Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)
Raspunsuri - Pagina 4
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, m-a topit si pe mine delfinasul tau, sunteti niste frumosi toti! ![]() |
Si zic sa nu te negajesti, uite, aici am control pe 7, dar doar urina, tensiune, masurat burta. co nu mai pup pana la nastere decat daca nu se intoarce Bebe...sau daca ma duc la privat, ceea ce probabil o sa fac prin saptamana 30.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Celia Yaia, vazut un delfinas pe cinste, felicitari! Mamico , ce familie frumoasa sunteti si veti fi si mai impliniti la venirea delfinasei. |
Multumim mult! Sa stii ca am vazut si eu colindatoarea scumpa, dar nu am apucat sa spun!
Si stai sa vedem in ianuarie daca a ramas tot Delfinasa...sau i-a crescut cocos intre timp.
Yaia spune:
Tot citindu-va pe voi, aproape ca am dat gata si dubla cutie de Toffifee...![]()
Asa, ca mai am sa spun din capitolul trecut:
Picio, vad ca si Veveritza sefa zice 2 ianuarie, dar daca e de Gina, atunci 8 e mai bun. Oricum, eu te dezleg de orice, ca e mai importanta Gina si siguranta lui Radu. Parerea mea!
Parca vad ca tot zic astia ca nasti si treci si de termenul de 14
si nasti pe 15 ianuarie!
Veveritza sefa, ce bunatati pregatesti?
piccaflor spune:
Salutare!
Sanatate multa bolnaviorilor Miru,Mihnea si Antonia
...
Cind aud de convulsii mi se face rau
...Multa putere Marta si sa va intoarceti cit mai repede acasa!
Teo la Matteo functionau aerosolii...acum nu mai sta sa-i faci...sper ca Mihnutul sa fie cuminte si sa-si revina cit mai repede
Yaia
te-am bagat in aceeasi oala cu Piciu...asa ca am sa corectez... la citiva pasi de nascare
..(sint sigura ca delfinasa va sta in burtica atit cit trebuie)....
Te pupacesc de nu te vezi 
Andreea felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Valentina multa sanatate si tie iubita!
Sabina felicitari!
Piciule sint cu gindul la tine!
Nana Doamne ajuta in continuare!
Urez tuturor un AN NOU la superlativ pe toate planurile!
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Cecilia, Tudor numara 'Unu, tei, patu, tzintzi' si se baga cu capul la fund singurel! Si nu ma intrebati unde e doi, probabil il sare pentru ca 2 e la varsta, cand il intrebi cati ani are! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
este bine si asa, noi il sarim pe patru: unu, doi, tei si cinci(culmea ca spune corectm el care le cam incurca pe C cu T)

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Sabina Fetele multumesc de raspusurile de pe mail, va raspund sa stiti:) Cecilico, ooof, sa treaca durerea! Niste tuica ai pus? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
am pus palinca ieri noapte ca sa le mai amortesc ca altfel urcam pe pereti
Cecilia si
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Cecilia, of, saraca de tine! ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 36 + |

Cecilia si
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Celia Cecilia, sper sa treaca durerile sa te poti bucura de Cristi si vacanta. mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni foto2009 |

Cecilia si
cecilia L spune:
Teo, ce face Mihutu?

Ai mai reusit sa vb cu Marta, sper ca sunt mai bine.

Eu m-am apucat de pregatit pt maine, stam acasa, nu am curaj sa plec cu asa masele, asa ca azi daca m-a lasat durerea m-am apucat de bucatarit, piftia este la foc, mai am putin si termin salatele, mai o crema de praji si gata pt azi, restul maine.
Cecilia si
Picky_toto spune:
Va invitam si pe la noi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146677
Sanatate multa la toti puiutii 
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...

, in rest ii place in apa dar pana la cap
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
36 +