Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)
Raspunsuri - Pagina 5
Erina spune:
Buna seara. Scriu rpd de pe tel. Tocmai am pierdut un mesaj lung. Sanatate puiutilor bolnaviori. Abia astept sa vad pozele Yaiei, imbratisari Gabriela si Piciulica.
noi suntem bine, Daria sd bucura de zapada, cu mincarea e un pic de munca desi este variata si delicioasa (asta e rau pt , mine si sot ca ne indopam.
Spor la pregatiri si un sfirsit de an in pace si bucurii. Revin miine.
Cu drag Elena
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
28+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
mandarinutza spune:
Buna seara!
Gabriela, sunt bine cu burtica, mai simte oarecare presiune la uter daca ma obosesc mult, dar in rest sunt ok, peste 2 saptamani o sa ma duc la control.
Yaia, o sa mai incarc si eu cateva poze zilele astea si va anunt,
Erina, petrecere frumoasa la munte!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
andrruzza spune:
La multi ani!

sabina, sanatate maxima!
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
Sabina spune:
Andruzza
Teo, ce mai face Mihnea? dar Mirunica, mai stii ceva de ea?
Eu am avut azi o zi de kko....cred ca e de la pastile, sunt mega nervoasa, am chef de nimic, m-am depresat ingrozitor si azi noapte m-a durut genunchiul, ceea ce m-a facut pt prima data intr-o luna de zile de cand dureaza povestea asta sa am simt bolnava, ptiuuu, sper sa-mi treaca uratenia asta de stare, ca n-am chef de nimic si am mai si devenit isterica

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Happiness_4_us spune:
Sabinescu
si fruntea sus ! Tu esti o fire puternica!
Picio, nu am dat detalii despre fluturas ca mereu cand zic ca e ok sau mai bine, mereu mai primesc o palma.
Asa ca nu spun nimic decat ca ii place tare acasa, misuna si vrea sa invete lucruri noi si toata lumea e a lui. Sigur s-ar fi dezvoltat si ar fi recuperat cu totul altfel daca am fi fost aici, ma refer la socializare. Dar asta e, mergem inainte.
Ceciclia, la Floreasca este o dr dermatolog excelenta Mihaela Rosca. Eu am fost cu ea la Andrei ptr dermatita atopica si Andrei este ok de atunci.
Sanatate multa tuturor!
Daca nu mai apuc sa scriu maine , va urez de acum: Sa fiti sanatoase in anul ce vine, sa vi se implineasca toate gandurile, sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos!
Va multumim din suflet pentru anul care se incheie si sper sa fim cu totii sanatosi tun in anul ce vine!
Va imbratisam cu mare drag si va iubim tare!

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
mihailescu teodora spune:
hello mamici!
Am reusit sa-l adorm pe Mihnea si ma duc sa ma apuc de DOBOS!
Nu facem prea bine

Tuseste urat in continuare,cu accese f puternice
E destul de cooperant la aerosoli,ia saracu toate siropelele fara sa cracneasca
,inclusiv amaraciunea aia de Eurespal...Cred ca-i dau peste 50 ml de siropuri/zi..zau,mi-e asa mila de el
Mirunica face temperatura in continuare,a capatat diagnosticul de herpangita.Marta e suparata ,saraca
Au inceput sa-i dea si aciclovir.Pina nu trec 24 h fara niciun pic de febra,n-o externeaza.
Offf,offf....
Eu am facut o ciorba de burta,mamaia ne-a facut piftie,acum fac un tiramisu si-un Dobos,maine dimi o salata cu peste afumat,ciuperci umplute si ciuperci cu maioneza.Sarmale am la congelator,poate o friptura,dar deja mi se pare multa mancare!
Ma duc la treaba ,ca-i tarziu!
Va imbratisez!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Ma tot gandesc la Ali si Papanash... Sper ca suntetzi cu psihicul sus - pe cat se poate. Nici nu stiu ce pot face cei de pe margine in situatzia asta... ![]() ![]() Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank"> Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 2 sapt+ |
Piciule santem bine atata timp cat nu
...in orice caz in minciuna nu pot trai
Roxali spune:
Sanatate Mirunei, Mihut si Antoniei!
Petrecere frumoasa tuturor, un bun sfarsit de an si Anul Nou sa va aduca numai bucurii!
Am vazut si fetitele Devylei....minunate
Yaia tu unde ai pus pozicile?imi poti trimite si mie reteta de turta d(cand ai timp)
am pus ceva pozici ...anul asta ne-a luat prin surprinderea iarna, ne-a trimis un pic de zapada
Sabina spune:
deci sunt o vaca, am balotat cozonac 2 felii groase dupa ce azi am mancat din 3 in 3 ore ca bebelusii 
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Ali,
, ooof, e greu mami.
Teo, tusea asta e cea mai nasoala, pupam Mihnutu si spor la trebi!
Transmite-i Martei din partea mea toate incurajarile, o pup tare pe Mirunica dulce.Sanatate!
Nana, esti o scumpa, mi-e si rusine ca ma plang aici:(
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo