Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Multa sanatate Mirunei si lui Mihnea, va pupic tare, sa va faceti bine, si o imbratisare mamicilor incercate.
Eu nu stiu daca mai reusesc sa intru si maine pe forum. Asadar va doresc de pe acum:
La multi ani! Fie ca Anul Nou sa va aduca numai bucurii, sanatate, zambete, implinire si liniste!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Piciulika spune:
Veveritza sefa
, te rog eu, schimba profetzia de pe 2: seful meu e nascut pe 2 si a spus ca daca vine pe 2 musai sa-l cheme cu al doilea nume Stefan! Nu ca nu mi-ar place, dar nu vreau doua prenume! (plus ca tot el zice ca e naspa sa ai ziua de nastere asa aproape de Sarbatori: totzi inca mahmuri, na si tzie un cadou...)
Pregatiri frumoase (= nu te stressa prea tare) si o petrecere reusita cu prietenii!
Yaia, m-ai innebunit cu Tofifeurile: dupa ce lopatasem la greu 'Werther Original Soft Cream Toffees', din cauza ta am dat iama si in cutia de Toffeefees! 
Merci de ideea de a incerca totusi cu inotul! Chit ca la noi se face in apa clorata si cam (prea) rece... dar cine stie?! Iar cu temperatura la baie/dus am mare grija, tzin treaba sub control.
Nana, multzumesc de vesti! 
Ce mult ma bucur!!!!! Lasa, curaj, va fi tot mai bine! Savureaza linistita zilele astea.
Ali, fruntea sus!
Ai doi copii dragalasi, minunatzi si o sa potzi merge mai departe plina de energie si fara balast.
Teo, nu-mi place ce zici de Mihnutzu! Offf! Te
si itzi doresc multa putere! Curand raspunde la tratament si va fi bine. Pup-o si pe Marta te rog!
Si la ce de bunatatzi pregatesti tu acolooooo...
Eu zac pe aici si nu mai fac nimic - da-mi faci o pofta!
Gabi, lasa, nu te necaji: bine ca bilantzul e pozitiv! Emma sta cuminte si asteapta toane mai bune la personalul medical.
Pup cuscra mea draga si o rog incerce sa DOARMA mai mult...
Sabinel, lasa, sa-tzi fie de bine!
Nu fi aspra cu tine, nu-tzi lua toate placerile! Si fii isterica o zi, te racoresti si intri in Noul An relax, ok?
Ma duc la kuki si cu burta e destul de liniste... dinaintea furtunii?!?! 
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 2 sapt
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Veveritza sefa , te rog eu, schimba profetzia de pe 2: seful meu e nascut pe 2 si a spus ca daca vine pe 2 musai sa-l cheme cu al doilea nume Stefan! Nu ca nu mi-ar place, dar nu vreau doua prenume! (plus ca tot el zice ca e naspa sa ai ziua de nastere asa aproape de Sarbatori: totzi inca mahmuri, na si tzie un cadou...)Pregatiri frumoase (= nu te stressa prea tare) si o petrecere reusita cu prietenii! Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank"> Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 2 sapt |
Ba pardon, eu nu-mi permit sa proftesc nika! Era o simpla parere bazata pe simptome. Dar cum si prima data te-ai incapatanat sa ajungi la termen, asa sa fie si acum. Sa fie asa cum iti doresti.

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Sanatate multa Mihnutz dragut

Sananate multa Mirunica

Apropo de angina, Miruna mea a facut ce are Miruna Martei pe la doi ani si opt luni. Cu marea diferenta ca n-a intrat in convulsii desi facuse febra 41. Abia dupa trei zile au reusit sa-i puna diagnosticul (atunci i-au zis angina aftoasa), timp in care am alergat ca disperatii pe la spitale cu copilul impachetat in cearsafuri ude pentru ca nu-i scadea febra nici cu mama antitermicului
. Partea buna e ca dupa eruptia in gurita scade febra. Partea proasta e ca nu mai poate manca puiul si e foarte dureroasa gura. Am mare, mare noroc ca Miru e rezistenta la febra. Abia bine peste 39 incepe sa se pleosteasca, altfel nici n-ai zice ca arde toata. Cu Vlad mi-e insa groaza. Face frisoane si la 38 cu 5.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia ! Veveritza sefa, ce bunatati pregatesti? =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Crochete de cascaval, rulade de foitaj cu pui, tartele cu ciuperci acu ies de la cuptor. Maine mai trantim niste salate, maruntisuri cu somon si icre o friptana si gata. Ciorba imi face tata. Sa ne dregem.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
mihailescu teodora spune:
Gata!
Am terminat tot ce mi-am propus pt seara asta!
Il mai aud pe Mihnea behaind din dormitor
Mamaia cred ca mi-a tras clapa si nu mai vine sa doarma cu noi,ca tati e plecat la Buzau,vine maine
...e destul de tarziu,ce-i drept avea si ea treaba,dar cred ca si-a terminat-o.
Ma duc sa bag un dush si la kuki(vorba Picei
)!eu nu ma bag la profetii,ca nu prea am har de mama omida zilele astea!
Noapte buna si linistita!
PS-Veveritzo
,ce cauti soro p-acilea,la ora asta?Huh?
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
slippers76 spune:
Gabi
important e ca piticoata e bine. Hai ca mai e un pic

Cecilia, pupici sa treaca maseaua, sa nu te mai chinuie

Sabina, las' ca trece
E important ca stii ca e de la medicamente starea asta proasta. Sanatate multa! Gheo e un dulce. Zici ca-i sef de trib.
Nana an nou cu sanatate multa si liniste 
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
mihailescu teodora spune:
scuze Veveritzoaico
,acum am vazut ce cauti si tu la ora asta pe forum.Pandesti cuptorul![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
slippers76 spune:
Pozitiv duamna Mihailescu. Gate, le-am scos. Noapte buna si fara tuse prea chinuitoare.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)