Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitz78 spune:
neata tuturor.
multa sanatate bolnaviorilor.

pupici dulci pe burtici mari si mici.
eu in vrie...ca mereu...nu mai stiu nimic, nu mai fac nimic deosebit.sanatosi sa fim, ca restul se rezolva.
va urez un an nou mult mai bun decat acesta, multa sanatate, fericire si noroc.
va pup dulce
Andries spune:
Buna dimineata si de la mine!!
Am ajuns la Busteni iar si mi-am gasit maimutzoii tusind de mama focului, au stat in frig si au mancat iaurt din frigider (cred). Asa ca prestam si noi prospan si nurofen, sper sa nu ajung la antibiotic, mai tare mi-e de cel mic.
In rest, s-a dus toata zapada, nu maii ai ce sa faci decat plimbari (partial prin noroaie ) ![]()
As vrea sa va urez de pe acum un an nou mai bun si mai fructuos decat 2009, cu implinirea dorintelor, sanatate si repararea tuturor neplacerilor din 2009!!!
Andries
cecilia L spune:
Buna dimineata si o
pe toate gusturile.
Nana

Teo, sanatate multa lui Mihutu, in curand o sa treaca, tb doar putina rabdare sa-si faca efectul aerosolii si siropelele.
La ce de bunatati faci cred ca il trimit pe Cristi cu sorcova![]()
La mine este nasoala treaba, m-am umflat mai rau decat ieri, nu doare dar e deranjant....dar, ciorba baiatului fierbe, fripturica de pui este la cuptor, cea de porc pregatita si sarmalele in oala, cate putin din fiecare. Piftia si salatele le-am facut ieri, mai fac azi doar cateva oua umplute si o salata de pui cu ciuperci...si cateva degetele de pui pt Cristi... la cap praji mai prost, am umplut foi cu miere de albina(facute de tanti) si cumparam un tort...si asa sunt prea multe![]()
spor la treaba, revin mai tarziu cu urarile
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
Neata!
Multumesc de incurajari, da tot nu-s bine ![]()
E si PMS la mijloc, uff.
Andries, imi pare rau ca nu apucam sa ne vedem nici de data asta, n-am voie sa stau in preajma nimanui macar banuit de raceala, ca nu mai am niciun anticorp.
azi mi-am propus sa fac pe nesimtita si sa ma duc sa ma plimb un picut singura cu aparatu de gat, curatenie sa faca juniorii.
De gatit nu ne omoram, friptura va fi, de curcan si de purcel, salata de sfecla rosie , de andive si ca antreuri treaba lor ce-si fac, eu oricum n-am voie :))
Ma duc in zeama mea de isterie sa mi-o consum activ .
iar m-a necajit genuchiul de dimineata, de data asta celalalt .....cine m-o fi pus pe mine sa citesc cand eram mica de scleroza in placi?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Andries spune:
Si chiar daca mai avem si momente in care am cazut rau in butoi (se intampla tuturor fara doar si poate) e o chestiune de vointa si de datorie pentru copiii nostri sa ne gasim resurse pentru a merge mai departe, iar ceea ce azi ni se pare astazi de netrecut in timp isi va gasi o solutie! Sa fim optimiste cred ca asta-i secretul! Big hug!!
Andries
danyelle005 spune:
Un An Nou mai bun, cu sanatate, liniste si impliniri.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Andries spune:
Sabina, fii linistita!! Iti vei reveni!! Nu e nici o suparare stiam de la husband ca nu e o idee prea grozava sa te cadorisim cu tusea noastra Doamne Fereste!! Vor mai fii ocazii cu certitudine!! Si nu mai lectura toate cartile de medicina care-ti pica in mana pentru ca vei crede ca ai toate bolile din ele. La Multi Ani!
Andries
mandarinutza spune:
Buna dimineata, eu azi lucrez, ma rog nu cred ca stau prea mult la servici, inca o ora si zbor spre casa.
Prisi, multa sanatate Mirunicai, refacere rapida si scada cat mai repede temperatura.
Sabinutz, fruntea sus, iesi din butoi si bucura-te de ceea ce ai. Multi pupici sa treaca repede starea de rau si supararile.
Teo, multa sanatate Mihnutzului. Ce mamica harnicuta esti. Si Antonia mai tuseste inca, dar azi am fost la control cu ea, si e ok, in refacere, poate sa iasa la plimbare.
Eu am facut ieri o salata de boeuf, de fapt e de pui, dar eu asa ii zic si 2 checuri. Si azi o sa mai pregatesc niste ciuperci cu cascaval la cuptor, inca ceva mai simplu de papat si cred ca e suficient.
La multi, petrecere frumoasa si sa anul 2010 sa va aduca numai bucurii, sanatate si impliniri!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Andruzza ![]() Teo, ce mai face Mihnea? dar Mirunica, mai stii ceva de ea? Eu am avut azi o zi de kko....cred ca e de la pastile, sunt mega nervoasa, am chef de nimic, m-am depresat ingrozitor si azi noapte m-a durut genunchiul, ceea ce m-a facut pt prima data intr-o luna de zile de cand dureaza povestea asta sa am simt bolnava, ptiuuu, sper sa-mi treaca uratenia asta de stare, ca n-am chef de nimic si am mai si devenit isterica ![]() ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

sa treaca starea asta nasoala!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora hello mamici! Am reusit sa-l adorm pe Mihnea si ma duc sa ma apuc de DOBOS! Nu facem prea bine ![]() ![]() Tuseste urat in continuare,cu accese f puternice E destul de cooperant la aerosoli,ia saracu toate siropelele fara sa cracneasca ,inclusiv amaraciunea aia de Eurespal...Cred ca-i dau peste 50 ml de siropuri/zi..zau,mi-e asa mila de el![]() Mirunica face temperatura in continuare,a capatat diagnosticul de herpangita.Marta e suparata ,saraca Au inceput sa-i dea si aciclovir.Pina nu trec 24 h fara niciun pic de febra,n-o externeaza.Offf,offf.... Eu am facut o ciorba de burta,mamaia ne-a facut piftie,acum fac un tiramisu si-un Dobos,maine dimi o salata cu peste afumat,ciuperci umplute si ciuperci cu maioneza.Sarmale am la congelator,poate o friptura,dar deja mi se pare multa mancare! Ma duc la treaba ,ca-i tarziu! Va imbratisez! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
teo,ai incercat cu sirop de ceapa??? (leacuri babesti?)
eu asa o servesc pe Ebonee cand mai are vreo repriza de tuse,bag rapid 3-4 cepe la fiert cu apa si putin zahar si voila siropu`
ii trece imediat
Mihnutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

E destul de cooperant la aerosoli,ia saracu toate siropelele fara sa cracneasca
,inclusiv amaraciunea aia de Eurespal...Cred ca-i dau peste 50 ml de siropuri/zi..zau,mi-e asa mila de el
Au inceput sa-i dea si aciclovir.Pina nu trec 24 h fara niciun pic de febra,n-o externeaza.
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)