Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)
Raspunsuri - Pagina 8
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina deci sunt o vaca, am balotat cozonac 2 felii groase dupa ce azi am mancat din 3 in 3 ore ca bebelusii ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
eu mananc mai mult ca tine

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
`neata si de la noi
in primul rand multa multa sanatate tuturor
yaia,te-am admirat in poze,esti tare scumpa,iar burtica
fara suparare,eu cred ca tot putza de baiat o sa ai,nu stiu de ce,da` am filingu` asta![]()
nana

mandarinutza
sa stii ca si Ebonee a fost timida in brate la mos craciun pt prima data,doar ca noi am dus-o pe la mai multi si ia trecut rapid![]()
voi va pregatiti sufleteste vad de anu` nou,eu nu am nici un stres,ma delectez cu neamu` pe facebook :D
am scos un curcan din congelator,pe langa el niste cartofi la tava si brocoli cu usturoi,cred ca bag si putina conopida,mai am o supa de pui de ieri sa ne clatim la matze si gata chefu,sa vad cu ce vin ceilalti ca mie imi ajunge ce am eu![]()
am vrut sa mergem pe undeva prin Scotia da` nu m-a lasat sufletu`,mie o leneeeeee
ma duc ca se chitcaie iar Ebonee pe langa mine:(((((
o seara de neuitat va doresc
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
claudia1178 spune:
Dragele mele,
Va urez un An Nou plin de sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi........si sa nu va schimbati, sunteti minunate
.
Felicit noile mamici si viitoarele noi mamici si....of course nastere usoara Picei
.
Doresc insanatosire grabnica copiilor bolnaviori si sper ca in anul care vine toate racelile si bolile sa ne ocoleasca...
Despre Teu, e o minune de fetita , adorata mea , energica,receptiva, jucausa, vesela, iubitoare....este copilul perfect...pentru mine.Fan Alba ca Zapada, fan dino, sunt mandra de ea, ma surprinde mereu, dar cel mai important lucru este faptul ca am scapat de pampers....noaptea il mai pun de frica unui accident, dar ea se trezeste si-mi spune" mami pipi" odata pe la 2am si o data pe la 5-6 am, nu-mi vine sa cred ca am o domnisoara, avem copii mari
.
In rest, in oct. fratele sotului a muritla 30 ani de un fel de scleroza multipla in placi, la sf. lui oct am fost internata cu T in spital...o alta pneumonie dupa care larigita.asta insemnend 2,5 sapt injectii cu penicilina si genta...si uite asa.... Sunt la serviciu si maine am o intalnirie cu o doamna..........sa vad cum decurge intalnirea si daca cadem de acord sa fie bona Teutei dar cel mai important , daca o accepta Teu...vom vedea!
Va pupacesc cu drag si........La Multi Ani!
devylla spune:
Dragele mele,eu si Adimercedes mai avem putin si intampinam noul an.Eu aproape trei ore,Adi probabil doua.![]()
Noi ne-am mancat sashimi-ul si soba,ne-am baut vinul.Am papat si praji prestata de mine pe ultima suta,mi-a fost frica sa fac dobosul sa nu cumva sa o dau in bara,asa ca am facut o super praji tort de banane cu ciocolata.
asadar,va doresc Un An Nou fericit,plin de impliniri si tot ce va doriti,fericire si sanatate,LA MULTI ANI!
isabeluta spune:
Sabina si Adi un An NOU fericit si plin de sanatate!
La multi ani! tuturor cu putin inainte de a intra in noul an! Asa cum v-am obisnuit intru prea rar si de aceea profit acum cat am timp sa va doresc tot ce-i mai bun in noul an! Eu personal imi doresc sa fie un an cu mai multa sanatate si mai putin agitat!
Va pup dulce pe toate!!!!
rnico spune:
la multi ani cu sanatate, bucurii si multa fericire!
toate rele sa se spele, toate bune sa se adune
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
bikmaria spune:
LA MULTI ANI fericiti si impliniti !!!
Tot ce e mai bun pe lumea asta sa va aduca 2010!!!
va pup pe toate!
multa sanatate tuturor bolnaviorilor,mari si mici
Erina spune:
Dragi mamici va dorim voua si familiilor voastre un An Nou plin de dragoste, sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!
La multi ani!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
28+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Mada28 spune:
La multi ani! Anul 2010 sa va aduca sanatate si implinirea dorintelor, belsug si intelegere in case, timp sa va bucurati de dulceturie si papanasii pe care ii aveti!
Noi mai slabut cu prgatirile, mai trebuie ceva ordine prin casa, in noaptea asta Luca merge la mama si noi la un bar in oras. Asa ca in anii cand nu aveam copii. E petrecere salsa- imaginati-va o graviduta (adica eu) cu o ditamai burtica (unii zic ca am 7-8 luni, eu n-am decat 25 de sapt) dansand salsa![]()
Maine tata e Vasile asa ca petrecem la ei sau in oras. In rest Luca doarme dupa o tura de masinute la mall.Eu pe net dar mai am ceva ordine de facut si manichiura.
Va pup si bolnavioilor le doresc sanatate iar mamicilor multa putere.
Picea iti tinem pumnii stransi iar cand vad ce repede trece timpul mai ca ma ia teama- eu mai am vreo trei luni pana apare David.
Petrecere frumoasa la noapte si sa ne auzim in 2010 numai cu vesti bune!
Va imbratisez
Mada28 mami de Luca si bb David 25+
miaunici spune:
La multi ani! cu bucurii si sanatate, cu vise frumoase si impliniri de toate felurile. Sa ne creasca mari, sanatosi si voiosi puiutii.
N-am mai dat nici un semn de viata pentru ca am fost plecata din Bucuresti,la o scarba de curs. M-am intors cu putin inainte de Craciun si m-au luat de o aripa problemele si trebile. Puiul meu a racit urat de tot, nu mai intru in detalii pentru ca stiti si voi ca nu sunt placute. Principalul e ca se face acum bine si e un vorbaret si jumatate.
Incerc sa citesc din urma pe diagonala, dar mai am inca mult de recuperat.
Vazut poze de copii frumosi in vizita la Sabina. Sabina iti tin pumnii cu analizele, sunt oribile bolile autoimune. Si eu m-am ales cu una (urticarie autoimuna) la inceputul anului. Nu se cunosc cauzele si totusi ma fac vai de capul meu, in conditiile in care in viata mea nu am avut vreodata o alergie cat de mica. Ai grija cand iei cortizon sa nu scapi pic de sare pe nicaieri, nici macar painea sa nu aiba sare.
Iti doresc sanatate si poate mai scrii ceva despre clinica din Viena (pentru ca nici eu nu mai stiu la ce usi sa mai bat poate mai aflu ceva).
Papanash un pupic special pentru tine, sper sa treci peste toate necazurile si sa intri cu dreptul in noul an.
Felicitari noilor mamicute, puiuti sanatosi, destepti si norocosi.
Un An Nou cu multe bucurii!
Iulia si Andreiutzu