 frumosi baietii vostri, foarte frumoase poze de Craciun. Ce schimbare radicala, v-ati dublat nr fata de anul trecut . Sa va traiasca si sa va bucurati de ei toata viata. Se vede pe voi ca sunteti fericiti sa-i aveti in familie . Si ce mult au progresat, ce volanase au ei acolo . Multumim de aprecieri. M-am topit cand am vazut cum ati imbracat-o pe Sofia la botez. Sincere felicitari Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
lutoniana spune:
citat din mesajul lui mimika Am fost la serbare la biserica la fratele lui tati ( este pastor baptist) si Matei a fost artist pe scena, in roul pruncului Isus. Luca l-a aplaudat frenetic din sala. |
asta o declar faza zilei
Te imbratisez Mimiko..ma bag si la poze imediat
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
delia79 spune:
Mimika, merci
Kemsy, mult succes in ale condusului , sunt sigura ca-i prinzi gustul pana la urma.
Luto si Manga, va invidiez sincer pt cat dorm baietii pe timp de zi, sunteti niste norocoase . Iti doresti gemeni Luto?
Vai ce dulce e dovlecica Raisa , ce ochi frumosi si ce zambet finut
Aida ne saluta dintre claxoane , de ce-or fi asa nervosi oamenii? Ce face foca mica? Pupacit si dragalit de toata lumea imi imaginez .
Ioanna, dupa cum spuneam intr-un mesaj anterior, nici soimita mea nu prea iubeste somnul si nu inteleg de ce. In fine, m-am obisnuit ca asa e ea programata. Dar seara e super obosita, vorba ta, maraita la maxim.
Suede, sa va traisca micul crestin. Foarte interesanta ideea cu ursitoarele, bravo . Pup si gropitele cuceritorului .
Mihaela, felicitari pt progresele lui Josh si multa sanatate la pletos.
Sabina, merci pt ca ne impartasesti din experienta ta de mamaca de mogaldete .
Pozici Sofia botez
Photos
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
asta o declar faza zilei Te imbratisez Mimiko..ma bag si la poze imediat Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009 |
intrebarea mea e alta: care au fost criteriile de selectie? unul s-a declarat doritor de o cariera actoriceasca, iar unul vrea sa fie doctor? copii tai arata extraordinar de frumosi si dragalasi. ma bucur sa aud ca sunt bine si cresc frumos si ca voi sunteti fericiti alaturi de ei. va doresc un An Nou plin de bucurii si clipe minunate alaturi de prichindei.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
vik-cj spune:
Deci...am terminat si salata de ciuperci...miine seara ne strangem toata gasca la o familie care isi inaugureaza casa...si asa e traditia ca fiecare aduce de papa si bautura....cu vanatul e alta poveste..au adus prietenii nostri din Austria o pulpa de caprioara si mi-e cumva sa o las sa zaca in congelator...asa ca o transform in friptura cu sos de fructe de padure...dar deocamdata o marinez pina miine seara. Imi place sa bucataresc chiar daca nu s-ar spune, dar nu am timpul pe care mi-l doresc sa il aloc acestei activitati...si eu si sotul meu suntem niste gurmanzi...ne place papica buna insotita de un pahar de vin (rosu) si mai bun. Si acum mi-e o pofta de vin rosu si cafea "vero"...ca de un an aproape nu am mai baut.
Luto...cu Canada e poveste lunga....sper sa am timp odata sa o dezvolt. Eu am avut o bursa post doctorala de un an la Universitatea din Sherbrooke, cu posibilitatea de prelungire inca 2 ani (ceea ce nu s-a materializat). Sorin (sotul meu) a fost doar o luna in vizita peste vara...nu s-a pus problema de emigrat niciodata. Eu as pleca miine dar Sorin nu prea vrea...e medic si peste ocean ar trebui sa ia totul de la zero (ptr recunoasterea diplomei). Aici are un job pe care nu cred ca l-ar prinde peste ocean asa usor....asa ca ma conformez si "sufar" in tacere pentru sistemul aiurea in care traiesc si pentru faptul ca sunt minoritara in tara mea (adica educatii si cei cu bun simt sunt minoritari in tara asta de manelisti)...cam asta e pe scurt povestea...
Eu mai am la activ si 3 ani si jumatate de trait in Franta (doctorat) si revenit in minunata noastra tara. Dar povestea asta..la anul...
Va ma retrag la somn...
de printesa mica Isabela Maria
Isabela