Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cecilia, of, saraca de tine!

Sabina, asa e, ai dreptate, nu ma mai agit ca nu are niciun rost! Sa se nasca bine sanatoasa fata mea, ca pe urma incep alte griji

Mandarinuta, esti bine cu burtica?

Yaia, m-a topit si pe mine delfinasul tau, sunteti niste frumosi toti!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Fetele multumesc de raspusurile de pe mail, va raspund sa stiti:)

Cecilico, ooof, sa treaca durerea!
Niste tuica ai pus?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Miruna, Antonia, Mihnutul, sanatate multa , multa , sa pasiti in noul an plini de voie buna si veselie. Mamicilor multa putere.

Cecilia, sper sa treaca durerile sa te poti bucura de Cristi si vacanta.

Yaia, vazut un delfinas pe cinste, felicitari! Mamico , ce familie frumoasa sunteti si veti fi si mai impliniti la venirea delfinasei.

Piciulika, sa fie totul asa cum va doriti legat de venirea lui Bebe. Frumosi sunteti....multumim de foto.

Gabriela, bine ca totul e ok cu bebelina, ma bucur .

Sabina, frumoasa surpriza...A fost usor la curatat?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla
Yaia atunci zau ca eu nu stiu cum sa o dezvat de scutec/invat la wc.Are zile cand cere si spune ca face,o pun pe wc si asteapta laude.Nu produce nimic.Insa la cel mai mic firicel de "ceva" e laudata si aplaudata de zici ca a iesit la rampa.Am zis sa nu o mai bat la cap,sa o las pe ea sa spuna,vad ca si mama si-a pierdut interesul de-ai face observatii aiurea si poate are nevoie de o perioada de repaus.
Am vazut la tv intr-o emisiune,o mamica de baiat,care avea vreo 3 anisori.Gasise o metoda care la ei a mers,ii desena pe fiecare patratel de hartie igienica cate un caracter din desene animate sau cartile preferate si copilul a fost foarte incantat.Primea patratel cu hartie igienica doar daca producea ceva si asa si-a dat interesul.
Aici se mai vand tot pe aceeasi ideea niste bucati de hartie pe care daca le uzi apare desenat cate un animal(pisica,caine,iepure...).Se pun in olita sau pe wc(pe partea unde se poate uda cu usurinta).La noi n-a mers nici cu asta,ma punea sa le ud cu apa si adio.

pentru smechera migdalata numarul 1!
La noi se remarca ceva progres, vad ca si-a dat putin drumul la pipi, dar imediat a cerut olita, l-am pus asa, de forma, ca eram convinsa ca nu mai produce nimic si cand colo...kk! Ta-na-nam! Aplauze, urale, tot tacamul...dupa au mai fost 2 accidente de pipi, dar macar daca kk face la olita, e un pas important, zic eu! Oricum, repetam pana pe 7, ca avem timp...dar tare obositor e pentru mine, cu burta mare, sa-mi tot amintesc sa-l pun pe olita si sa-l tot schimb la accidente...si sotul...uituc...cica trebuie sa-l pun din jumatate in jumatate de ora? De unde are atata pipi? Dar nu ma las, mai ales ca o sa le duc la gradi multe schimburi si sunt sigura ca ele o sa aiba mai mult succes...din ce spunea sora-mea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
Tare is curioasa sa ii vad pletele blonde superbe si ochii albastri.Caci sunt sigura ca o sa semene cu Michael.

O sa semene cu Michael, dar o sa fie saten inchis cu ochi albastri. Sa aiba Picea ca si sora-mea, unu alb si unu negru!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
ca majoritatea sunt mai mari ca mine....:)

La...stat? Mey, asta e curs de fotografie, da? Nu de karate!

Mergi la inceput

Citat:

Vazut Delfinas si familia lui frumoasa.
Multumim de poze Yaia,s-a facut un frumos si jumatate.Iar tu infloritoare cu burtica rotunjoara.

Multumim!
Burtica? Vezi ca nu diminutiv trebuia sa scrii...dimpotriva. Am mancat si dormit zilele astea...ceva de groaza...am recuperat restantele avute. Azi cica trebuie sa ma mobilizez sa fac cate una alta pt. maine, pt. noaptea dintre ani. Si trebuie azi sa ma sacrific si sa termin tava de alba ca zapada, ca sotul nu e fan creme cu fructe. Tocmai m-am sacrificat si pentru cutia cu Raffaello, desi aia nu ma incurca nu nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

WOOOOW! Vazut delfinul absolut superb al Yaiei - de fapt delfinii - si l-a innebunit pe Radu (fost inotator) ca gata, si el vrea! (dar la ce piele sensibila are Michael, nu putem inca. Sper sa se mai faca pielea de balaur pe el, sa reziste mai bine la apa calda / clor / calcar. Dupa o singura vizita la bai termale, cel putzin 2 sapt ma lupt sa-i repar pielea...)
Ahh, si zice Tati: "Ce dulce e Tudor!" Michael zice: "Ihi!" Eu: "Itzi place?", aratandu-i piticii. (duuulceee!) Micha: "Ihi... 'titza?!" (si mi-o arata pe blondina in rochitza de flamenco de langa fecioru-tau!) Nu-i stau bine ochii-n cap! Si Yaia, doar burtica ai - nu stiu ce tot comentezi tu cu greutatea! Asa bine te prinde! (plus rosu: te rog sa portzi de-acum incolo doar tichie de moasa si rosu, ok?!)

Picio, hai sa-ti zic ca si Tudor are pielea sensibila si daca nu-l frec bine cu manusa la baita, i se usuca si se scarpina de-si face rani. Daaar, apa in care inoata are tmperatura ideala pt. pitici, 32 de grade si nu are mult clor, e special facuta pentru copii. si apoi dusulim bine dupa lectia de inot si de la inot nu am avut niciodata probleme cu pielea. Dimpotriva, daca apa de la baita sau dus e prea calda, atunci apar problemele. Ma gandesc ca apa termala e clar muuult mai calda, de aici problemele. Noi bagam crema de galbenele cand isi face rani de la atata scarpinat.
Dansatoarea de flamenco e amica noastra, Iris, mai mare cu vreo 2-3 luni decat piticii nostri. Si din cate stiu eu, disponibila deocamdata.
Saru-mana de complimente! Sunt sigura ca nu le merit. Dar cred ca si eu ma vad de fapt mai mare decat ma vad altii, asta am inceput sa o remarc in ultimul timp. Iar cu greutatea stau chiar bine acum, nu am luat asa de mult, mai am 10 kg pana ajung cat eram cand l-am nascut pe Tudor. Cu rosu, o sa incerc, dar tichie de mos nu pot sa port tot timpul, ca Mosu' sta chiar la noi in cartier si ma cearta daca ma vede.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Yaia, ce dragut e delfinasul tau, ii place tare mult in apa.Felicitari pentru casuta din turta dulce, arata super.Eu am pregatit de Craciun cozonac si pricomigdale, dar turta dulce am tot zis ca o sa incerc.

Multumim!
Da, fii-miu e mare fan apa, chiar a inotat singur, cu ajutatoare din acelea in jurul pieptului, dar nu are nicio frica de apa, sare si inoata si ar sta in bazin non-stop! Eu recomand inotul, e o metoda super de exercitiu fizic pentru copii si dezvolta frumos toti muschii.
Si recunosc sportiv ca nu am facut chiar eu turta dulce, am cumparat si DOAR asamblat casa din turta dulce...asta ca sa nu-mi aiu pene de imprumut!
Sa stii ca am cautat poze noi la semnatura, dar nu am gasit. Eu o sa mai caut, am rabdare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Am vazut acum pozele cu Tudor.....acum inteleg de ce era invidios Radu, si eu sunt, mai ales ca el urla la spalatul pe cap, in rest ii place in apa dar pana la cap

Cecilia, Tudor numara 'Unu, tei, patu, tzintzi' si se baga cu capul la fund singurel! Si nu ma intrebati unde e doi, probabil il sare pentru ca 2 e la varsta, cand il intrebi cati ani are!

Mergi la inceput